Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

VIDEO ǀ FC ”U” Craiova şi CS Mioveni, remiză albă în Bănie! S-au dat patru bare

FC U Craiova 1948 Publicat de Emanoil Ursache pe 20 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20511419/2/fc-u-craiova-1948-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-20-12-2021.jpg

FC „U” Craiova şi CS Mioveni au terminat la egalitate, 0-0, în etapa cu numărul 21 din Casa Liga 1. Duelul a putut fi urmărit în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

După această confruntare, ambele formaţii rămân în zona periculoasă a clasamentului. Oltenii se află pe locul 14, la 7 puncte deasupra lui Dinamo şi unul sub Gaz Metan. „Câinii” au un meci în minus disputat.
 
Argeşenii stau ceva mai bine şi ocupă locul 12, cu 21 de puncte.

FC ”U” Craiova – CS Mioveni 0-0

Final de meci.

Min. 88: Ocazie mare Craiova! Compagno a trimis în bară dintr-o execuţie spectaculoasă. A plonjat pentru a lovi cu capul. Însă pe reluare pare să fi fost fault în atac în momentul plonjonului.

Min. 68: Ocazie mare Craiova! Kovacic s-a înălţat excelent peste adversar şi a lovit puternic cu capul, balonul s-a oprit în bara transversală.

Min. 52: Ocazie mare Mioveni! Popa respinge cu greu o torpilă în lateral şi are noroc cu Kovacic, care apare excelent în faţa unui adversar şi respinge mingea în out.

Miin. 46: Ocazie mare Mioveni! Coşereanu interceptează o minge în careu şi trimite în bară dintr-un unghi aproape imposibil.

A început a doua repriză.

Pauză.

Min. 39: Sidibe a marcat pentru olteni, dar reuşita a fost anulată pentru ofsaid. Decizia arbitrului este indiscutabilă.

Min. 31: Ocazie Mioveni! Rusu trimite primul şut pe spaţiul porţii.

Min. 29: Ocazie Craiova! Pop se întoarce bine cu omul după el în careu, dar trimite peste poartă.

Min. 25: Nicio ocazie notabilă până acum.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • FCU Craiova: Popa – Buşu, Diallo, Kovacic, Negru – Achim, Asamoah – Huyghebaert, Sidibe, Pop – Bălan
  • Rezerve: Mogoşanu, Blidar, Marquet, Ondaan, Albu, Raicea, Miuţescu, Bauza, Compagno
  • CS Mioveni: Ducan – Garutti, Scarlatache, Iacob – Şerbănică, Dumitriu, Toma, Oancea – Sanoh, Rusu, Coşereanu
  • Rezerve: Popescu, Buziuc, Panait, Burnea, Balaur, Rădescu, Veres, Dat, Ciucureanu

Duelul dintre cele două nou-promovate se anunţă a fi extrem de tensionat, deoarece miza este una crucială în lupta pentru salvarea de la retrogradare. FC ”U” Craiova se clasează pe locul 14, poziţie de baraj cu formaţiile din Liga 2, cu 18 puncte acumulate. CS Mioveni ocupă locul 11, fiind înaintea ultimei runde din 2021 pe o poziţie liniştitoare în clasament, însă avansul faţă de olteni este de doar două puncte.

Ambele formaţii vin după o victorie de moral, după ce în precedentele două partide pe care le-au disputat au pierdut. Etapa trecută, FC ”U” Craiova a învins nesperat în deplasare la Chindia Târgovişte cu scorul de 3-0. La rândul ei, CS Mioveni a obţinut dramatic trei puncte cu Dinamo. Argeşenii au câştigat cu 2-1 şi au întros soarta meciului în minutele de prelungiri.

În turul sezonului regular, CS Mioveni a învins FC ”U” Craiova pe teren propriu cu scorul de 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri