Ultima oră
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei

VIDEO | FCSB – Astra 3-0. Man şi Tănase au făcut diferenţa în ultimul sfert de oră

Superliga Publicat pe 15 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19882692/18/rps5055.jpg

FCSB dovedeşte şi în 2021 că are cel mai bun joc ofensiv din Liga 1. Echipa antrenată către Toni Petrea a câştigat meciul de pe Arena Naţională cu Astra Giurgiu, scor 3-0, în direct pe Look Sport+. Golgheterii campionatului, Dennis Man şi Florin Tănase, au înscris în ultimul sfert de oră de joc.

FCSB a dominat partida, iar raportul şuturilor pe poartă a fost 8-2. Astra a reuşit să absoarbă presiunea până la ieşirea de pe teren a lui Valerică Găman, liderul apărării, în minutul 71.

Andrei Vlad a reuşit parada începutului de an în Liga 1, refuzându-i golul lui Răduţ în minutul 25. 

Două minute mai târziu, FCSB putea să primească penalty, după ce Florinel Coman a fost faultat în careu de către Crepulja. Arbitrul Marcel Bârsan a lăsat jocul să continue.

La fel ca în ultimul meci de pe teren propriu, 3-0 cu UTA Arad, FCSB s-a 'dezlănţuit' pe final de meci. Dennis Man (77') şi Florin Tănase (81', 88') au înscris pentru liderul Ligii 1.

Man este golgheterul Ligii 1, cu 13 reuşite, urmat de Tănase, cu 11 goluri.

Fundaşul stânga Risto Radunovic a debutat pentru FCSB împotriva fostei sale echipe şi a dat pasa decisivă pentru primul gol.

FCSB rămâne singura echipă neînvinsă pe teren propriu în acest sezon al Ligii 1.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19882692/19/clasament-fcsb.jpg


Min. 90+4: S-a încheiat meciul! FCSB - Astra 3-0

Min. 89: GOL pentru FCSB! 3-0! A înscris Florin Tănase, plecat de la limita ofsaidului.

Min. 82: GOL pentru FCSB! 2-0! A înscris Florin Tănase, cu un şut din voleu, din careu.

Min. 80: Schimbare la Astra! A intrat Balaure în locul lui Răduţ.

Min. 78: GOL pentru FCSB! 1-0! A înscris Dennis Man, cu o lovitură de cap, din centrarea perfectă a lui Radunovic.

Min. 75: Schimbare la FCSB! Intră Buziuc în locul lui Olaru.

Min. 71: Dublă schimbare la Astra: au ieşit Găman şi Stahl, au intrat Riza şi Montini.

Min. 67: Cartonaş galben pentru Tănase (FCSB)!

Min. 64: Cartonaş galben pentru Găman (Astra)!

Min. 62: Fază controversată! Arbitrul a dat fault în atac după un duel aerian (corect la prima vedere) între Tănase şi portarul Lazar.

Min. 58: Găman a revenit pe teren!

Min. 56: Probleme pentru Valerică Găman, care acuză dureri la genunchi! Fundaşul Astrei părăseşte terenul, pentru a primi îngrijiri medicale.

Min. 51: Ocazie pentru FCSB! Florinel Coman a încercat să înscrie din lovitură liberă.

Min. 47: Cartonaş galben pentru Octavian Popescu (FCSB), pentru o simulare!

Min. 46: A început repriza a doua! Dublă schimbare la FCSB: au ieşit Creţu şi Simion, au intrat Ovidiu Popescu şi Perianu.

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! FCSB - Astra 0-0

Selecţionerul Mirel Rădoi, secundul Nicolae Dică şi directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, sunt pe Arena Naţională pentru a asista la acest meci.

Min. 40: Ocazie pentru Astra! Portarul Andrei Vlad a interceptat o pasă în adâncime.

Min. 32: Ocazie pentru FCSB! 'Roş-albaştrii' au executat rapid o lovitură liberă, surprinzându-şi adversarii, iar şutul lui Florin Tănase a fost respins în corner de către portarul Lazar.

Min. 27: FCSB a cerut penalty! Florinel Coman susţine a fost faultat în careu de către Crepulja. Pe reluare se poate vedea că jucătorul Astrei îi agaţă piciorul adversarului. Arbitrul Marcel Bârsan a lăsat jocul să continue.

Min. 25: Ocazie mare de gol pentru Astra! Răduţ nu l-a putut învinge pe portarul Andrei Vlad din câţiva metri, după centrarea lui De Sousa.

Min. 23: Ocazie pentru FCSB! Tănase a şutat în forţă dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, dar portarul Lazar a respins mingea.

Min. 13: Ocazie pentru Astra! Budescu i-a pasat excelent lui Valentin Gheorghe, care l-a depăşit pe Creţu, dar a şutat slab de la marginea careului.

Min. 12: Schimbare la Astra! A ieşit Dragoş Gheorghe şi a intrat Valentin Gheorghe.

Min. 11: Ocazie pentru FCSB! Florinel Coman a reuşit o acţiune personală în banda stângă, a driblat un adversar şi a şutat la colţul lung. Mingea a lovit bara, înainte să iasă din teren.

Min, 9: Budescu este ţinta faulturilor pentru jucătorii de la FCSB! Creţu putea să primească un cartonaş galben. 

UPDATE 20:01 A început meciul de pe Arena Naţională!

UPDATE 19:20 Iată ce au declarat cei doi antrenori, Toni Petrea şi Eugen Neagoe, înaintea meciului.

UPDATE 18:50 Iată echipele de start:

FCSB: Vlad - Creţu, Cristea, Miron, Radunovic - G. Simion, Olaru, Fl. Tănase - Man, Oct. Popescu, Fl. Coman

Astra: Lazar - Sousa, Graovac, Găman, Bruno - Crepulja - Canadija, Răduţ - Stahl, Budescu, D. Gheorghe

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19882692/3/fcsb-echipa.jpg


FCSB şi Astra se întâlnesc în primul lor meci oficial din 2021. Confruntarea are loc vineri de la ora 20:00, face parte din etapa a 16-a din Casa Liga 1 şi e transmisă de Look Sport+.

Ambele echipe au terminat anul 2020 într-o notă pozitivă. FCSB a înregistrat doar un eşec în ultimele 10 etape, dintre care opt victorii. De partea cealaltă, după un început nu foarte bun de campionat, Astra a terminat bine ultimele jocuri de anul trecut. În ultimele şase etape a înregistrat trei victorii şi trei egaluri.

  • FCSB este liderul din Casa Liga 1, cu 34 de puncte
  • Astra e pe 11, cu 16 puncte

Anul trecut, FCSB şi Astra s-au întâlnit de nu mai puţin de două ori. Sezonul trecut, în play-off, Astra a câştigat pe teren propriu cu 3-2, iar în turul actualei stagiuni FCSB a câştigat cu 3-0 la Giurgiu.

FCSB şi Astra se luptă pentru Budescu, din nou

Constantin Budescu este incontestabil cel mai bun fotbalist din lotul Astrei. Decarul şi căpitanul giurgiuvenilor şi-a trecut în cont până acum şase goluri şi şapte pase decisive în Casa Liga 1, fiind cel mai bun marcator şi pasator al ocupantei locului 11 din primul eşalon.

Văzându-i forma excelentă, Gigi Becali a intrat pe fir şi şi-a manifestat interesul de a-l readuce pe Budescu la FCSB din vară, când internaţionalul român va fi liber de contract. Ioan Niculae nu se lasă nici el foarte uşor şi face tot ce poate pentru a-şi menţine cel mai bun fotbalist la Giurgiu. Finanţatorul Astrei i-a propus lui Budescu un contract pe trei ani, cu un salariu de aproximativ 20.000 de euro lunar, sumă asemănătoare cu ce câştigă în prezent, potrivit ProSport.

La FCSB l-ar aştepta pe Budescu un salariu şi mai mare, la care ar putea fi adăugate şi câteva sute de mii de euro în cazul în care vine liber de contract. Constantin Budescu însă, conform sursei citate, stă şi aşteaptă să vadă dacă vreo ofertă verbală din zona arabă i se va concretiza, fiind vorba de un salariu de aproximativ un milion de euro. În cazul în care va accepta să îşi prelungească înţelegerea cu Astra, Constantin Budescu îşi va dori o clauză care să îi permită să plece la orice ofertă din străinătate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele