Ultima oră
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off

VIDEO | FC Voluntari – Chindia 2-1. Adam Nemec aduce trei puncte mari pentru ilfoveni

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 27 aug 2021
mail-share icon Email
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20372042/18/meci-vol-chi.jpg

FC Voluntari s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa celor de la Chindia Târgovişte, în primul meci al etapei VII din Casa Liga 1. Confruntarea s-a văzut în direct pe Look Sport.

Jocul a început lent, dar treptat gazdele şi-au impus monopolul şi au deschis scorul prin Ion Gheorghe, până la pauză, elevii lui Liviu Ciobotariu au mai avut câteva şanse, dar cei care au marcat au fost adversarii, prin Daniel Florea, golgheterul echipei, în startul celui de al doilea act.

Adam Nemec, fostul fotbalist al celor de la Dinamo a fost decisiv. Slovacul a marcat golul de trei puncte, cu o lovitură de cap, în stilul care deja l-a consacrat.

 

------------------------------------

FC Voluntari - Chindia 2-1 (Gheorghe 25, Nemec 70 / Florea 48)

Echipele de start:
 
Voluntari: 71. M. Popa - 24. Ricardinho, 30. Tamaş, 5. Armaş, 6. Briceag - 80. L. Fulop, 66. Droppa, 22. Raţă - 14. Marcelo, 77. Nemec, 8. I. Gheorghe
 
Chindia: 1. D. Moldovan l 98. Căpuşă, 5. Celea, 3. Baxevanos, 15. C. Dinu l 9. Matiş, 6. Al. Iacob, 8. M. Dulca, 59. Popadiuc l 19. D. Popa, 11. D. Florea
 
Minutul 83: Gazdele termină partida în 10 oameni. Vadim Raţă vede al doilea cartonaş galben, pentru un fault la marginea careului şi este trimis mai repede la vestiare.
 
Minutul 70: GOL Voluntari! Chindia nu reuşeşte să respingă un balon, gazdele recuperează. Mingea este centrată, iar Nemec se înalţă de lângă Celea şi marchează cu capul de la 12 metri.
 
 
Minutul 65: Adam Nemec trimite cu capul, din centrearea lui Briceag, dar Dinu Moldovan salvează de sub transversală.
 
 
Minutul 50: Popa are o intervenţie de senzaţie la execuţia lui Neguţ, care s-a dus aproape de bară. Portarul Voluntariului a reuşit să respingă în corner.
 
 
Minutul 48: GOL Chindia! Elevii lui Emil Săndoi ies foarte bine motivaţi de la cabine. Căpuşă trimite o centrare din flancul drept, Daniel Florea se înalţă peste doi adversari şi înscrie cu capul.
 
 
Minutul 41: Voluntari scapă pe un contraatac supranumeric, Lopes pătrunde dar nu pasează şi trimite pe lângă poartă.
 
 
Minutul 40: Briceag centrează foarte bine din banda stângă la Ricardinho. Fundaşul celor de la Voluntari trimite din poziţie ideală, dar Moldovan nu are emoţii.
 
 
Minutul 33: Prima şansă a celor de la Chindia. Popa respinge şutul lui Căpuşă.
 
 
Minutul 29: Marcelo Lopes a fost foarte aproape de a mări diferenţa de pe tabelă. Atacantul Voluntariului s-a descotorosit excelent de Căpuşă, însă execuţia sa a fost salvată de Moldovan.
 
 
Minutul 25: GOL Voluntari! O fază care nu anunţat mare lucru aduce prima reuşită. Ion Gheorghe primeşte un balon din flancul stâng, trece de doi adversari şi şutează din câţiva metri, balonul uşor deviat se duce în poartă.
 
 
Minutul 11: Prima şansă bună de gol a partidei. Marcelo Lopes este blocat în ultimul moment de portarul Horaţiu Moldovan, care îi ia locul între buturile Chindiei lui Căbuz.
 
Minutul 1: A început partida de pe arena ”Anghel Iordănescu”.
----------------------------------------
Victorioase în două rânduri în acest debut de sezon, cu FCU Craiova (2-1) şi cu Academica Clinceni (1-0), gazdele de vineri au pierdut de trei ori, 0-1 cu FC Botolani, 0-3 cu CSU Craiova şi 0-2 cu UTA.
 
De cealaltă parte, Chindia are doar un succes în acest sezon. Târgoviştenii s-au impus în etapa a 3-a cu Dinamo (1-0) şi au terminat de trei ori la egalitate, cu Sepsi (1-1), FCU Craiova (0-0) şi Academica Clinceni (2-2).
 
În clasament, dâmboviţenii se află pe locul 10 şi au şase puncte, în timp ce Voluntariul are tot şase puncte, dar este pe 12.
 
FC Voluntari – Chindia se vede vineri, de la ora 18.00, în direct pe Look Sport şi pe platforma primaplay.ro
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele