Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

VIDEO ǀ FCSB – FC Voluntari 4-0. Echipa lui Petrea câştigă categoric şi se apropie la cinci puncte de CFR Cluj

FCSB Publicat pe 11 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20664759/2/3a.jpg

FCSB şi-a îndeplinit misiunea în faţa lui FC Voluntari, a învins cu 4-0, în direct la Look Sport+, şi s-a apropiat la cinci puncte de campioana CFR Cluj. Olaru, Stoica şi Tănase au marcat golurile unui succes clar pentru echipa lui Toni Petrea.
 
Misiunea FCSB-ului, aceea de a scoate trei puncte din meciul cu FC Voluntari, părea grea în startul meciului, cu Nemec (4) punându-l la încercare pe Târnovanu cu o lovitură de cap din faţa lui Vinicius. Dar s-a uşurat câteva zeci de secunde mai târziu, când contraatacul pe axa Ovidiu Popescu - Octavian Popescu a dus mingea la Olaru, după un luft al lui Mamut, pentru 1-0. Meleke (11) l-a încercat şi el pe Târnovanu, tot printr-o lovitură de cap, apoi Ovidiu Popescu a pasat decisiv perfect pentru Ianis Stoica (26), apărut perfect la finalizare. 2-0, viaţa e frumoasă!
 
Cu Cordea, Oaidă şi Şut introduşi la pauză în locurile lui Mamut, Stoica şi Edjouma, FCSB a părut că nu forţează, iar în partea a doua a trăit exclusiv din imaginaţia lui Octavian Popescu. Mai întâi, mijlocaşul ofensiv l-a lăsat pe Oaidă singur cu portarul (57), dar rezerva a ratat. Apoi a pasat perfect pentru Olaru (70), care a dus mingea la Tănase pentru 3-0. Tot Octavian Popescu a dezechilibrat defensiva adversă şi în minutul 78, apoi Olaru l-a servit pe Tănase pentru o dublă simplă a căpitanului.
 
Fără opoziţie serioasă, FCSB a luat piciorul de pe pedala de acceleraţie şi a ajuns lejer la minus cinci puncte faţă de CFR. ETapa viitoare va merge în Gruia, pentru derby-ul care o poate apropia la două puncte de trupa lui Petrescu.

FCSB - FC Voluntari 4-0 (Olaru 5, I. Stoica 26, Fl. Tănase 70, 78)

  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, I. Cristea, Vinicius, Radunovic - Fl. Tănase (Dumiter 84), Olaru, Edjouma (Şut 46) - I. Stoica (Oaidă 46), Mamut (Cordea 46), Oct. Popescu (Fl. Coman 81)
  • REZERVE: A. Vlad, V. Creţu, A. Miron, V. Gheorghe
  •  
  • FC VOLUNTARI: M. Popa - Ciobotariu, Tamaş, Armaş, Briceag (Al. Vlad 46) - Meleke (L. Fulop 46), Droppa (Tavares 74) - Ricardinho, Raţă, Lopes (Merloi 74) - Nemec (I. Gheorghe 62)
  • REZERVE: Rîmniceanu, C. Costin, Achim, Al. Ilie
Minutul 84: Petrea îşi odihneşte puţin vedetele. Oct. Popescu şi Tănase sunt înlocuiţi cu Coman şi Dumiter.

Minutul 78: GOL FCSB! Defensiva ilfovenilor e groggy, Popescu şi Olaru se distrează cu ea, iar Tănase îi fură golul lui Cordea, din faţa porţii.



Minutul 70: GOL FCSB! Octavian Popescu luminează din nou jocul, găseşte pasa perfectă pentru Olaru, care pasează, de jos, pentru finalizarea simplă a lui Florin Tănase.



Minutul 62: Ciobotariu renunţă la Nemec şi-l trimite în teren pe mult mai tehnicul Ion Gheorghe.

Minutul 57: Mare ocazie a FCSB-ului! Octavian Popescu găseşte o pasă genială pentru Oaidă, care nu cade după ce e jenat de Tamaş. Mijlocaşul finalizează dintr-un mic unghi, dar Popa îl blochează.



Minutul 47: Lansat bine de Cordea, Oaidă preferă o centrare în locul unui şut şi îi permite lui Tamaş să respingă de lângă Tănase.

Minutul 46: Repriza a doua începe cu trei schimbări la FCSB. Ies Edjouma, Mamut şi Stoica, intră Şut, Cordea şi Oaidă.

Minutul 45+1: Pauză pe Arena Naţională, după o repriză bună a FCSB-ului.

Minutul 43: Radunovic face şi el un fault foarte dur, îl accidentează pe Meleke şi e avertizat.

Minutul 34: Mamut îl faultează dur pe Armaş şi primeşte (doar) cartonaşul galben din partea lui Sebastian Colţescu.

Minutul 26: GOL FCSB! Edjouma îl lansează excelent pe Ovidiu Popescu, lateralul dreapta dă o centrare bună în faţa porţii, iar Ianis Stoica se comportă ca un vârf adevărat şi finalizează din prima.



Minutul 11: Meleke reia şi el cu capul, tot la colţul scurt, pe direcţia lui Târnovanu.

Minutul 5: GOL FCSB! Din cornerul rezultat, Târnovanu lansează contraatacul, Ovidiu Popescu găseşte diagonala pentru Octavian Popescu, a cărui centrare ajunge cu noroc la Olaru, după ce Mamut dă pe lângă mine. Mai inspirat, mijlocaşul central nu ratează!
 

Minutul 4: Ocazie a lui Nemec. Slovacul apare bine la centrarea lui Droppa, îi ia faţa lui Vinicius, dar Târnovanu respinge de lângă bară.



Minutul 2: Olaru combină cu Mamut, vrea şutul de la distanţă, dar trimite şi slab, şi pe lângă.

21:00: Start pe Arena Naţională!

19:25: Avem echipele de start. Petrea surprinde cu Ovidiu Popescu în locul lui Creţu în flancul drept al apărării, dar şi cu trimiterea lui Ianis Stoica în locul lui Florinel Coman în extrema stângă. Keşeru rămâne în afara lotului.


După înfrângerea cu Universitatea Craiova (0-2) din etapa trecută, ”roş-albaştrii” (37 de puncte) nu doar că s-au îndepărtat la 8 lungimi de lidera CFR Cluj, ci riscă să piardă chiar şi locul doi. Oltenii sunt înaintea începerii actualei runde la doar patru puncte de FCSB.

De cealaltă parte, FC Voluntari (30 de puncte) este pe val. Victoriile cu Universitatea Craiova şi Farul Constanţa i-au transformat în mari favoriţi la locul patru, cu un avans de cinci lungimi faţă de echipa de pe următoarea poziţie, respectiv trupa lui Gică Hagi. Mai mult decât atât, elevii lui Liviu Ciobotariu speră chiar la locul 3 în Casa Liga 1. Doar 3 puncte desparte Universitatea Craiova de FC Voluntari.

Liviu Ciobotariu, însă, are motive de îngrijorare. Vedeta Constantin Budescu s-a accidentat grav în succesul din runda precedentă cu Farul şi riscă să rateze tot restul sezonului. De cealaltă parte, Toni Petrea poate conta pe întreg efectivul, însă acelaşi avantaj nu s-a dovedit suficient cu Universitatea Craiova etapă trecută, o echipă care a fost învinsă de Voluntari.

Doar un gol a fost marcat în cele două confruntări dintre cele două echipe din sezonul regular. În tur, FC Voluntari şi FCSB au remizat alb, iar în retur ”roş-albaştrii” s-au impus pe teren propriu graţie eurogolului marcat de Octavian Popescu în minutul 90 + 4. În ultimele 10 partide din campionat, FCSB s-a impus de 4 ori, FC Voluntari de două ori, iar alte 4 jocuri s-au terminat la egalitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele