Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00
Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul" Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul"
Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro
Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020 Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"

VIDEO | FC U Craiova, prima echipă promovată în Casa Liga 1! Oltenii au făcut 0-0 cu Csikszereda, iar acum visează la derby-ul Băniei cu Universitatea Craiova

Liga II Publicat pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

 

FC U Craiova este prima echipă promovată în Casa Liga 1! Oltenii au făcut 0-0 cu FK Csikszereda în etapa a 8-a a play-off-ului din Liga 2, iar în urma acestui rezultat nu mai poate rata, cel puţin, locul 2, care asigură accederea în prima divizie.

Oltenii lui Eugen Trică au evoluat prudent cu formaţia din Miercurea Ciuc. Nu au riscat deloc, deşi au luat ”faţa” în acest campionat, tocmai prin jocul spectaculos şi deschis. De data aceasta, FC U Craiova nu a vrut să rişte nimic, iar partida a fost abordată într-o altă notă, mai defensivă şi bazată pe posesie.


FC U Craiova - Csikszereda 0-0 

Echipele de start: 

  • FC U Craiova: Rob. Popa – Gîţ, Paramatti, D. Ispas, Huyghebaert – Baeten, Dr. Albu (cpt.) – Val. Munteanu, Andr. Ciolacu, Ad. Voicu – Compagno
    Rezerve: Mogoşanu – Diakite, Raicea, Cl. Bălan, C. Cristea, R. Negru, Vl. Pop, Blidar, Rob. Răducanu
    Antrenor: Eugen Trică
  • Csikszereda: Gyenge – Palmeş (cpt.), Kelemen, Apro, Bor, Savin, Szondi, Bara, Pinter, Rotar, Bauza
    Rezerve: Rybansky – Csonka, Schieb, R. Takacs, T. Suciu, Casiadi
    Antrenor: Valentin Suciu

Min. 90+2: Final de meci. 

Min. 86: Ocazie mare de tot pentru Csikszereda. Suciu scapă singur cu portarul Popa, dar Gîţ bagă alunecare şi trimite în out în ultimul moment.

Min. 79: Se joacă la trecerea timpului. Între cele două echipe pare o ”înţelegere” să nu mai forţeze pe final.

Min. 60: FC U Craiova joacă şi mai prudent ca în prima repriză, în această parte a doua. Plouă mărunt în Bănie.

Min. 46: Începe repriza a doua. 

Min. 45+1: Final de primă repriză. 

Min. 39: Cea mai mare ocazie a oltenilor vine abia acum. Munteanu reia cu capul din câţiva metri, dar Gyenge reţine fără probleme.

Min. 31: Emoţiile se simt în jocul oltenilor. Miza promovării în Liga 1 apasă pe umerii jucătorilor. Trică dă cu şapca de pământ.

Min. 16: FC U Craiova începe să pună stăpânire pe joc. Are posesia, dar până acum nu are şanse importante de gol.

Min. 3: Contraatac bun dus de oaspeţi. Pinter primeşte o centrare în careu, din stânga, dar în încercarea de a da cu capul, balonul îl loveşte în piept. Apoi, faza continuă dar se dă simulare la o intervenţie a lui Baeten şi cartonaş galben pentru Pinter.

Min. 1: Începe meciul de pe ”Ion Oblemenco”. 


FC U Craiova este liderul Ligii 2, cu un avans de trei puncte faţă de Rapid şi şase puncte faţă de CS Mioveni.

Csikszereda nu prea mai are miză în acest play-off, fiind ultima clasată, cu doar o victorie.

În prima confruntare din play-off, pe 13 aprilie, FC U Craiova s-a impus la Miercurea Ciuc cu 2-1.

Echipele probabile:

Craiova: M. Enache – Gîţ, Diakite, D. Ispas, Huyghebaert – Baeten, Dr. Albu (cpt.) – Munteanu, C. Cristea, Ad. Voicu – Compagno.

Miercurea Ciuc: Rybansky – Palmeş, Kelemen, Apro, Bor – Casiadi, Bara – Pinter, Jebari, Bauza – Meszaros.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20181254/2/clasament-fc-u-craiova.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele