Ultima oră
VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Duel de foc în „subsolul” clasamentului VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Duel de foc în „subsolul” clasamentului
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei

VIDEO | FC ”U” Craiova – Farul 1-1. ”Briliantul” şi ”Regele” au dat-o la pace, într-un meci palpitant

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 27 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20374775/7/fcu-far.jpg

FC ”U” Craiova 1948 a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut pe teren propriu, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a VII-a a Ligii I. Partida a fost în direct pe Look Sport.

Prima repriză a fost săracă în ocazii, dar imediat după revenirea de la cabine, Adrian Bălan a dat lovitura, după o dublă eroare a defensivei lui Gică Hagi. Partida a intrat într-o oarecare acalmie, dar pe final, cei de la Farul au reuşit să egaleze, prin Adi Petre, care a transformat un penalty obţinut de Chiţu.

 

------------------------------------------

FC ”U” Craiova - Farul 1-1 (Bălan 49 / Petre 82-penalty)

Echipele de start:

FC ”U” Craiova: R. Mogoşanu - R. Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert - S. Asamoah, D. Albu, Van Durmen, Baeten - Cl. Bălan, Hugo Vieira

Farul: Aioani - Mladen, Larie, V. Ghiţă, De Nooijer - Purece, Artean, A. Ciobanu - G. Ganea, Jefte, A. Pitu

Minutul 82: GOL Farul! Kovacic îl faultează pe Chiţu în careu, iar arbitrul dictează penalty. Adi Petre înscrie de la punctul cu var.

Minutul 49: GOL FC ”U” Craiova! Tânărul Pitu trimite o pasă aiurea aproape de propriul careu, Asamoah interceptează şi trimite în faţă. Virgil Ghiţă respinge slab, până la Bălan, care marchează.

Minutul 48: Dussaut trimite o centrare, iar Jefte Betancor zguduie transversala, cu o execuţie spectaculoasă cu călcâiul.

Minutul 45+1: Elevii lui Adi Mutu marchează prin Baeten, dar golul este anulat corect pentru offside.

Minutul 24: Artean reia centrarea lui Pitu, dar balonul este uşor deviat şi se duce pe lângă poartă.

Minutul 15: Prima ocazie a partidei. De Nooijer trage în forţă de la 20 de metri, dar balonul se duce pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida din Bănie!

-----------------------------------------------

Stări de spirit diferite în cele două echipe! FC U Craiova vine după două partide în care n-a marcat (0-0 cu Chindia Târgovişte şi 0-1 cu CS Mioveni), iar antrenorul Adrian Mutu a dat vina pe ghinion.

Farul vine după victoria entuziasmantă cu Dinamo, scor 3-0. Spaniolul Jefte Betancor a înscris un gol fabulos şi este al doilea golgheter al Ligii 1, cu 4 reuşite.

Nou-promovata FC U Craiova este neînvinsă în Bănie (1-0 cu Dinamo, 0-0 cu Chindia), în timp ce Farul n-a câştigat şi n-a marcat în deplasare în acest debut de sezon (0-0 cu UTA, 0-0 cu Rapid, 0-1 cu CFR Cluj).

Primul duel dintre FC U Craiova 1948 şi Farul va consemna o confruntare în premieră între cei mai buni marcatori din istoria Naţionalei, Adrian Mutu şi Gheorghe Hagi, fiecare cu câte 35 de goluri marcate. Aceştia au fost colegi sub tricolor în anul 2000, inclusiv la Campionatul European din Belgia şi Ţările de Jos, când România a reuşit ultima calificare din faza grupelor.

De remarcat faptul că ambii antrenori sunt adepţii jocului ofensiv, aspect sesizat şi în evoluţiile celor două echipe din ediţia curentă. Conform datelor prezentate de InStat pe site-ul LPF, FC U Craiova este echipa cu cele mai multe pase precise, gruparea olteană având o medie de 484 pase corecte / meci.

FC U Craiova este echipa cu cei mai mulţi jucători străini utilizaţi în primele 6 runde, 15;

Farul este formaţia care a folosit cei mai mulţi fotbalişti, 28, dintre care 11 sunt autohtoni născuţi după 1 ianuarie 2000.

Echipele probabile:

FC U Craiova: Mogoşanu - R. Negru, Kovacic, Gajic, Buşu - Asamoah, C. Albu, Van Durmen - Ondaan, Vieira, Baeten.

Farul: Aioani - Mladen, Larie, V. Ghiţă, De Nooijer - Artean, R. Pires, A. Ciobanu - G. Ganea, Jefte Betancor, A. Pitu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20374775/2/clasament-farul.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele