Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider

VIDEO | FC U Craiova – CS Mioveni 4-2. Oltenii câştigă thrilerul de pe "Oblemenco" şi sunt la un pas de promovare. Echipa lui Trică are şapte puncte avans cu patru meciuri rămase

Liga II Publicat pe 30 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20146473/5/e1.jpg
 
FC U Craiova a făcut un pas mare spre promovare, vineri seară, în direct la Look Sport. Oltenii au învins CS Mioveni, scor 3-2 (0-1 la pauză), şi au un avans de şapte puncte faţă de locul al treilea, cu patru etape rămase din play-off-ul Ligii 2.
 
Startul meciului a fost sinonim cu deschiderea scorului de către Blănaru (2), după o lansare pe culoar şi o finalizare pe lângă Mogoşanu. Oltenii au avut nevoie de 28 de minute pentru prima ocazie, ratată de Blidar, apoi Compagno (41), cu capul, a trecut şi el pe lângă 1-1. Cu avantajul moral de pe tabelă, oaspeţii au avut un start de repriză foarte bun, dar Blănaru (52) a ratat singur cu portarul, apoi Măr (55) a ratat de puţin întâlnirea cu pasa decisivă a aceluiaşi Blănaru.

K.O. în nouă minute şi promovarea se vede!

Ca într-un film în care protagonistul încasează lovituri doar pentru a se ridica şi a fi mai puternic, Craiova şi-a revenit din pumni. Semnalul a venit de la Compagno (59), care l-a dat la o parte pe Gherghe şi l-a învins pe Popescu. Peste trei minute, tot italianul Compagno a plecat din ofsaid, i-a pasat lui Negru, iar rezerva lui Trică a făcut 2-1. Când Voicu a şutat puternic, Iustin Popescu a respins şi Blidar (68) a trimis în poartă, deznodământul părea clar. Doar că, în minutul 74, tuşierul nu a văzut un ofsaid de câţiva metri, iar rezerva Garutti a punctat, cu capul, pentru 2-3 şi a redat speranţele oaspeţilor.
 
În prelungiri, Raicea a fost faultat de Iacob în careu, Albu a transformat penalty-ul, iar FC U Craiova - CS Mioveni 4-2 e aproape sinonim cu promovarea oltenilor. Echipa lui Trică are 49 de puncte, şase peste Rapid (locul doi) şi şapte peste CS Mioveni (locul trei), cu patru etape înaintea finalului. În această etapă se mai joacă Rapid - Csikszereda, iar runda viitoare programează meciurile ASU Poli - FC U Craiova, Csikszereda - CS Mioveni şi Dunărea Călăraşi - Rapid.

FC U Craiova - CS Mioveni 4-2 (Compagno 59, Negru 62, Blidar 69, Dr. Albu 90+4 / Blănaru 2. Garutti 74), live pe Look Sport

  • FC U Craiova: Mogoşanu – Gîţ, Gugu, D. Ispas, Huyghebaert – Baeten, Dr. Albu (cpt.), Val. Munteanu, Blidar, Ad. Voicu, Compagno
  • Rezerve: Taborta – Diakite, Raicea, Andr. Ciolacu, C. Cristea, R. Negru, Vl. Pop, Stoenac, Miuţescu
  •  
  • CS Mioveni: Ius. Popescu – Rădescu, Gherghe (cpt.), Al. Iacob, Şerbănică – Coşereanu, M. Şerban, Vereş, Mar, Blănaru, Bg. Rusu
  • Rezerve: Ducan – Garutti, Andr. Panait, D. Toma, M. Chindriş, Tib. Coman, Massaro, Seb. Ivan, Işfan
Minutul 90+4: GOL CRAIOVA! Raicea e faultat în careu de Iacob, Craiova primeşte penalty, iar căpitanul Albu transformă fără emoţi

Minutul 74: GOL CS MIOVENI! Rădescu centrează din dreapta, Garutti vine dintr-un ofsaid kilometric, reia cu capul ş-l învinge pe Mogoşanu.



Minutul 68: GOL CRAIOVA! Voicu şutează violent, Iustin Popescu respinge în faţă, de unde Blidar trimite puternic în poarta goală!



Minutul 62: GOL CRAIOVA! Compagno pleacă dintr-o poziţie cât se poate de clară de ofsaid, pasează la Negru, iar acesta împinge mingea în poartă pentru 2-1!



Minutul 59: GOL CRAIOVA! Compagno îl dă la o parte pe Gheorghe, îşi face loc în careu, apoi şutează perfect şi înscrie în al patrulea meci consecutiv în acest play-off.



Minutul 58: Blidar putea egala! Un contraatac rapid îl pune în poziţie bună pe atacantul oltean, dar şutul său, din uşor unghi, se duce pe lângă colţul lung.



Minutul 55: Încă o şansă imensă! Blănaru îl păcăleşte pe Ispas şi centrează în faţa porţii, dar Măr ajunge o secundă prea târziu şi ratează şansa lui 2-0.



Minutul 52: Ocazie uriaşă! Blănaru scapă din nou singur cu Mogoşanu, are tot timpul din lume pentru a găsi soluţia optimă, însă trage direct în portarul oltenilor.



Minutul 41: A doua ocazie a oltenilor. Voicu centrează perfect pentru Compagno, italianul se demarcă exemplar în spatele lui Iacob, dar lovitura sa de cap se duce pe lângă poartă.



Minutul 28: Mare ocazie a Craiovei! Huyghebaert centrează din stânga, Blidar apare nemarcat pe un spaţiu mare, dar finalizează foarte slab.



Minutul 2: GOL CS MIOVENI! Blănaru scapă pe un contraatac rapid, e ajutat de viteza superioară şi finalizează pe lângă Mogoşanu, care atinge mingea, dar nu o poate opri.



Ambele echipe vin după remize în deplasare. FC Universitatea a scos un punct la Călăraşi, după 2-2 cu Dunărea, iar CS Mioveni a ţinut în şah pe Rapid, 1-1 în deplasare.
 
În acest moment, FC Universitatea este lider în grupa de promovare din liga secundă. Oltenii au 46 de puncte, cu 3 mai multe decât următoarea clasată, Rapid, şi cu 4 peste Mioveni, care e pe poziţia a treia.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele