VIDEO | FCSB A ÎNVINS U CRAIOVA ŞI PUNE PRESIUNE PE CFR - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO | FCSB A ÎNVINS U CRAIOVA ŞI PUNE PRESIUNE PE CFR

FCSB prelungeşte suspansul în lupta la titlu. Echipa lui Teja a câştigat derby-ul de la Craiova şi le-a răpit şansa CFR-iştilor să câştige titlul după meciul de la Giurgiu. În vulcanul de pe Oblemenco, oaspeţii au avut prima ocazie, însă Man s-a mişcat lent în careul oltean. După ce Gnohere a ieşit accidentat, Craiova a preluat apoi controlul partidei. Cicâldău a ratat o şansă mare de a deschide scorul.

După 30 de minute a ieşit în evidenţă Donkor. Fundaşul Craiovei a avut o intervenţie inconştientă la Coman, iar Istvan Kovacs a dictat penalty. Tănase a transformat şi FCSB a trecut în avantaj, contrar cursului jocului. Oltenii puteau intra la egalitate în pauză, însă Mihăilă l-a făcut mare pe Bălgrădean. Repriza a doua a început tot cu gazdele în atac, dar Bărbuţ şi apoi Mihăilă nu au reuşit să marcheze.

Pe contraatac, Denis Man putea închide meciul, dar s-a făcut de râs singur cu Piliaceli. După 10 minute, Meza Colli nu a ajuns la pasa lui Mihăilă. Oboseala şi-a spus cuvântul în tabăra oltenilor pe final, care au apărut tot mai greu în careul oaspeţilor, iar Man şi-a spălat păcatele în prelungiri cu golul de 0-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine