Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

VIDEO | FC Viitorul - FC Argeş 1-0. Constănţenii fac rocada cu Astra pentru locurile de baraj

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20169014/10/6d4a6285.jpg

FC Viitorul a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Argeş, în etapa a VII-a a play-out-ului Ligii I.

A marcat: Artean 48'.

1-0, min. 48: Artean a marcat cu un şut din colţul careului de şase metri, de pe partea dreaptă. Jucătorul Viitorului a înscris la colţul scurt.

Au evoluat echipele:

FC Viitorul: Cojocaru - Grădinaru, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc (Pedroso 46') - Ciobanu, Artean, Grameni - Chiţu, G. Ganea (Tsoumou 46'), Jo Santos (Ely Fernandes 90'+1). Antrenor Cătălin Anghel;

FC Argeş: Greab - Tofan (Palici 63'), Boldor, Deslandes (Turda 74'), De Jonghe - Meza Colli, I. Şerban (Honciu 74') - Grecu (Năstăsie 46'), Ribeiro, C. Dumitru (Drăghici 62') - Malele. Antrenor Andrei Prepeliţă.

Cartonaşe galbene: Jo Santos 27', G. Ganea 37', Pedroso 80' / Deslandes 45'+1, Boldor 65', Honciu 82'.

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Valentin Avram, Alexandru Cerei - Iulian Dima;

Observator: Nicolae Marodin.

Clasamentul play-out-ului: 1. Chindia Târgovişte - 34 de puncte, 2. FC Argeş - 31, 3. Gaz Metan Mediaş – 29, 4. UTA - 28, 5. Dinamo – 27, 6. FC Viitorul – 26, 7. Astra Giurgiu - 24, 8. FC Voluntari - 23, 9. Poli Iaşi – 20. 10. FC Hermannstadt – 20.

Ultimul meci al acestei etape, FC Voluntari - Chindia Târgovişte, va avea loc, luni, de la ora 16.45.

Viitorul Constanţa - FC Argeş 1-0 (Artean 48), în direct pe Look Sport+

Echipele de start:

  • Viitorul: Cojocaru – Grădinaru, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Ciobanu, Artean, Grameni – Chiţu, Ganea, Jo Santos
  • Rezerve: Căbuz, Grozu, Dănuleasa, Pedrosa Buta, Mălăele, Ely, Tsomou, Pitu
  • Antrenor: Cătălin Anghel
  •  
  • FC Argeş: Greab- Tofan, Boldor, Delandes, De Jonghe – Meza Coli, Şerban – Grecu, Teles, Dumitru – Malele
  • Rezerve: Croitou, Leca, Turda, Drăghici, Honciu, Năstăsie, Palic, Ndiaye, Mitoi
  • Antrenor: Andrei Prepeliţă

Min. 90 + 5: Fluier final! Viitorul învinge FC Argeş cu 1-0 şi părăseşte locurile de baraj în defavoarea Astrei Giurgiu. 

Min. 90 + 1: Fernandes îl înlocuieşte la Viitorul pe Jo Santos. 

Min. 82: Honciu vede cartonaşul galben. 

Min. 80: Ocazie pentru FC Argeş! Turda trage din voleu puternic, pe lângă poarta lui Valentin Cojocaru. 

Min. 80: Marcos Pedroso vede cartonaşul galben.

Min. 74: Viitorul înscrie, însă arbitrul dictează fault la portar. Constănţenii nu protestează. 

Min. 74: Dublă schimbare la FC Argeş: ies Deslandes şi Şerban, intră Turda şi Honciu. 

Min. 68: Ocazie FC Argeş! Malele trage de la marginea careului, iar Valentin Cojocaru are o paradă bună şi menţine avantajul gazdelor. 

Min. 65: Boldor (Argeş) vede cartonaşul galben pentru un fault dur la Pedrosa Buta. 

Min. 63: Dublă schimbare la FC Argeş: iese Dumitru, intră Drăghici, iar Tofan este înlocuit de Palic. 

Min. 51: Ocazie uriaşă Viitorul! Tofan scoate din faţa liniei porţii execuţia lui Chiţu. 

Min. 48: GOL Viitorul! Artean îl învinge pe Greab la colţul scurt cu un şut dintr-un unghi aproape imposibil. 

Min. 46: A început a doua repriză! Dublă schimbare la Viitorul: ies Ganea şi Boboc, intră Tsomou şi Pedrosa Buta. Schimbare şi la FC Argeş: iese Grecu, înlocuit de Năstăsie.  

Min. 45: Viitorul - FC Argeş este 0-0 la pauză. 

Min. 36: George Ganea vede cartonaşul galben. 

Min. 36: Greab iese oportun din poartă şi respinge în out prin alunecare. Dacă nu ar fi ieşit, Ganea ar fi scăpat în situaţie iminentă de gol.

Min. 28: Şansă pentru Viitorul! Meza Coli trage puternic de la distanţă, dar pe direcţia lui Valentin Cojocaru. Portarul constănţenilor reţine în doi timpi.

Min. 27: Jo Santos (Viitorul) cere penalty, dar primeşte galben pentru simulare.

Min. 26: Ocazie mare pentru Viitorul! Ganea îi centrează lui Chiţu, care trage din prima, iar şutul său este blocat de De Jonghe.

Min. 22: Ocazie pentru FC Argeş! Robert Grecu şutează din lateral în diagonală, la colţul lung. Şutul său se duce destul de departe de poarta lui Valentin Cojocaru.

Min. 19: Andrei Ciobanu trage din lovitură liberă, însă execuţia sa este blocată din zid de golgheterul Malele. 

Min. 9: Boboc intră periculos în careul piteştenilor, însă apărarea oaspeţilor reuşeşte să respingă în corner. 

Min. 1: A început meciul!


Partida dintre FC Viitorul şi FC Argeş este transmisă duminică, de la ora 16:30, în direct de către Look Sport. Cele mai importante faze ale meciului vor fi redate de către site-ul www.looksport.ro.

VIDEO | FC Viitorul - FC Argeş, duminică, de la 16:30, la Look Sport. Revelaţia poate retrograda dezamăgirea Ligii 1

Ambele echipe au nevoie de victorie, însă în scopuri diferite. În mod surprinzător, Viitorul (locul 13) se află în lupta pentru evitarea retrogradării. Constănţenii sunt pe loc de baraj şi au cu un punct mai puţin decât Astra Giurgiu (locul 12) şi Dinamo (locul 11), care în acest moment sunt complet în afara zonei retrogradabile. Hermannstadt, penultima clasată, are doar cu trei puncte în minus faţă de formaţia patronată de Gică Hagi. Locurile 15 şi 16 sunt cele care retrogradează direct, în timp ce locurile 13 şi 14 duc la barajul cu formaţiile din Liga 2.

Nou-promovata FC Argeş speră însă să prindă un loc de Conference League. Piteştenii au depus la FRF cererea pentru licenţa pentru cupele europene, solicitare aprobată de către Federaţie. În acest moment, alb-violeţii se clasează pe locul 8, cu 31 de puncte, cu doar trei mai puţin decât Chindia Târgovişte, lidera play-out-ului. O victorie obţinută de FC Argeş ar fi echivalentă, în proporţii majoritare, cu o calificare pentru primul meci de baraj cu Chindia Târgovişte.

În turul sezonului regular, cele două echipe au remizat, scor 2-2, la Constanţa. Pe terenul lui FC Argeş însă, piteştenii s-au impus cu 1-0 în retur.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele