Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

VIDEO | FC U Craiova e favorită să învingă Dinamo. Entuziasm vs. experienţă pe banca tehnică. Mutu: "E un meci special" / Bonetti: "Va fi spectacol"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 26 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20316911/3/mutu-bonetti.jpg

FC U Craiova şi Dinamo Bucureşti se înfruntă în această seară, de la ora 21:30, pe arena 'Ion Oblemenco', în etapa a doua din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. Antrenorul echipei oltene, Adrian Mutu, va înfrunta echipa la care a jucat. Este un duel între entuziasm şi experienţă în privinţa celor doi antrenori. Italianul Dario Bonetti a reuşit un succes neaşteptat în prima etapă, 3-2 cu FC Voluntari.

FC U Craiova este considerată favorită să câştige, având în vedere problemele financiare şi de lot cu care se confruntă Dinamo. În prima rundă, nou promovată a pierdut la limită pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 2-3.

Este o diferenţă de 17 ani între cei doi antrenori. Mutu (42 de ani) este la a doua experienţă în Liga 1, după mandatul scurt de la FC Voluntari. Bonetti (59 de ani), fost fundaş la Milan, Roma şi Juventus, a mai antrenat în România la Dinamo (2009, 2012) şi ASA Târgu Mureş (2016).

Echipele de start

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20316911/4/echipe-dinamo.jpg

“E concentrare maximă, sunt şi anumite emoţii. Dar le-am spus băieţilor să lase presiunea deoparte şi să joace aşa cum ştiu. Mai devreme sau mai târziu, trebuie să întâlnesc toate echipele la care am jucat, inclusiv Dinamo. Este un meci special, dar îmi doresc victoria. Cred că munca şi concentrarea au fost cuvintele de ordine în această săptămână. Am răspuns bine în faţa campioanei, dar n-am realizat nimic şi n-am obţinut nimic. Poate să fie un impuls moral. Sper să fie un duel frumos, civilizat, iar noi să ne ridicăm la nivelul suporterilor.

Vreau să luăm meci cu meci, nu ne impunem limite şi nici obiective. Vom vedea ce vom face. Dinamo, atunci când e încolţită, răspunde bine. Aşa a făcut şi în prima etapă şi luăm foarte în serios acest meci, nu stăm să ne gândim la situaţia financiară de la Dinamo, ci la jucătorii lui Dinamo, care sunt jucători buni”, a spus Adrian Mutu.

“Va fi foarte dificil. Din fericire, jucăm pe un stadion magnific, cred că o să fie un spectacol. Anton a avut ceva probleme musculare la antrenamentul de ieri. Vom vedea dacă îl voi utiliza astăzi... doar dacă va fi mare nevoie. Avem jucători tineri şi buni, care vor evolua cu pasiune. Nu suntem la 100% din punct de vedere fizic, dar lucrăm la acest aspect. Cred că totul va fi bine. Sperăm că Sorescu va face un nou meci bun. Nu am venit aici ca un ‘sparring partner’, vrem să ne facem jocul“, a spus Dario Bonetti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele