Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | FC Voluntari - UTA 0-1. Oaspeţii s-au impus cu un gol marcat la ultima fază

Superliga Publicat pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19908151/1/cip-1879.jpg

UTA Arad sparge seria rezultatelor negative, graţie unui succes pe terenul celor de la FC Voluntari, cu scorul de 1-0. Unicul gol a venit la ultima fază, fiind semnat de Erico da Silva, după un corner.

S-a jucat la o singură poartă

Cele două reprize au fost trase la indigo, cu UTA care a dominat jocul, elevii lui Laszlo Balint au creat în permanenţă pericol, dar s-au lipsit târziu de gol. În actul secund, Liviu Antal a fost introdus pe teren, iar atacantul a adus un plus în ofensivă, fiind implicat în mod direct la unica reuşită.

Probleme la FC Voluntari

Bogdan Andone nu sparge gheaţa nici la al doilea meci pe banca ilfovenilor. Singurul plus a fost portarul Lavin, spaniolul crescut de Getafe a avut câteva intervenţii de zile mari, graţie cărora şi-a menţinut echipa în joc.

--------------------------------------

FC Voluntari - UTA Arad 0-1 (Erico 90+4)

Minutul 90+4: GOL UTA! Roger execută un corner. Balonul este deviat de Antal, care prelungeşte în centrul careului la Erico, iar apărătorul central Erico marchează în plasa porţii ilfovene.

Minutul 90+1: Noul intrat Miculescu are şansa de a da lovitura, dar portarul advers îl blochează în ultimul moment.

Minutul 89: Ultimele schimbări la FC Voluntari. Lopes şi Gheorghe sunt înlocuiţi de Vlad şi de Balaur.

Minutul 87: Dublă schimbare şi la UTA. Ies Hora şi Rusu, intră Miculescu şi Rus.

Minutul 83: Bogdan Andone face două schimbări. Îi introduce pe Grădinaru şi Angelov (la debut în Casa Liga 1), în locul lui Ricardinho şi Jefte.

Minutul 80: Neluţ Roşu centrează în careu, iar Liviu Antal are o a treia mare ocazie. Portarul Lavin respinge şi de data această execuţia atacantului adus din Lituania.

Minutul 73: Încă o şansă mare ratată de Liviu Antal. Atacantul este găsit singur în careu, dar trage în portar. Cei de la UTA au cerut penalty la faza respectivă.

Minutul 63: Prima schimbare şi la Voluntari. Mailat îi ia locul lui Ivanov.

Minutul 54: Atac în viteză al celor de la UTA, în banda stângă, dar Liviu Antal reia din centrul careului mult peste poartă.

Minutul 49: Tomozei este neglijent şi îl scapă din marcaj pe Betancor, care îl serveşte pe Ricardinho. Fotbalistul celor de la Voluntari trage din marginea careului, dar portarul Iacob respinge cu un super reflex.

Minutul 46: Schimbare ofensivă la UTA. Laszlo Balint îl trimite pe Liviu Antal, în locul lui Oroian.

Minutul 41: Oaspeţii continuă să pună presiune, dar Albu trage din afara careului mult peste poartă.

Minutul 39: Combinaţie frumoasă a celor de la UTA. Roger trage slab de la marginea careului, iar Lavin prinde fără emoţii.

Minutul 25: Frigul pare că îşi pune amprenta pe joc, care scade foarte mult în intensitate.

Minutul 15: Lavin face două greşeli foarte mari. Spaniolul degajează complet aiurea, după care iese hazardat să respingă, lasă poartă goală, iar arădenii sunt la un pas de a marca de la mijlocul terenului.

Minutul 13: Achim cade pe cot, iar echipa medicală intervine. Fundaşul celor de la Voluntari nu are nimic grav poate continua meciul.

Minutul 3: Horea deschide foarte bine în banda dreaptă pentru Roger, dar brazilianul este blocat în timp util de defensiva adversă.

Minutul 1: A început partida din Ilfov!

--------------------------------------------------------

UPDATE 16:00 Iată echipele de start:

Voluntari: Lavin – C. Costin, C. Achim, Armaş, Briceag – Ricardinho, Droppa, Ivanov – I. Gheorghe, Betancor, Lopes.

UTA: Iacob - Tomozei, Erico, Benga, Roumpoulakou - Rusu, Albu, Vorobjovas, Oroian - Roger, Hora

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19908151/2/voluntari.jpg
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19908151/3/uta.jpg


FC Voluntari primeşte vizita celor de la UTA Arad, de la ora 17:00, meci transmis în direct pe Look Sport. Înaintea confruntării din etapa a 17-a a Ligii 1, ambele echipe sunt fără victorie în ultimele cinci meciuri.

Cele două echipe sunt despărţite de trei puncte în clasament. FC Voluntari ocupă locul 14 în Liga 1, în timp ce UTA se află pe poziţia a 11-a.

FC Voluntari - CSM Poli Iaşi 4-0 a fost singurul succes reuşit de ilfoveni în ultimele şase jocuri disputate în campionat pe teren propriu, interval în care au mai înregistrat o remiză (3-3 cu Academica) şi patru partide pierdute.

FC Voluntari a primit cel puţin un gol în opt dintre precedentele nouă meciuri jucate acasă.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar în turul sezonului regulat curent, când au remizat fără gol la Arad, în chiar primul meci disputat de UTA pe noua arenă "Francisc Neuman" (28 august 2020).

"Fiecare meci este dificil, cu siguranţă va fi un meci de luptă ţinând cont şi de terenul, vremea şi anotimpul în care ne aflăm. Terenul arată impecabil în acest moment pentru această perioadă, avem un gazon de top, dar nu ştiu cât va rezista pentru că va fi un meci de bătaie în marea parte a lui. Pentru că ambele echipe au nevoie de puncte şi va fi destul de disputat.

Noi nu avem o situaţie roz în momentul de faţă, dar ţinând cont că abia ne-am reunit de două săptămâni, începem încet-încet să ne acomodăm, băieţii să înţeleagă ceea ce vrem să facem, ce vrem să jucăm, şi cu siguranţă vom începe să strângem puncte. E un campionat foarte lung, sunt foarte multe meciuri până la final, aşa că nu este o situaţie în care să fim disperaţi. Noi trebuie să profităm de avantajul terenului propriu şi să ştim să gestionăm momentele meciului pentru a reuşi să câştigăm", a spus Bogdan Andone la conferinţa de presă.

"Punctele sunt foarte importante, atât pentru noi cât şi pentru cei de la Voluntari. Întâlnim o echipă care, după un început bun de sezon, a cunoscut o perioadă în care nu a fost la cel mai bun nivel în ceea ce priveşte rezultatele şi a alunecat către zona retrogradării. Clasamentul este extrem de strâns şi, din acest punct de vedere, o victorie ar reprezenta o adevărată gură de aer pentru noi. Dar nu mă refer doar la puncte, cât pentru moralul nostru. Avem mare nevoie de victorie şi o să facem tot ce ţine de noi ca să ne-o asigurăm. Avem speranţe că deţinem argumente în acest sens, mai ales în urma meciului cu destule momente bune pe care l-am reuşit etapa trecută în compania celor de la Viitorul", a spus Laszlo Balint la conferinţa de presă.

Echipele probabile

Voluntari: Rîmniceanu - C. Costin, C. Achim, Armaş, Briceag - Anderson, Droppa, I. Gheorghe - Grădinaru, Jefte, Mailat.

UTA: Fl. Iacob - Tomozei, Albu, Benga, Roumpoulakou - D. Rusu, N. Roşu, Vorobjovas, Antal - Miculescu, I. Hora.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele