Ultima oră
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”

VIDEO | FC U Craiova - CFR Cluj 0-2! Victorie marca Dan Petrescu, iar campioana se desprinde la 11 puncte de FCSB

Superliga Publicat pe 20 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20474521/15/u-craiova-1948-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-20-11-2021.jpg


CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa FC U Craiova, în etapa a XVI-a a Ligii I, prima a returului.

Au marcat: Sigurjonsson 65', Deac 89'.

0-1, min. 65: Deac a centrat de pe partea dreaptă, iar Sigurjonsson a marcat cu capul;

0-2, min. 89: Păun a scăpat pe contraatac pe partea stângă, a centrat pe jos în mijlocul careului, de unde Deac l-a învins pe Mogoşanu.

Au evoluat următoarele echipe:

FC U Craiova: Mogoşanu - Paramatti, Kovacici, Gajici, Huyghebaert - Asamoah, Albu, Baeten (Compagno 69') - Sidibe (Negru 74'), Cl. Bălan, Ondaan (Bauza 74'). Antrenor Eugen Trică;

CFR Cluj: Hindrich - Manea, Graovac, A. Burcă, Camora - Bordeianu (Sigurjonsson 46'), Boateng (Bouhenna 87'), Deac (Costache 90') - Omrani (Culio 71'), Debeljuh, Sacko (Păun 46'). Antrenor Dan Petrescu:

Cartonaşe galbene: Huyghebaert 66' / Sacko 41', Omrani 59', Burcă 79'.

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene - Kovacs Szabolcs;

Observator: Eduard Dumitrescu şi Ioan Bogdan.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte, echipă urmată de FCSB, 31 de puncte, CSU Craiova, 28 de puncte, Rapid şi FC Botoşani, cu câte 27 de puncte.

FC U Craiova rămâne pe locul 13, cu 14 puncte.

Duminică, se joacă meciurile FC Argeş - CS Universitatea Craiova (ora 18:00) şi FCSB - FC Botoşani (ora 20:30).

FC U Craiova - CFR Cluj 0-2 (Sigurjonsson 65, Deac 89), live pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro, ACUM. Echipele de start:

  • FCU CRAIOVA: Mogoşanu - Paramatti, Kovacic, Gajic, Huyghebaert - Asamoah, Albu, Baeten - Sidibe, Cl. Bălan, Ondaan
  • REZERVE: R. Popa, Negru, Buşu, V. Achim, Pop, Marquet, Raicea, Bauza, Compagno
  •  
  • CFR CLUJ: Hindrich - Manea, Graovac, A. Burcă, Camora - Bordeianu, Boateng, Deac - Omrani, Debeljuh, Sacko
  • REZERVE: Letica, Fl. Ştefan, R. Bălan, Bouhenna, Culio, Sigurjonsson, Păun, Chipciu, Costache

Min. 90 + 4: Fluier final! CFR Cluj se impune cu 2-0 în faţa oltenilor de la FC U Craiova. 

Min. 90 + 1: Ocazie pentru FC U Craiova! Şutul lui Bălan din afara careului loveşte bara transversală. 

Min. 90: Ultima schimbare la CFR Cluj: intră Costache, iese Deac.

Min. 89: GOL CFR Cluj! Ciprian Deac transformă pasa lui Păun şi îl învinge pe Mogoşanu, care deşi a atins balonul, nu a putut să îl oprească să intre în poartă.

 

Min. 88: Ocazie pentru CFR Cluj! Şutul lui Cristi Manea se duce un pic pe lângă vinclul porţii oltenilor.

Min. 86: Schimbare la CFR Cluj: iese Boateng, intră Bouhenna.

Min. 79: Andrei Burcă încasează cartonaşul galben.

Min. 74: Ocazie pentru CFR Cluj! Debeljuh ratează din câtiva metri, trimiţând balonul peste poartă, după ce a fost găsit cu o pasă de Păun. 

Min. 74: Dublă schimbare la FC U Craiova: intră Negru şi Bauza, ies Sidibe şi Ondaan.

Min. 72: Schimbare la CFR Cluj: iese Omrani, intră Culio!

Min. 68: Schimbare la FC U Craiova: iese Baeten, intră Compagno.

Min. 66: Huyghebaert, de la FC U Craiova, vede cartoşanul galben.

Min. 65: GOL CFR Cluj! Ciprian Deac îi aşază mingea pe cap lui Sigurjonsson, care din câţiva metri nu iartă şi îl învinge pe Mogoşanu. 

Min. 60: Ocazie mare pentru FC U Craiova! Bălan încearcă să îl învingă pe Hindrich, după o pasă greşită a lui Păun, la colţul scurt. Portarul CFR-ului respinge în corner.

Min. 59: Istvan Kovacs îi acordă lui Omrani cartonaşul galben pentru proteste.

Min. 53: Ocazie pentru CFR Cluj! Omrani pătrunde în careu, dar şutul său se duce imprecis pe lângă poartă. 

Min. 46: A început a doua repriză! Dublă schimbare făcută de Dan Petrescu la pauză: ies Sacko şi Bordeianu, intră Păun şi Sigurjonsson.

Min. 45: La pauză scorul între FC ”U” Craiova şi CFR Cluj este 0-0. 

Min. 44: Ocazie pentru CFR Cluj! Omrani îi centrează lui Debeljuh, care nu ajunge la timp pentru a împinge balonul în plase. Huyghebaert reuşeşte să respingă în corner.

Min. 41: Sacko (CFR Cluj) încasează cartonaşul galben.

Min. 34: Ocazie pentru CFR Cluj cu Mihai Bordeianu în prim-plan.

Min. 30: Şansă pentru FC U Craiova!

Min. 29: Şansă pentru CFR Cluj!

Min. 12: Ocazie pentru CFR Cluj! Şutul lui Omrani din careu este deviat de Gajic în corner. Formaţia din Craiova scapă cu faţa curată. 

Min. 1: A început meciul!


FC U Craiova şi CFR Cluj se întâlnesc de la ora 20:30, live pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro, în cel mai interesant meci al zilei de sâmbătă din Casa Liga 1.

După un 3-2 spectaculos pentru ardeleni în tur, meciul din această seară va marca debutul lui Eugen Trică, fost la CFR, pe banca delor de la FC U Craiova. Fostul mijlocaş a fost adus în locul lui Flavius Stoican şi are misiunea de a-i ridica pe olteni în clasament, echipa patronată de familia Mititelu ocupând abia locul al 13-lea, cu doar 14 puncte.

”În prima zi în care am ajuns le-am transmis un mesaj băieţilor, ei s-au culcat pe-o ureche, cum că sunt o echipă nou-promovată. Noi suntem o echipă nou-promovată doar pe hârtie. În campionatul nostru doar Mioveni ar fi, care a rămas cu acelaşi lot din sezonul trecut din Liga 2”, a spus Eugen Trică, înaintea meciului.
 
În timp ce Craiova se chinuie să scape de zona roşie, CFR merge de la foarte bine în sus şi e considerată marea favorită la câştigarea celui de-al cincilea titlu consecutiv. Ardelenii au 39 de puncte din 45 posibile, dar şi un avans de opt puncte faţă de FCSB şi unul de 11 faţă de Universitatea Craiova.
 
"Ce mă îngrijorează cel mai mult e că, după fiecare pauză, am pierdut. Cu Botoşani şi cu Rapid. Sper să reuşim să nu mai pierdem de astă dată, după un parcurs foarte bun.
 
Indiferent cine era antrenorul Craiovei, ne-am fi aşteptat la un meci greu. Dar aşa cred că va fi şi mai greu, deoarece Trică a fost la CFR Cluj şi va încerca să demonstreze ceva. Plus că la Craiova a reuşit promovarea, pe nedrept a fost dat afară şi acum i s-a făcut dreptate.
 
Sunt convins că va reuşi să motiveze echipa. Dacă au dat patru goluri în meciul amical cu Steaua înseamnă că a adus un spirit în atac. Problemele Craiovei în campionat au fost în atac, nu în apărare”, a declarat Dan Petrescu, înaintea partidei.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele