Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

VIDEO ǀ FC Voluntari - FC Argeş 0-2. Rezervele oaspeţilor au decis meciul în repriza a doua. Seria ilfovenilor se opreşte, argeşenii urcă în zona play-off-ului

FC Voluntari Publicat pe 23 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20440257/2/arges-voluntari-2.jpg

FC Argeş a învins FC Voluntari, 2-0, în direct la Look Sport, a oprit seria de şase victorii consecutive a echipei lui Liviu Ciobotariu şi a urcat pe locul al şaselea, la egalitate de puncte cu Rapidul (21).
 
Partida din Ilfov a început cu ocazii mari ratate de Ion Gheorghe (5) şi Marcelo Lopes (16 şi 18), apoi oaspeţii au început, uşor-uşor, să dicteze ritmul meciului. Işfan (31 şi 35) a avut primele ocazii periculoase, apoi inspiraţia cuplului Ianovschi-Prepeliţă a decis meciul în repriza a doua. Mai întâi a marcat Dumitraşcu (65), la câteva minute după ce a fost introdus pe teren, cu un şut plasat, de la marginea careului, fără şanse pentru Popa. Apoi croatul Palic (80) a avut nevoie de doar două minute pe teren pentru a face 2-0, profitând de o degajare greşită a lui Popa, pus în încurcătură de o pasă neglijentă a lui Briceag.
 
Dumitraşcu a mai ratat o ocazie mare pe final, gazdele nu au contat în atac şi l-au pierdut şi pe Tamaş, accidentat, iar FC Voluntari - FC Argeş s-a terminat 0-2, al şaptelea meci consecutiv fără înfrângere pentru argeşeni.
 
În timp ce seria gazdelor se opreşte şi formaţia din Ilfov rămâne cu 24 de puncte, FC Argeş ajunge la 21 de puncte, după şapte etape în care a primit un singur gol. Etapa viitoare se joacă CFR - FC Voluntari şi FCSB - FC Argeş.

FC Voluntari - FC Argeş 0-2 (Dumitraşcu 65, Palic 80)

  • FC Voluntari: Popa - Fl. Achim (D. Paraschiv 81), Tamaş (Tavares 84), Armaş - C. Costin, Raţă, Meleke, I. Gheorghe, Briceag (A. Vlad 84) - Nemec (L. Fulop 70), Marcelo Lopes
  • Rezerve: Rîmniceanu, Andres, Roşu, Golan, Merloi
  •  
  • FC Argeş: Greab - Tofan (Boldor 85), Turda, Joago Miguel, Latovlevici - Meza Colli, Raynov - Viana (Dumitraşcu 57), I. Şerban (Palic 78), C. Dumitru - Işfan (Muşat 85)
  • Rezerve: F. Croitoru, Moisie, Piţian, Honciu
Minutul 80: GOL FC ARGEŞ! O pasă proastă a lui Briceag îl forţează pe portarul Popa să greşească, iar Palic, abia intrat pe teren, face 2-0 printr-o finalizare simplă.



Minutul 68: Răspunsul ilfovenilor. Briceag centrează din stânga, Raţă apare bine la finalizare, însă trimite peste poartă.

Minutul 65: GOL FC ARGEŞ! Costin respinge neglijent o minge, Dumitraşcu preia la marginea careului, plasează balonul inteligent pe lângă portarul Mihai Popa şi deschide scorul. Ce inspiraţie pentru cuplul Ianovschi-Prepeliţă, are l-a aruncat în luptă pe Dumitraşcu în urmă cu doar câteva minute.



Minutul 57: Prima schimbare a meciului: iese Viana, intră Dumitraşcu la oaspeţi.

Minutul 50: Prima fază periculoasă a reprizei secunde îi aparţine lui Cristi Dumitru, dar şutul jucătorului împrumutat de la FCSB se duce pe lângă poartă.

Minutul 46: Start în repriza a doua, fără schimbări din partea lui Ciobotariu şi Prepeliţă.

Minutul 45+1: Pauză la Voluntari. 0-0, după o repriză începută mai bine de ilfoveni, cu ocazii mari ratate de Ion Gheorghe şi Marcelo Lopes, dar cu un final în care oaspeţii au avut întâietatea.

Minutul 35: Işfan încearcă cu stângul, din unghi, dar trimite din nou pe direcţia lui Popa. FC Argeş echilibrează jocul.



Minutul 31: Tofan centrează din dreapta, Işfan se desprinde din marcaj şi reia cu capul, dar lovitura sa nu are forţă şi Mihai Popa prinde balonul fără probleme.

Minutul 18: Nemec centrează excelent, mingea ajunge în zona lui Marcelo Lopes, dar vârful luftează din poziţie foarte bună.
 



Minutul 16: Altă şansă mare! Marcelo Lopes se trezeşte în poziţie foarte bună, trage pe jos, dar o face pe direcţia lui Greab şi goalkeeper-ul oaspeţilor reţine.



Minutul 5: Mare ocazie a gazdelor! Lansat foarte bine în spatele lui Turda, Ion Gheorghe preia excelent, rămâne cu portarul, dar execuţia sa la colţul scurt se duce pe lângă.


15:00: Start joc în Ilfov!


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele