Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

VIDEO | FCSB - FC Botoşani 1-1. Ţigănaşu l-a anulat pe Coman, Cristea şi Papa au fost eliminaţi

Superliga Publicat pe 4 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19411311/1/a1.jpg


FCSB şi FC Botoşani au terminat la egalitate, 1-1, meciul din prima etapă a returului play-off-ului din Casa Liga 1 2019-2020. Coman a deschis scorul, Cristea a fost eliminat, Ţigănaşu a egalat, iar Papa a văzut şi el cartonaşul roşu. Toate evenimentele s-au petrecut în prima jumătate de oră.

Jumătate de oră cu de toate

Cu Coman şi Man trimişi pe benzi, cu Adi Petre punct fix şi Tănase cu multă libertate de mişcare, FCSB a început bine, Coman l-a întins pe Pap (minutul 2) din lovitură liberă, apoi atacantul FCSB-ului a marcat în minutul 13, cu un şut foarte bun la colţul lung. Bucuria roş-albaştrilor nu a durat mult, pentru că peste doar două minute Cristea l-a faultat pe Keyta din poziţie de ultim apărător, iar Marius Avram l-a eliminat. Apoi, lucrurile au mers din rău în mai rău pentru Vintilă, iar Ţigănaşu a egalat, în minutul 22, cu o bombă de la 30 de metri. În minutul 31, Coman a scos al doilea galben pentru Papa, iar albanezul a fost trimis după Cristea. Zece la zece, iar ritmul a fost unul bun până la finalul primei părţi.

O oră degeaba

Lăsând în spate 45 de minute cu un ritm bun, aşteptările erau mari de la repriza a doua, dar nivelul nu a mai fost acelaşi. Coman a ieşit devreme, în minutul 54, Adrian Petre a ratat o ocazie bună (minutul 50), Pap l-a blocat pe Man în minutul 67, iar marea ocazie a venit târziu, în minutul 86, când Tănase, servit excelent de Ovidiu Popescu, a tras în Chindriş cu jumătate de poartă goală. S-a terminat 1-1, după o primă jumătate de oră cu un tempo ridicat şi multe evenimente, dar şi o oră în care nivelul a scăzut mult.
 
După 1-1 pe Arena Naţională, lupta pentru locul al treilea e amânată pentru ultimele patru etape. FCSB, Astra şi FC Botoşani au câte 28 de puncte, giurgiuvenii au un meci mai puţin, dar nu pot juca în Europa.
 
FCSB - FC Botoşani 1-1 (Coman 13 / Ţigănaşu 22), LIVE pe Look Plus 
  • FCSB: Vlad - V. Creţu, Miron,   I. Cristea, Panţîru - D. Olaru (Moruţan 46), Ov. Popescu, Fl. Tănase - Man, Ad. Petre (Vînă 70), Fl. Coman (C. Dumitru 54)
  • Rezerve: R. Udrea -  Vînă, Perianu, Pantea, Pandele, Istrate, Ad. Niţă Antrenor: Bogdan Vintilă 
  •  
  • Botoşani: Ed. Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu -   Papa, Ed. Florescu (Carlone 90) - Keyta (Cîmpanu 69), Babunski (Ebenhofer 90), Aşkovski (Mendoza 75) - Dugandzic  (Fili 90)
  • Rezerve: Hankic - Patache,  Holzmann, D. Croitoru Antrenor: Marius Croitoru
Minutul 90+3: FINAL DE MECI! FCSB - FC Botoşani se termină 1-1 şi ambele echipe egalează Astra la puncte, 28.

Minutul 86: Tănase, ocazie imensă! Man şi Popescu creează o fază bună, ultimul îl serveşte perfect pe Tănase, cu jumătate de poartă goală, dar vârful FCSB-ului şutează prost şi Chindriş respinge.


Minutul 70: Se schimbă strategia la FCSB. Iese Petre, intră Vînă, ceea ce înseamnă că Tănase va fi urcat nouă fals.

Minutul 67: Prima ocazie a lui Dennis Man. Atacantul FCSB-ului pleacă cu mingea de la jumătatea terenului, profită de faptul că nu e atacat, ajunge în poziţie de finalizare, trage cu stângul, dar Pap respinge.

Minutul 58: Mihai Pintilii e trimis în tribună, după ce Iulian Dima, arbitrul de rezervă, îi transmite lui Marius Avram că antrenorul secund de la FCSB a folosit un limbaj nepermis.

Minutul 54: Final de meci pentru Florinel Coman. Vedeta celor de la FCSB iese după doar nouă minute din repriza a doua, iar locul său e luat de Cristian Dumitru.

Minutul 50: Ocazie pentru Adrian Petre. Man driblează bine, apoi îl deschide pe Petre, dar şutul puternic al atacantului e respins de Pap. Imediat, Haruţ bâlbâie mingea în propriul careu, dar Petre nu profită şi trimite peste poartă din poziţie foarte bună.

Minutul 48: Ocazie FC Botoşani. Aşkovski trage plasat, la colţul lung, însă Vlad are un reflex bun şi trimite în corner.



Minutul 46: Meciul se reia, iar FCSB schimbă la mijlocul terenului, unde Olaru îi lasă locul lui Olimpiu Moruţan.

Minutul 45+2: Pauză pe Arena Naţională, după 45 de minute în care evenimentele nu au lipsit. Intrăm cu 1-1 la cabine şi e de aşteptat ca atât Vintilă, cât şi Croitoru să schimbe ceva la start de repriză secundă pentru a suplini altfel lipsa lui Cristea, respectiv Papa.

Minutul 31: ROŞU FC BOTOŞANI! Papa îl faultează pe Coman, vede al doilea cartonaş galben şi pleacă şi el mai repede la vestiare.



Mintul 22: GOL FC BOTOŞANI! Adrian Petre respinge rău un corner bătut slab, iar Ţigănaşu prinde o bombă de la 30 de metri, la care Vlad nu mai ajunge!



Minutul 16: ROŞU FCSB! Keyta scapă singur spre poarta lui Vlad, Cristea îl prinde din spate şi îl dă jos, iar Marius Avram îi acordă direct cartonaşul roşu, considerând că fundaşul a faultat din postura de ultim apărător.



Minutul 13: GOL FCSB! Olaru pasează la Man, care încearcă un dribling, apoi mingea ricoşează la Coman, care şutează bine, la colţul lung, de la 20 de metri şi deschide scorul!



Minutul 2: Coman bate bine o lovitură liberă, dar Pap scoate de sub bara transversală.

20:00 A început meciul de pe Arena Naţională. După multă vreme, Gigi Becali a venit la stadion pentru a urmări echipa din înaltul tribunei.

Ieşită complet din lupta pentru titlu, învinsă de Astra cu 3-2 într-un meci în care a condus cu 2-0, FCSB mai are două obiective pe final de sezon: cucerirea Cupei României, unde e ca şi calificată în finală după 3-0 cu Dinamo în manşa tur a semifinalelor, şi obţinerea locului al treilea, ca variantă de backup pentru calificarea în Europa League. Şi, pentru a se apropia de obiectiv, Bogdan Vintilă şi elevii lui au nevoie de un succes contra celor de la FC Botoşani.
 
Înaintea meciului, cele două echipe sunt la egalitate de puncte, 27, după câte cinci meciuri jucate în play-off, iar Astra, fără licenţă de Europa, are un punct mai mult. CFR şi Craiova sunt departe, cu 36, respectiv 38 de puncte.
 
Până acum, FCSB şi FC Botoşani s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon, iar fiecare dintre echipe a câştigat un meci, pentru ca turul din play-off să se termine la egalitate, 2-2, în Moldova.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele