Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | FC U Craiova - Dinamo 1-0. Vieira, după o centrare superbă a lui Bauza, a adus victoria echipei lui Mutu. Moldoveanu a lovit bara

Superliga Publicat pe 26 iul 2021
mail-share icon Email

FC U Craiova a învins Dinamo, scor 1-0, în ultimul meci al etapei a doua din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. Unicul gol al meciului a fost marcat de Hugo Vieira, în minutul 66, dintr-o centrare superbă a lui Bauza.
Cu o medie de vârstă de 23 de ani, Dinamo s-a prezentat în Bănie cu o vizibilă tentă defensivă, iar ocaziile la poarta lui Eşanu au curs în prima repriză, când Baeten, Bauza şi Bălan au ratat din multe poziţii favorabile. După o bară a lui Moldoveanu, Bauza a creat un moment în genul lui Quaesma, a pus mingea pe capul lui Hugo Vieira, iar jucătorul introdus pe teren în repriza a doua a marcat pentru 1-0, în minutul 66.
 
A fost prima victorie a sezonului pentru FC U Craiova, care egalează la puncte Dinamo, învingătoare în prima rundă cu 3-2 în faţa lui FC Voluntari.

FC U Craiova - Dinamo 1-0 (Hugo Vieira 66'), pe Look Sport+

  • FCU CRAIOVA: Mogoşanu - Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert - Achim, Albu, Asamoah - Baeten, Bălan (Hugo Vieira 58), Bauza (Răducanu 77)
  • REZERVE: Popa - Gajic, Bagayoko, Pop, Zanfir, Raicea, Sidibe
  •  
  • DINAMO: Eşanu - Sorescu, R. Diniţă, Giafer, St. Filip - G. Creţu, Răuţă, A. Radu - Mihaiu (Neicuţescu 35), R. Moldoveanu, Florescu (Bani 35)
  • REZERVE: Fara - Anton, Amzar, Borcea, Cl. Stan, Tone

Minutul 82: Ocazie a lui Dinamo! Sorescu trage tare la colţul scurt, dar Mogoşanu e atent şi respinge.



Minutul 77: Juan Bauza, cel mai bun jucător de pe teren, e înlocuit cu Răducanu.


Minutul 66: GOL CRAIOVA! Bauza oferă un moment superb, centrează perfect cu exteriorul, iar Hugo Vieira, abia introdus pe teen, trimite mingea în poartă cu capul.


Minutul 61: Trage şi Baeten de la distanţă, dar şi şutul său e prea slab pentru a-i pune probleme lui Eşanu.


Minutul 57: Asamoah reia şi el cu capul, dar Eşanu respinge.


Minutul 52: BARĂ DINAMO! Moldoveanu trage violent de la distanţă, dar are ghinion şi execuţia sa izbeşte bara transversală.



 


Minutul 49: Achim încearcă un şut plasat de la distanţă, dar trage prea aproape de Eşanu şi goalkeeper-ul dinamovist respinge.


Minutul 45+4: Pauză în Bănie, după o repriză în care Dinamo nu a contat.


Minutul 45+1: Bauza trece lejer de Giani Creţu, întoarce mingea la Bălan, dar şutul vârfului e respins de Andrei Radu.


Minutul 45: Achim apare bine la o minge respinsă de Filip, trage, dar şutul său e respins de Giafer.


Minutul 38: Bauza ratează singur cu portarul. Găurile din apărarea oaspeţilor sunt mari, Albu îl lansează pe culoar pe Bauza, dar şutul argentinianului, la colţul lung, e respins cu picioul de Eşanu.


Minutul 35: Bonetti face două schimbări: ies Mihaiu şi Florescu, intră Bani şi Neicuţescu. Sorescu e urcat mijlocaş dreapta, iar Geani Creţu e trecut fundaş.


Minutul 30: Ajungem la finalul primei jumătăţi de oră, iar Dinamo întârzie să-şi facă simţită prezenţa la poarta lui Mogoşanu. Jocul e dominat de olteni.


Minutul 20: Negru centrează din dreapta, Bauza apare nemarcat, dar trimite cu capul pe lângă poartă.


Minutul 18: Altă ocazie a oltenilor! Flancul drept dinamovist e prins desoperit, Huyghebaert centrează pentru Bălan, dar atacantul Craiovei nu reuşeşte să reia de la colţul scurt.


Minutul 12: Oltenii cer penalty, după un şut al lui Bauza, dar Iulian Călin face semn că Mihaiu avea mâna lipită de corp în momentul în care a oprit execuţia adversarului său.


Minutul 6: Mare şansă a oltenilor! Baeten are timp să-şi pregătească şutul, trage la colţul lung, dar nici de această dată nu nimereşte poarta!



Minutul 3: Fanii lui FC U Craiova ceează o atmosferă incendiară, iar meciul e oprit până aceştia se calmează.


Minutul 4: Prima ocazie. După o întrerupere de câteva zeci de secunde cauzată de show-ul pirotehnic al suporterilor gazdelo, Bauza centrează pentru Baeten, belgianul reia cu capul din careu, dar trimite pe lângă poata lui Eşanu.



21:30: Start joc în Bănie!


Oltenii au debutat în prima divizie cu un eşec în faţa campioanei în exerciţiu, CFR Cluj. Au cedat cu 2-3, dar nu se poate spune că au făcut un meci rău. Din contră, au fost aproape de un rezultat mare, un 2-2, după ce au fost conduşi la două goluri.

Dinamo a avut parte la rândul ei de un debut cu multe goluri, într-o partidă din ”Ştefan cel Mare” cu FC Voluntari. ”Câinii” au câştigat cu scorul cu care au pierdut oltenii şi vor să dubleze, acum, punctele, în confruntarea de pe ”Ion Oblemenco”.

Adi Mutu înaintea meciului: ”Suntem dornici de victorie. Vrem să strângem cât mai multe puncte în clasament şi cred că ar fi timpul ca acest lucru să se întâmple mâine. Aştept cu nerăbdare să jucăm pe Oblemenco.

Pentru U Craiova 1948 va fi un meci special. Se întoarce în Liga 1 după zece ani. Mă gândesc la presiunea care este pe echipă, dar aşa cum le-am spus şi le spun întotdeauna, important este să îmbrăţişeze presiunea, să o accepte, pentru că asta îi face mai concentraţi pe ce au de făcut în timpul meciului”.

Dario Bonetti înaintea meciului: ”Cred totuşi că ne vom prezenta bine la ora jocului. Îl ştiu foarte bine pe Mutu, a fost un jucător mare, dar cariera de antrenor este cu totul altceva. Avem multe probleme, e normal să vezi anumite greşeli într-o echipă cu jucători tineri. Trebuie să-i ajutăm pe cei tineri să devină mai buni.

Cred că problemele financiare se vor rezolva, încerc să mă concentrez acum pe situaţia sportivă. E normal să fie o problemă interdicţia la transferuri, lotul nostru este foarte, foarte tânăr acum şi nu prea avem timp”.

Echipele probabile:

  • FC U Craiova: Gremsl – Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Asamoah, Albu, Baeten – Răducanu, Bălan, Bauza.
  • Dinamo: Eşanu – Sorescu, Giafer, Dudea, Filip – Răuţă – Creţu, Bani, Anton, Radu – Moldoveanu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele