Ultima oră
Ultimă oră! Marius Şumudică, revenire de senzaţie! Marele anunţ a fost făcut
Ultimă oră! Marius Şumudică, revenire de senzaţie! Marele anunţ a fost făcut
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 1-1. ”Câinii” ratează o victorie ce părea facilă VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 1-1. ”Câinii” ratează o victorie ce părea facilă
VIDEO | Sheffield - Burnley 1-4. Oaspeţii câştigă duelul suferinţei şi speră la salvarea de la retrogradare VIDEO | Sheffield - Burnley 1-4. Oaspeţii câştigă duelul suferinţei şi speră la salvarea de la retrogradare
George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin
Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”

Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”

VIDEO | FC ”U” Craiova - ASU Politehnica Timişoara 1-0. Victorie mare a oltenilor, după un gol frumos al lui Baeten

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20105407/1/asu-cra.jpg

"FC U" Craiova a învins ASU Poli Timişoara, 1-0, într-un meci transmis de Look Sport+, şi a redevenit lider în play-off-ul Ligii 2. Singurul gol al meciului a venit de la belgianul Baeten, în minutul 70, cu un şut superb, care l-a lăsat fără replică pe Otto Hindrich.
 
După paşi greşiţi în prima etapă, atât craiovenii, cât şi timişorenii sperau la trei puncte care să-i ajute să facă un salt important în clasament, mai ales că CS Mioveni - Cskiszereda, primul meci al zilei de sâmbătă, s-a terminat egal (0-0). Prima ocazie i-a aparţinut lui Scutaru (28), o lovitură de cap peste poartă, iar acela a fost singurul moment ofensiv al trupei lui Alexa.
 
Cu Trică în tribune, la fel ca Alexa, ambii fiind suspendaţi, Craiova a pus stăpânire pe joc în partea a doua, iar Munteanu (54) a ratat ocazia care anunţa forcingul din minutele următoare. În minutul 58, Mera a pus mâna pe minge ân careu, gazdele au primit penalty, dar acelaşi Munteanu a tras în bară. Cu 20 de minute înaintea finalului, Baeten a luat o acţiune pe cont propriu după o recuperare în jumătatea adversă, a pus mingea în vinclul lui Hindrich şi a deblocat meciul pentru formaţia din Bănie. Pe final, puştiul Enache a avut o intervenţie fabuloasă la o reluare a lui Mera, din apropiere, după un corner.
 
Astfel, golul belgianului, abia al doilea marcat în întreg play-off-ul din Liga 2, a fost suficient pentru trei puncte extrem de importante în contul craiovenilor. Echipa patronată de Adrian Mititelu şi condusă e Eugen Trică ajunge la 39 de puncte şi e lider în Liga 2, cu trei puncte peste Rapid, care are de jucat, duminică (ora 19:00, live pe Look Sport) cu Dunărea Călăraşi. Mai important pentru olteni, CS Mioveni şi Dunărea Călăraşi au rămas la 35 de puncte, iar Csikszereda şi ASU Poli au doar 33.
 
Etapa viitoare se joacă Csikszereda - FC U Craiova şi Dunărea Călăraşi - ASU Poli, ambele meciuri urmând să fie transmise pe canalele Look Sport.

FC U Craiova - ASU Poli Timişoara 1-0 (Baeten 70)

  • CRAIOVA: M. Enache - Gît, Gugu, Paramatti, Huyghebaert - Baeten, Cristea, Albu, Răducanu - Stoenac - Compagno
  • ASU POLI: Hindrich - Radu, Mera, Scutaru, Popovici - Codrea, Cioinac, Munteanu, Ivanovici - Axente, Rus
Minutul 70: GOL CRAIOVA! Gazdele interceptează în jumătatea adversă, Baeten pătrunde central, şutează la colţul lung şi marchează un gol superb.

 
Minutul 58: Penalty ratat de gazde! Mera face henţ în careu, Craiova primeşte penalty, dar Munteanu trage în bară.





Minutul 54: Prima ocazie a oltenilor. Baeten scoate mingea la Munteanu, în mijlocul careului, dar şutul acestuia se duce peste poartă.

 
Minutul 28: Scutaru apare bine la un corner, reia cu capul, dar o face puţin peste poartă.


Gazdele sunt văzute ca mari favorite la promovare, dar venirea lui Eugen Trică nu a spart seria fără victorie şi a partidelor fără gol. În prima etapă, cei de la FC ”U” a termiant la egalitate, scor 0-0 cu CS Mioveni, într-un meci în care au ratat nepermis de mult, iar la final, antrenorul a dat vina pe arbitraj.

"O partidă bună, am avut trei-patru ocazii bune, dar am întâlnit un adversar care s-a apărat bine. E greu să desfaci Zidul Chinezesc al lui Alex Pelici, prietenul meu. Sunt mulţumit de cum au evoluat băieţii, au făcut ambele faze foarte bine. Din păcate, nu am reuşit să marcăm. Dar nu e un capăt de ţară, am câştigat un punct, rămânem pe primul loc şi vom vedea etapele viitoare.
 
La final, un spectator, nu ştiu dacă avea voie, de aia am cerut pazei să vedem cine e acea persoană şi cum îşi permite să mă înjure. Ori e cu spectatori ori e fără? Toată lumea e cu ochii pe Trică, toată lumea să vadă ce face Trică. Trică e înjurat de spectatori care nu au voie la meci. Vreau şi eu să ştiu cum a intrat acea persoană la meci. Eu sunt înjurat şi îmi dă cartonaş roşu? Nu e posibil aşa ceva! 
 
Toate echipele trebuie să-şi vadă doar de joc, să nu le intereseze altceva. Bătălia se dă pe dreptunghiul verde. Eu îmi doresc ca echipa mea să joace fotbal, să-şi vadă doar de fotbal şi să câştigăm meciurile pe teren. Pe arbitri i-am felicitat, i-am spus că a arbitrat foarte bine, dar s-a stricat la final dându-mi acel cartonaş roşu. Nu se face una ca asta.
 
Nu reuşim să marcăm, măcar ţinem de rezultat. Cu siguranţă cu Poli Timişoara acasă vom marca. Important e că ne-am creat ocazii şi am ajuns la finalizare", a declarat Trică, la interviul de după meci.
 
Pe de altă parte, la ASU atmosfera este una mult mai relaxată, elevii lui Dan Alexa sunt una din surprizele acestui sezon, după ce înainte de start nu şi-au propus promovarea, astfel abordează fiecare meci relaxat şi au forţa necesară pentru a produce o surpriză plăcută.
 
Bănăţenii au făcut 0-0 cu Dunărea Călăraşi în prima etapă, într-un meci spectaculos, în care portarii ambelor formaţii au avut intervenţii de senzaţie.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele