Ultima oră
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor

VIDEO | FC Voluntari - Craiova 1-1. 'Alb-albaştrii' au cinci egaluri consecutive în Liga 1! Ninsoarea puternică a afectat jocul de la Voluntari

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 26 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19929335/15/bs5a1169.jpg

Craiova continuă seria meciurilor fără victorie în Liga 1! FC Voluntari a remizat pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 1-1, în etapa a 19-a din Casa Liga 1. Partida transmisă în direct pe Look Sport s-a desfăşurat pe o ninsoare abundentă.

Craiova are cinci egaluri consecutive în campionat şi poate pierde contactul cu liderul FCSB, care se poate distanţa la 8 puncte dacă se va impune la Piteşti cu FC Argeş.

Macedoneanul Viktor Angelov a deschis scorul pentru gazde în minutul 10. Este primul său gol în Liga 1, în al treilea meci după transferul la FC Voluntari.

Craiova a egalat în minutul 25, prin Andrei Ivan, după centrarea perfectă a lui Dan Nistor. Este prima reuşită a lui Andrei Ivan în Liga 1 după o pauză de 134 de zile.

În repriza a doua, pe fondul ninsorii abundente, terenul a devenit aproape impracticabil, iar ocaziile de gol au fost rare.

Universitatea Craiova se menţine pe locul 3 în Liga 1, cu 36 de puncte, la FC Voluntari se află pe poziţia a 14-a, cu 16 puncte. Ilfovenii n-au mai câştigat în campionat din 7 noiembrie 2020!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19929335/16/clasament-craiova.jpg


Min. 90+3: S-a încheiat meciul! Voluntari - Craiova 1-1

Min. 90: Schimbare la FC Voluntari! Iese Marcelo Lopes şi intră Alexandru Stoica.

Min. 90: Ocazie mare pentru FC Voluntari! Pe contraatac, Ionuţ Gheorghe i-a pasat în adâncime lui Cristian Costin, care a şutat pe lângă poartă din careu.

Min. 83: Cartonaş galben pentru Paul Papp (Craiova)!

Min. 82: Schimbare la Craiova! A ieşit Ofosu, a intrat Baiaram.

Min. 71: Schimbare la FC Voluntari! A ieşit Angelov, a intrat Borţoneanu.

Min. 65: Ocazie mare pentru Craiova! Ofosu a pătruns în careu şi a şutat cu dreptul către colţul lung, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

Min. 63: Schimbare la Craiova! Iese Bărbuţ, intră Mamut.

Min. 62: Ocazie pentru Craiova! Nistor a şutat puternic de la distanţă, dar portarul a respins mingea.

Min. 57: Joc slab până acum în repriza a doua! Niciuna dintre echipe nu şi-a creat vreo ocazie de gol.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la FC Voluntari: a ieşit Anderson, a intrat Lopes.

Min. 45+2: Final de primă repriză! Voluntari - Craiova 1-1

Oaspeţii au fost mai insistenţi, raportul ocaziilor de gol fiind 7-2 pentru Craiova.

Min. 45+2: Ocazie pentru Craiova! În urma unui corner, Screciu a trimis mingea cu capul, dar portarul Lavin a fost atent.

Min. 45: Ocazie pentru Craiova! După o eroare imensă în defensiva ilfovenilor, Ofosu a scăpat singur spre poartă, dar şutul său a fost blocat în ultimulmoment de către Tavares.

Min. 44: Ocazie pentru FC Voluntari! Lovitură liberă periculoasă pentru gazde, dar şutul lui Ion Gheorghe a fost blocat excelent de către Dan Nistor.

Min. 39: Ocazie mare pentru Craiova! Bancu a centrat excelent, dar Bărbuţ a şutat pe lângă poartă din 10 metri.

Min. 32: Ocazie mare pentru Craiova! Bancu a primit mingea în careu, dar şutul său a fost blocat in extremis de către Armaş. Condiţii grele de joc, terenul fiind tot mai moale!

Min. 31: Schimbare la FC Voluntari! Iese Briceag, accidentat, şi intră Alex Vlad.

Min. 30: Cartonaş galben pentru Tavares (FC Voluntari)!

Min. 25: GOL pentru Craiova! 1-1! A înscris Andrei Ivan, cu o lovitură de cap, după centrarea lui Dan Nistor din banda dreaptă.

Min. 10: GOL pentru FC Voluntari! 1-0! Victor Angelov a reuşit primul gol în Liga 1, după ce a reluat mingea în poartă din 6 metri, în urma unei centrări din banda dreaptă.

Min. 2: Ocazie pentru Craiova! Bancu a şutat puternic din banda stângă, iar mingea s-a dus puţin peste poartă.

UPDATE 17:30 A început meciul! Ninge puternic la Voluntari!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19929335/4/echipe-voluntari-craiova.jpg

UPDATE 16:18 Iată echipa de start a Universităţii Craiova. Andrei Ivan este titularizat în atac, în mod surprinzător.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19929335/2/echipa-craiova.jpg

UPDATE 16:10 FC Voluntari a anunţat echipa de start pentru confruntarea cu Craiova!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19929335/3/echipa-voluntari.jpg


FC Voluntari - Universitatea Craiova, marţi, ora 17:30, în direct pe Look Sport!

A doua partidă a zilei de marţi din Casa Liga 1 propune un duel extrem de interesant în Ilfov, acolo unde FC Voluntari o primeşte pe Universitatea Craiova.

Meciul are o miză enormă pentru formaţia din Bănie, acolo unde Corneliu Papură este pe făraş. Oltenii nu au mai câştigat de cinci partide de campionat şi s-au îndepărtat serios de tandemul fruntaş FCSB - CFR. Orice rezultat în afară de victorie îi va pecetlui soarta acestuia.

Există şi veşti bune pentru Papură, care va putea conta pe Ovidiu Bic şi pe Marius Constantin, ambii refăcuţi după ce s-au infectat cu Coronavirus. Există însă şi o mare problemă, marcată de absenţa golgheterului Elvir Koljic, care a generat ”secetă” în ofensivă. Ultimul gol marcat de un vârf în Casa Liga 1 i-a aparţinut lui Ofosu, într-un meci câştigat cu UTA, scor 2-1, pe data de 14 decembrie, atunci când echipa era mare favorită la titlul şi înregistra rezultate pozitive.

Situaţia de la FC Voluntari este de asemenea una complicată. Bogdan Andone nu a reuşit să revitalizeze echipa, ilfovenii fiind pe penultimul loc, la egalitate cu ”lanterna roşie” Poli Iaşi.

Bic si Vasile Constantin

Mai multe detalii: https://biletu-zilei.com/ponturi-pariuri/voluntari-ucv-fotbal-26012021/
Bic si Vasile Constantin

Mai multe detalii: https://biletu-zilei.com/ponturi-pariuri/voluntari-ucv-fotbal-26012021/

Echipele probabile:

FC Voluntari (4-3-3) : Lavin – Costin, Achim, Armas, Briceag – Bortoneanu, Ricardinho, Ivanov – Lopes, Stoica, Mailat.

”U” Craiova (4-3-3) : Pigliacelli – Vladoiu, Balasa, Constantin, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicaldau – Campanu, Mamut, Ofosu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele