Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | FC U Craiova, prima echipă promovată în Casa Liga 1! Oltenii au făcut 0-0 cu Csikszereda, iar acum visează la derby-ul Băniei cu Universitatea Craiova

Liga II Publicat pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

 

FC U Craiova este prima echipă promovată în Casa Liga 1! Oltenii au făcut 0-0 cu FK Csikszereda în etapa a 8-a a play-off-ului din Liga 2, iar în urma acestui rezultat nu mai poate rata, cel puţin, locul 2, care asigură accederea în prima divizie.

Oltenii lui Eugen Trică au evoluat prudent cu formaţia din Miercurea Ciuc. Nu au riscat deloc, deşi au luat ”faţa” în acest campionat, tocmai prin jocul spectaculos şi deschis. De data aceasta, FC U Craiova nu a vrut să rişte nimic, iar partida a fost abordată într-o altă notă, mai defensivă şi bazată pe posesie.


FC U Craiova - Csikszereda 0-0 

Echipele de start: 

  • FC U Craiova: Rob. Popa – Gîţ, Paramatti, D. Ispas, Huyghebaert – Baeten, Dr. Albu (cpt.) – Val. Munteanu, Andr. Ciolacu, Ad. Voicu – Compagno
    Rezerve: Mogoşanu – Diakite, Raicea, Cl. Bălan, C. Cristea, R. Negru, Vl. Pop, Blidar, Rob. Răducanu
    Antrenor: Eugen Trică
  • Csikszereda: Gyenge – Palmeş (cpt.), Kelemen, Apro, Bor, Savin, Szondi, Bara, Pinter, Rotar, Bauza
    Rezerve: Rybansky – Csonka, Schieb, R. Takacs, T. Suciu, Casiadi
    Antrenor: Valentin Suciu

Min. 90+2: Final de meci. 

Min. 86: Ocazie mare de tot pentru Csikszereda. Suciu scapă singur cu portarul Popa, dar Gîţ bagă alunecare şi trimite în out în ultimul moment.

Min. 79: Se joacă la trecerea timpului. Între cele două echipe pare o ”înţelegere” să nu mai forţeze pe final.

Min. 60: FC U Craiova joacă şi mai prudent ca în prima repriză, în această parte a doua. Plouă mărunt în Bănie.

Min. 46: Începe repriza a doua. 

Min. 45+1: Final de primă repriză. 

Min. 39: Cea mai mare ocazie a oltenilor vine abia acum. Munteanu reia cu capul din câţiva metri, dar Gyenge reţine fără probleme.

Min. 31: Emoţiile se simt în jocul oltenilor. Miza promovării în Liga 1 apasă pe umerii jucătorilor. Trică dă cu şapca de pământ.

Min. 16: FC U Craiova începe să pună stăpânire pe joc. Are posesia, dar până acum nu are şanse importante de gol.

Min. 3: Contraatac bun dus de oaspeţi. Pinter primeşte o centrare în careu, din stânga, dar în încercarea de a da cu capul, balonul îl loveşte în piept. Apoi, faza continuă dar se dă simulare la o intervenţie a lui Baeten şi cartonaş galben pentru Pinter.

Min. 1: Începe meciul de pe ”Ion Oblemenco”. 


FC U Craiova este liderul Ligii 2, cu un avans de trei puncte faţă de Rapid şi şase puncte faţă de CS Mioveni.

Csikszereda nu prea mai are miză în acest play-off, fiind ultima clasată, cu doar o victorie.

În prima confruntare din play-off, pe 13 aprilie, FC U Craiova s-a impus la Miercurea Ciuc cu 2-1.

Echipele probabile:

Craiova: M. Enache – Gîţ, Diakite, D. Ispas, Huyghebaert – Baeten, Dr. Albu (cpt.) – Munteanu, C. Cristea, Ad. Voicu – Compagno.

Miercurea Ciuc: Rybansky – Palmeş, Kelemen, Apro, Bor – Casiadi, Bara – Pinter, Jebari, Bauza – Meszaros.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20181254/2/clasament-fc-u-craiova.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele