Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

VIDEO | FC ”U” Craiova – Chindia Târgovişte 0-0. Echipa lui Adi Mutu a făcut un joc sub aşteptări

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 14 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20359171/5/20210814205323-img-8540.jpg

FC ”U” Craiova şi Chindia Târgovişte au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un meci din etapa V din Casa Liga 1. Oaspeţii au fost mai periculoşi, dar nu au reuşit să penetreze buturile lui Mogoşanu, preferat în locul austriacului Gremsl.

Partida a fost programată iniţial la ora 18.30, dar a fost mutată la ora 19.00 luându-se în considerare prognoza meteo, care prevedea temperaturi ridicate.

 

-----------------------------------

FC ”U” Craiova – Chindia 0-0

Echipele de start:

FC ”U” Craiova: 1. Mogoşanu - 2. R. Negru, 44. Machado, 4. Kovacic, 5. Huyghebaert - 77. Asamoah, 8. C. Albu, 16. V. Pop - 51. Sidibe, 7. H. Vieira, 24. Baeten
Rezerva: 94. Gremsl, 3. Paramatti, 9. C. Bălan, 15. Blidar, 17. Raicea, 18. Bagayoko, 20. Zanfir, 23. Buşu, 25. Gajic

Chindia: 33. Căbuz - 98. Căpuşă, 5. Celea, 3. Baxevanos, 15. C. Dinu - 9. Matiş, 6. Al. Iacob, 8. M. Dulca, 59. Popadiuc - 19. D. Popa, 11. D. Florea
Rezerve: 1. R. Pop, 2. Martac, 7. Corbu, 13. Cerchez, 17. Cr. Şerban, 20. Roumpoulakou, 23. Kocici, 77. Dr. Şerban, 88. M. Ioniţă

Minutul 90+4: Fluier final în Bănie! Partida se termină 0-0.

Minutul 81: Acelaşi Florea are o nouă ocazie mare. Trece elegant de Kovacic, dar finalizează pe lângă poartă.

Minutul 62: Tânărul Matiş este aproape de gol, dar şutul său din întoarcere nu prinde cadrul porţii.

Minutul 48: Chindia începe foarte bine repriza a doua. Florea este pe fază şi reia cu capul o centrare venită de la Căpuşă, însă execuţia este prinsă de portar.

Minutul 43: Dulca centrează în careu, iar Florea reia cu capul. Execuţia atacantului este scoasă cu greu de Mogoşanu, care împinge balonul înafara terenului.

Minutul 35: Baeten este blocat chiar înainte să tragă la poartă, balonul este respins şi ajunge la Sidibe, care îşi încearcă şi el norocul, dar defensiva Chindiei reuşeşte să salveze şi de această dată.

Minutul 19: Gazdele execută periculos un corner din banda stângă. Machado ia prim planul şi trimite cu capul în braţele lui Căbuz.

Minutul 1: A început partida din Bănie!


Chindia Târgovişte are un start de sezon destul de slab pentru o echipă care câştiga grupa de play-out şi pierdea primul meci de baraj pentru Conference League, 2-3, cu Viitorul Constanţa (actuala Farul). Elevii lui Emil Săndoi au înregistrat în patru meciuri două înfrângeri (1-0 în deplasare cu Rapid şi 1-0 pe terenul campioanei CFR Cluj), un egal (1-1 acasă cu Sepsi) şi o victorie (1-0 acasă cu Dinamo). Totuşi, Chindia a reuşit să se impună în ultima etapă, în faţa ”câinilor roşii”, rezultat care arată o posibilă revenire a târgoviştenilor, clasaţi până acum pe locul 11.

FC ”U” Craiova, însă, are un început bun de sezon pentru o nou-promovată. Trupa antrenată de Adrian Mutu se clasează pe locul 7, cu două victorii şi două înfrângeri, cu un punctaj şi un golaveraj identice cu marea rivală Universitatea Craiova, câştigătoarea Cupei şi Supercupei României: şase puncte, şase goluri marcate şi şase goluri primite. Formaţia condusă de Adrian Mititelu Jr., în lipsa tatălui său aflat după gratii, a pierdut cu 3-2 pe terenul campioanei CFR Cluj, a bătut cu 1-0 pe Ion Oblemenco Dinamo, a cedat cu 2-1 la Voluntari şi a învins, în ultima etapă, cu 2-1 ”lanterna roşie” a primelor patru etape, Academica Clinceni, chiar pe terenul acesteia.

Partida se anunţă a fi una extrem de interesantă, în care se vor confrunta două filosofii diferite de joc: pe de o parte, un antrenor experimentat ca Emil Săndoi, care pune accentul pe organizarea defensivă, iar, pe de altă parte, un Adrian Mutu la început de drum, care încearcă un joc ofensiv cu o formaţie nou-promovată, cu un lot ce poate pune probleme oricărei trupe din Casa Liga 1. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri