Ultima oră
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

VIDEO | FC Voluntari – Hermannstadt 1-0. Ilfovenii au înscris la singurul şut pe poartă, după gafa imensă a lui Cristiano

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 19 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20066916/11/rps8459.jpg

FC Voluntari a câştigat meciul de pe teren propruu cu FC Hermannstadt, scor 1-0, în etapa cu numărul 28 din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport. Este o victorie norocoasă pentru ilfoveni, care au avut un singur şut pe poartă şi au profitat de gafa imensă a portarului Cristiano.

Hermannstadt a dominat prima repriză, raportul şuturilor pe poartă fiind 4-0. Sibienii au ratat două ocazii mari, prin Sîntean şi Dîlbea.

În minutul 50, şutul lui Ion Gheorghe a fost scăpat în poartă de către portughezul Cristiano.

Până la final, FC Voluntari a apărat rezultatul şi a reuşit a treia victorie în ultimele patru meciuri.

FC Hermannstadt rămâne cu o singură victorie în deplasare în acest sezon al Ligii 1. În plus, echipa pregătită de către Liviu Ciobotariu n-a câştigat în campionat în ultimele cinci meciuri.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20066916/14/clasament-sibiu.jpg


FC Voluntari - Hermannstadt 1-0 (Ion Gheorghe 50'), pe Look Sport

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20066916/2/echipe-voluntari.jpg

Min. 90+5: S-a încheiat meciul! 1-0!

Min. 90+4: Cartonaş galben pentru Tavares (FC Voluntari)!

Min. 90: Înlocuire la FC Voluntari! A ieşit Ion Gheorghe, a intrat Mihai Ilie.

Min. 84: Schimbare la FC Voluntari! A ieşit Costin, a intrat Alexandru Vlad.

Min. 82: Schimbare la Hermannstadt! A ieşit Dîlbea, a intrat Yazalde.

Min. 81: Ocazie imensă pentru Hermannstadt! Sebaihi a fost găsit de o centrare în careu, nemarcat, în 4-5 metri, dar fotbalistul francez a trimis mingea peste poartă, cu capul.

Min. 79: Schimbare la Hermannstadt! A ieşit Viera, accidentat, a intrat Petrişor Petrescu.

Min. 79: Cartonaş galben pentru Scarlatache (Hermannstadt)!

Min. 69: Cartonaş galben pentru Balaur (FC Voluntari)!

Min. 67: Dublă înlocuire la FC Voluntari! Au ieşit, au intrat Pesic şi Jefte, au intrat Angelov şi Ricardinho.

Min. 62: Triplă schimbare la Hermannstadt! Au ieşit Stoica, Sîntea şi Romario, au intrat Matricardi, Sebaihi şi Bagaric.

Min. 60: Hermannstadt a cerut penalty, pentru o intrare dură asupra lui Opruţ, într-un duel aerian.

Min. 50: GOL pentru FC Voluntari! 1-0! Şutul lui Ion Gheorghe, de la marginea careului, a fost parat în primă fază de către portarul Cristiano, care a scăpat apoi mingea în poartă.

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe.

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! 0-0! Hermannstadt a ratat ocazii mari la Voluntari.

Raportul şuturilor pe poartă a fost 4-0 pentru Hermannstadt.

Min. 45: Ocazie pentru Hermannstadt! Aosman a şutat puternic de la 25 de metri, iar portarul Rîmniceanu a respins mingea de sub bara transversală.

Min. 26: Ocazie pentru Hermannstadt! Mayoral a pătruns în careu şi a şutat la colţul scurt, dar portarul Rîmniceanu a respins mingea în corner. Sibienii forţează deschiderea scorului, pe fondul jocului mai bun.

Min. 18: Ocazie mare pentru Hermannstadt! Dîlbea a reuşit o ‘foarfecă’ spectaculoasă din careu, dar portarul Rîmniceanu a reţinut mingea.

Min. 10: Ocazie pentru FC Voluntari! Costin a şutat pe lângă poartă, de la marginea careului.

Min. 6: Ocazie mare pentru Hermannstadt! Mayoral i-a pasat excelent în centrul careului lui Sîntean, care a ratat singur cu portarul. Atacantul sibienilor a şutat în Rîmniceanu.

Min. 5: Ocazie pentru Hermannstadt! Mayoral a trimis mingea cu capul, din careul mic, pe lângă bară.

Min. 3: Cartonaş galben pentru Jefte Betancor (FC Voluntari), pentru o simulare.

UPDATE 17:30 A început meciul de la Voluntari!

UPDATE 17:00 FC Voluntari n-a mai câştigat pe teren propriu din 7 noiembrie 2020. De cealaltă parte, Hermannstadt au doar un succes în deplasare în ediţia curentă a Ligii 1, în rest au şase rezultate de egalitate şi şase partide pierdute.

FC Voluntari traversează un moment bun în luna martie (două victorii şi un egal). FC Hermannstadt a primit cel puţin un gol în 12 dintre cele 13 jocuri disputate în deplasare.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20066916/3/clasament-voluntari.jpg

UPDATE 16:30 Echipele de start:

Voluntari: Rîmniceanu – Tamaş, Balaur (cpt.), Armaş – Costin, Droppa, Tavares, I. Gheorghe, Briceag - Pesic, Jefte Betancor.

Hermannstadt: Cristiano – Opruţ, Stoica, Viera, Scarlatache – Aosman, Dîlbea, Romario – Sîntean, Mayoral, Belu.


Primul meci al zilei de vineri din Casa Liga 1 aduce un derby în subsolul clasamentului. De la ora 17:30, FC Voluntari primeşte vizita celor de la Hermannstadt, în direct pe Look Sport+.

Gazdele au un moral bun, după o serie excelentă. Ilfovenii au şapte puncte din ultimele trei etape şi vin după un succes crucial, obţinut etapa trecută pe terenul Academicii Clinceni, cu scorul de 1-0.

În schimb, la Hermannstadt situaţia nu e roză deloc. Liviu Ciobotariu nu a reuşit să revitalizeze echipa, care ocupă penultimul loc în clasament, fiind la patru puncte de Dinamo, care ocupă locul 13 şi la şapte lungimi de ”lanterna roşie” Poli Iaşi.

Transfer important bifat de ardeleni, înainte de meci

Atacantul portughez Yazalde Gomes Pinto (32 de ani), cu origini în Guineea-Bissau, a revenit la FC Hermannstadt, deşi s-a aflat în tratative şi cu Dinamo Bucureşti.

Yazalde a avut evoluţii remarcabile pentru FC Hermannstadt în sezonul trecut al Ligii 1, când a marcat de 6 ori şi a oferit 5 pase de gol.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele