Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

VIDEO | FC Voluntari - Chindia Târgovişte 0-0. Ambele echipei au dat impresia că sunt mulţumite cu remiza

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20174481/2/rps8461.jpg

 

FC Voluntari şi Chindia Târgovişte au terminat la egalitate, scor 0-0, în ultimul meci al etapei VII din play out. Partida a putut fi urmărită în direct pe Look Sport+. Prima repriză a fost una echilibrată, cu şanse pentru fiecare formaţie, dar revenirea de la cabine a adus acalmice în joc şi ideea că remiza este un rezultat mulţumitor.

Clasamentul play-out-ului: 1. Chindia Târgovişte - 35 de puncte, 2. FC Argeş - 31, 3. Gaz Metan Mediaş – 29, 4. UTA - 28, 5. Dinamo – 27, 6. FC Viitorul – 26, 7. Astra Giurgiu - 24, 8. FC Voluntari - 24, 9. Poli Iaşi – 20. 10. FC Hermannstadt – 20.

----------------------------------

FC Voluntari - Chindia 0-0

Voluntari: Rîmniceanu – Balaur (cpt), Tamaş, Armaş – Ricardinho, Droppa, Ivanov, Briceag – I. Gheorghe, Ilie, Betancor.

Chindia: Moldovan – Căpuşă, Celea, Iacob, Dinu – Dulca, Raţă – Popa, Neguţ, Dumitraşcu – Florea

Minutul 90+2: Angelov este aproape de a da lovitura, dar Moldovan salvează şutul său la colţul scurt.

Minutul 55: Acelaşi Betancor are o nouă şansă de a deschide scorul, dar trimite puţin pe lângă buturile lui Moldovan.

Minutul 45: Raţă îl găseşte la maringea careului pe Neguţ, care trimite în forţă puţin pe lângă.

 

Minutul 38: Jefte Betancor a trimis excelent din întoarcere. Execuţia atacantului de la Voluntari a zguduit bara transversală, după care s-a scurs în afara terenului.

Minutul 24: Cea mai mare ocazie de până acum o are Dumitraşcu. Jucătorul Chindiei reia cu capul puţin pe lângă poartă din poziţie ideală.

Minutul 18: Dulca încearcă un şut prin surprindere de la distanţă. Mingea este respinsă în corner.

Minutul 12: Ricardinho îl găseşte excelent pe Ilie, într-o poziţie excelentă, dar atacantul ilfovenilor nu reuşeşte să ajungă la balon.

Minutul 1: A început partida de la Voluntari!


FC Voluntari primeşte vizita Chindiei Târgovişte, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport, de la ora 16:45. Este o partidă cu obiective diferite pentru cele două echipe. FC Voluntari vrea să iasă din zona retrogradării, iar Chindia speră să-şi consolideze poziţia de lider în play-out, apoi să ţintească o calificare în noua competiţie Europa Conference League.

FC Voluntari are trei eşecuri la rând şi a ajuns pe loc de baraj. Chindia n-a pierdut niciun meci în play-out.

FC Voluntari vine după eşecul drastic la Piteşti, cu FC Argeş (3-0), iar Chindia a remizat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş (1-1).

Chindia a câştigat ambele confruntări din acest sezon cu FC Voluntari. În sezonul regulat, au fost victorii cu 2-0 şi 1-0 pentru echipa din Târgovişte.

Echipele probabile:

Voluntari: Râmniceanu - I. Balaur, Tamaş, Armaş - Cr. Costin, I. Gheorghe, Droppa, Ivanov, Al. Vlad - Pesic, Betancor.

Chindia: D. Moldovan - Căpuşă, Piţian, Celea, C. Dinu - Neguţ, M. Dulca, P. Iacob, Dumitraşcu - D. Popa, D. Florea

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20174481/1/clasament-voluntari.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele