Ultima oră
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin

VIDEO | FC U Craiova nu e sigură de play-off! Trică a debutat cu un egal: "Totul este posibil în ultima etapă"

Liga II Publicat de Andrei Ionascu pe 23 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20077372/1/bog6898.jpg

FC U Craiova şi Farul Constanţa au încheiat la egalitate, scor 0-0, pe arena 'Ion Oblemenco', în etapa cu numărul 20 din Liga a 2-a, în direct pe Look Sport+. Niciuna dintre echipe nu e sigură de calificarea în play-off, deşi oltenii sunt liderii clasamentului. Noul antrenor al Craiovei, Eugen Trică, a declarat că .

Ambele echipe au ratat ocazii importante de gol. Ispas a fost eliminat de la Craiova în minutul 87, pentru un fault în postură de ultim apărător.

Craiova şi Farul sunt la egalitate de puncte în clasament, dar oltenii mai au un meci de jucat, în deplasare, cu CSM Reşiţa, iar constănţenii stau în ultima rundă.

După ce a impresionat în 2020, Craiova n-a reuşit nicio victorie în 2021: a înregistrat două egaluri şi două eşecuri.

"Totul este posibil în ultima etapă! A fost o partidă echilibrată astăzi, cu momente bune de ambele părţi. Am avut iniţiativa în primele 25-30 de minute. O partidă cu ritm, mă declar mulţumit de atitudine şi de determinarea în joc. Păcat că n-am avut realizări, dar mă declar mulţumit şi cu punctul luat. Am revenit pe primul loc, este un lucru foarte bun. Nu se întâmplă nimic, doar că nu reuşim să marcăm, dar am avut ocazii.

Am jucat contra unei echipe bune, care joacă cel mai frumos fotbal din Liga a 2-a, au demonstrat-o şi în această seară. Este o presiune în plus în ultima etapă, dar depinde numai de noi. Trebuie să câştigăm la Reşiţa şi să mergem în play-off. Nu trebuie să gândim negativ, asta le-am spus şi jucătorilor.

Nu-mi aduc aminte când a mai fost un campionat atât de interesant în Liga a 2-a, să se bată 10 echipe pe primele 6 locuri nu s-a mai întâmplat. E foarte bine pentru fotbalul românesc. Ne lipsesc foarte mult suporterii. Cu Peluza Sud în spate, altfel era rezultatul astăzi", a spus Eugen Trică.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20077372/2/clasament-farul.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele