Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off

VIDEO ǀ FC Voluntari s-a impus în faţa lui Dinamo, 2-1! Un nou meci dezamăgitor pentru „câini”. Seria nefastă pare fără sfârşit

Dinamo Publicat pe 22 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20476025/3/fc-voluntari-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-22-11-2021.jpg

Dinamo a suferit o nouă înfrângere usturătoare, 2-1, în deplasarea de la FC Voluntari. Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro.

„Câinii” începuseră încurajator meciul, marcând foarte rapid, în minutul 5. Sorescu a înscris un gol foarte frumos. Egalarea a venit destul de rapid, prin Raţă, în minutul 19. După un început în forţă al meciului, jocul s-a domolit şi nu au mai existat ocazii, nici măcar faze periculoase.

Ion Gheorghe a marcat golul câştigător în 65.

FC Voluntari se află pe 4 în clasamentul din Casa Liga 1, cu 28 de puncte, la egalitate cu CSU Craiova. Dinamo este jos, penultimul loc, cu doar 8 puncte.

FC Voluntari - Dinamo 2-1

Final de meci

Min. 65: GOL Voluntari! Ion Gheorghe mai degrabă trece prin doi adversari decât să îi dribleze, apoi plasează excelent mingea în plasă, la colţul scurt.

Min. 64: Ocazie mare Voluntari! Nemec iroseşte o şansă foarte mare de a marca. Briceag i-a trimis o centrare perfectă, de care nu a profitat. A lovit slab cu capul.

Min. 55: Ocazie Voluntari! Este prima acţiune care putea deveni periculoasă până acum, în a doua parte a meciului.

A început repriza a doua

Pauză

Min. 21: Ocazie Voluntari! Mingea îl găseşte pe Ricardinho la bara a doua. Trimite bine cu capul de acolo, dar Iliev este atent şi prinde.

Min. 19: GOOOL Voluntari! Raţă primeşte o pasă care îl lasă cu poarta goală. Trimite fără emoţii în plasă.

Min. 6: GOOOL Dinamo! Mingea centrată îl găseşte excelent pe Sorescu în careu, care trimite cu latul la vinclu, pe colţul lung. Primul şut pe poartă, primul gol.

Min. 3: Ocazie Voluntari! Briceag trimite un şut bun dintr-o centrare. Iliev este atent şi respinge balonul.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

FC Voluntari: M. Popa – Meleke, Tamaş, Armaş – Ricardinho, Raţă, Droppa, I. Gheorghe, Briceag – Nemec, Lopes
Dinamo: Iliev – Gluhakovic, R. Grigore, Pinto, Filip – Kainourgios, Răuţă – Bani, Torje, Sorescu – Ivanovski

FC Voluntari – Dinamo, partidă ce contează pentru etapa a 16-a din Casa Liga 1, are loc în această seară, de la 20:30 şi se vede pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

FC Voluntari este revelaţia campionatului şi poate prinde locurile de play-off la finalul acestui sezon regular. După ce sezonul trecut s-a luptat pentru evitarea retrogradării, acum se află pe locul 8 în Casa Liga 1, cu 25 de puncte. De partea cealaltă, Dinamo e pe penultima poziţie, cu 8 puncte. Sub ea e doar Academica Clinceni.

Florin Răducioiu vine la Dinamo

În urmă cu mai bine de o lună a început să se discute intens despre venirea lui Florin Răducioiu într-o poziţie oficială în cadrul clubului Dinamo. După multe tatonări şi diverse declaraţii, fostul mare fotbalist a dat de înţeles că 99% va semna.

În cadrul unei conferinţe de presă la care s-a aflat cu ocazia lansării proiectului Dinamo Win, Răducioiu a spus „sosirea mea este iminentă”. 

„Eu cred că cei care se ocupă de problemele economice sunt foarte bine pregătiţi. L-am cunoscut pe domnul Zăvăleanu, sunt convins că este o persoană foarte bine pregătită pentru a salva clubul, pentru a gestiona corect şi transparent situaţia. 

Suporterii fac un efort mare, dar trebuie corelat cu performanţa echipei. Cu cât Dinamo va reuşi să urce în clasament, să se salveze de retrogradare, atunci vom putea discuta de sponsorizări, de oameni care vor veni lângă club.

Este foarte important ca de mâine să înceapă o serie de victorii ale lui Dinamo, e foarte important pentru a salva clubul din punct de vedere sportiv. Refuz să mă gândesc că Dinamo ar putea retrograda. Abia aşteptăm ca suporterii să revină în tribune, echipa are nevoie de ei.

Am senzaţia că mâine vom face un rezultat foarte bun la Voluntari”, a spus Florin Răducioiu.

Dinamo riscă să primească interdicţie la transferuri

Dinamo riscă din nou să îşi piardă dreptul de a mai face transferuri, din cauza litigiilor salariale cu foştii fotbalişti ai ”câinilor” Aleix Garcia şi Isma Lopez. Emilian Hulubei, preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori si Nonamatori din România (AFAN), a explicat că în cursul zilei de joi a fost dezbătută speţa la Congresul Mondial FIFPRO de la Paris, unde FIFA şi-a exprimat nemulţumirea faţă de ridicarea interdicţiei la transferuri pentru Dinamo.   

”Chiar acum la Congresul Mondial FIFPRO de la Paris s-a discutat despre cazul lui Aleix Garcia şi Isma Lopez de la Dinamo. FIFA este nemulţumită de faptul că interdicţia la transferuri pentru Dinamo a fost ridicată pentru că nu era normal să se întâmple asta!”, a declarat Emilian Hulubei pentru Fanatik.

Hulubei a precizat că nemulţumirea sindicatului FIFPRO, ce apără drepturile fotbaliştilor, este legată de faptul că s-a creat un precedent cu cazul Dinamo. Pe baza acestuia, orice club aflat în insolvenţă poate solicita ridicarea interdicţiei la transferuri.

”S-a discutat despre caz şi că ligitiul se află acum pe rol la TAS pentru impunerea interdicţiei la transferuri. S-a creat un precedent internaţional şi asta este durerea celor de la FIFPRO. Dacă era o problemă internă, nu aveau probabil ce să facă. Având în vedere că e o decizie care poate afecta internaţional e altceva.

Practic, orice club care intră în insolvenţă, în orice ţară, poate să ceară ridicarea interdicţiei la transferuri şi atunci este o problemă. De aceea se insistă şi s-a mers şi la TAS împotriva lui Dinamo.”, a adăugat Hulubei, conform sursei citate.

       

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele