Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

VIDEO | FCSB - Chindia Târgovişte, 1-0. Eurogolul lui Olaru le aduce roş-albaştrilor trei puncte de aur

FCSB Publicat pe 20 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19996597/11/rps8778.jpg

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Olaru, în minutul 23.

La FCSB, Dragoş Nedelcu a părăsit terenul în minutul 13, accidentat.

În minutul 63, un gol al oaspeţilor a fost anulat pentru henţ.

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, Haruţ, Nedelcu (Miron ’13), Radunovici – Oaidă (Buziuc ’46, Vukusic ‘80). Şut, Olaru – Moruţan (Simion ’79), Fl. Coman, Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea

Chindia: Aioani – Căpuşă, Iacob, Piţian, C. Dinu – Neguţ (Yameogo ’72), Rata, Dulca (Şerban ’90), Diaz (Mitrea ’46) – D. Florea (Berisha ’83), D. Popa (Costea ’83). Antrenor: Emil Săndoi

Cartonaşe galbene: / Piţian ’54, Florea ’63, Iacob ’84, Costea ‘88

Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru – Imre-Laszlo Bucsi, Mihai Marius Marica – Lucian Rusandu

Observator: Eduard Dumitrescu

FCSB – Chindia Târgovişte 1-0 (Olaru 23)

Echipele de start:

FCSB: A. Vlad - Ov. Popescu, Haruţ, Nedelcu, Radunovici - Oaidă. Şut, Olaru - Moruţan, Fl. Coman, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, V. Creţu, Miron, Simion, Vukusic, Perianu, I. Cristea, Vână, Buziuc
Antrenor: Toni Petrea

Chindia: Aioani - Căpuşă, Iacob, Piţian, C. Dinu - Neguţ, Rata, Dulca, Diaz - D. Florea, D. Popa
Rezerve: D. Moldovan, Kocic, M. Costea, Fomba, A. Şerban, Berisha, Mitrea, Yameogo, Celea
Antrenor: Emil Săndoi

Min. 90 + 4: Fluier final! FCSB învinge Chindia cu 1-0.

Min. 90: Arbitrul acordă trei minute de prelungiri.

Min. 87: Mihai Costea vede cartonaşul galben după ce l-a călcat pe Adrian Şut.

Min. 84: Simion vede cartonaşul galben.

Min. 83: Schimbare la Chindia! Mihai Costea îl înlocuieşte pe Popa.

Min. 82: Schimbare la Chindia! Intră Berisha în locul lui Florea.

Min. 79: Schimbare la FCSB! Iese Moruţan şi intră Simion. De asemenea, iese Buziuc şi intră Vukusic.

Min. 72: Schimbare la Chindia! Yameogo îl înlocuieşte pe Neguţ.

Min. 68: Octavian Popescu şutează periculos către poarta lui Aioani, dar mingea se duce pe lângă poartă.

Min. 63: Florea trimite mingea în poartă cu mâna, iar centralul partidei i-a arătat cartonaşul galben.

Min. 54: Piţian  (Chindia Târgovişte) încasează cartonaşul galben.

Min. 48: Florinel Coman trimite o torpilă de la aproape 30 de metri, dar portarul Aioani reuşeşte o paradă de senzaţie şi îi ţine pe târgovişteni în joc.

Min. 46: A început a doua repriză! Schimbare la FCSB: Iese Oaidă şi intră Buziuc. Schimbare şi la Chindia:iese Diaz şi intră Mitrea.

Min. 45 + 3: Arbitrul fluieră finalul primei reprize. FCSB conduce, la pauză, Chindia Târgovişte, cu 1-0.

Min. 38: Ocazie FCSB! Coman şutează către poarta lui Aioani, dar portarul reuşeşte să respingă.

Min. 23: GOOOL FCSB! Darius Olaru îl învinge pe Aioani cu un şut de la distanţă excelent. Portarul Chindiei nu a putut face nimic, deşi a plonjat cât de mult a putut.

Min. 18: Moruţan îşi face bine mingea pentru şut din partea dreaptă a careului, însă mingea se duce destul de mult pe lângă poarta apărată de Aioani. 

Min. 12: Ghinion la FCSB! Dragoş Nedelcu, revenit recent după o accidentare, iese de pe teren accidentat, iar în locul lui intră Miron.

Min. 10: Octavian Popescu execută slab o lovitură liberă, direct în braţele lui Aioani.

Min. 1: A început meciul! Octavian Popescu are o primă centrare periculoasă, însă defensiva târgoviştenilor reuşeşte să respingă.


FCSB şi Chindia Târgovişte se întâlnesc în această seară, de la 20:00. Partida de pe Arena Naţională este transmisă de Look Sport+.

FCSB l-a recuperat în ultimul moment pe Moruţan 

FCSB l-a recuperat repede pe Olimpiu Moruţan, deşi se părea că problemele medicale acuzate zilele trecute sunt destul de serioase. Totul a fost o ”exagerare”, iar mijlocaşul poate fi pe teren în meciul din această seară, cu Chindia Târgovişte.

Potrivit ProSport, Moruţan s-a antrenat normal înaintea jocului cu Chindia. Astfel, Toni Petrea îşi face normal planurile de joc, în privinţa echipei pe care o va trimite pe teren cu Chindia Târgovişte.

Din păcate, mai avem şi alte mici probleme medicale sau sper eu să fie mici. Panţîru, mai nou e şi Moruţan. Vom vedea până la ora jocului dacă reuşim să recuperăm pe cineva. Din păcate, acestea sunt condiţiile de antrenament, ne-am antrenat pe sintetic şi acolo s-au produs aceste accidentari”, spunea Toni Petrea, la conferinţa de presă premergătoarea jocului cu Chindia.

Olimpiu Moruţan (21 de ani) a devenit un nume din ce în ce mai interesant pentru Galatasaray, iar presa din Turcia a anunţat că legendarul Fatih Terim ar dori să înceapă cât mai repede negocierile pentru transferul mijlocaşului ofensiv de la FCSB.

Lider în Turcia, Galatasaray are interdicţie la transferuri până în vară, dar Moruţan este cap de listă pentru viitoarea perioadă de mercato. Gigi Becali a declarat însă că nu a primit nicio ofertă din partea formaţiei din Super Lig.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele