Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

VIDEO | FCSB a profitat de pauzele competiţionale! Miron: "S-au reglat lucrurile. Toţi jucătorii sunt în formă"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 2 nov 2020
mail-share icon Email

FCSB speră să obţină cea de-a patra victorie consecutivă în Liga 1 în meciul cu Chindia Târgovişte, programat astăzi, de la ora 21:00, în direct la Look Sport+, în etapa a 9-a. Fundaşul Andrei Miron are amintiri plăcute de la ultima confruntare cu Chindia, în care a debutat şi a reuşit să înscrie.

Se anunţă o confruntare dezechilibrată la Giurgiu, între echipa cu cele mai multe goluri înscrise – FCSB (22) şi echipa cu cel mai slab atac din campionat – Chindia (doar cinci goluri marcate).

FCSB a câştigat patru dintre ultimele cinci meciuri din Liga 1. Cu un success în această seară, ‘roş-albaştrii’ se apropie la trei puncte de liderul Universitatea Craiova şi se distanţează la trei puncte de CFR Cluj.

"Ne aşteaptă un meci dificil. Jucăm cu o echipă care se apără foarte bine, au un antrenor foarte bun. Cu siguranţă, o să stea foarte defensiv. Dar suntem o echipă aflată în formă foarte bună şi sper să continuăm la fel.

Mă gândesc ca echipa să nu primească gol, e principalul obiectiv al meu. A durat puţin perioada mea de acomodare. Când eram într-o formă bună, echipa nu mergea bine. Acum s-au reglat lucrurile, toţi jucătorii sunt în formă foarte bună.

Sper să terminăm anul acesta acolo sus. Avem un grup foarte bun, antrenorii cred că şi-au pus amprenta. Mai ales în pauzele competiţionale ne pregătim foarte bine, s-a văzut lucrul ăsta.

E clar că o să ne luptăm pentru primul loc cu CFR Cluj şi Universitatea Craiova. CFR Cluj e o echipă puternică, au un lot numeros. Au început să apară şi la ei accidentările. Şi anul trecut au fost în Europa şi s-au descurcat. Sper ca anul acesta să reuşim noi să obţinem primul loc", a spus Andrei Miron la conferinţa de presă.

Clasamentul Ligii 1

 

 

 

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele