Ultima oră
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă

VIDEO | FCSB - Gaz Metan Mediaş 1-0. Florin Tănase îi salvează pe roş-albaştri în prelungiri şi îi menţine pe primul loc

Superliga Publicat pe 7 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20044131/16/dsc-0043a.jpg

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Florin Tănase, în minutul 90+2.

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic (Panţîru ’56) – Olaru, Şut (Simion ’56), Oaidă (Vukusic ’37) – Moruţan, Tănase, Oct. Popescu (Vînă ’79). Antrenor: Anton Petrea

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Butean, Baco, Yuri, Velisar – Moura (Francisco Junior ’83), Alceus, Chamed (Deaconu ’83) – Romeo (Manuel ’74), Plumbuitu (Sarr ‘9), Valente (Trif ’74). Antrenor: Mihai Teja

Cartonaşe galbene: Oaidă ’26, Şut ’50 / Baco ’38, Moura ‘45+2, Valente ‘74

Arbitri: Iulian Călin - Mircea Orbuleţ, Mircea Grigoriu - George Găman

Observatori: Augustus Constantin, Ion Craiu

FCSB - Gaz Metan 1-0 (Tănase 90 + 2)

Echipele de start: 

  • FCSB: A. Vlad – O. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Şut, Oaidă – Moruţan, Tănase, O. Popescu.
  • Rezerve: Straton, Creţu, Panţîru, Simion, Haruţ, Vukusic, Vînă, Perianu, Niţă.
  • Antrenor: Toni Petrea.
  • Gaz Metan: Pleşca – Butean, Baco, Yuri, Velisar – Moura, Alceus, Chamed – Romeo, Plumbuitu, Valente.
  • Rezerve: Buzbuchi, Trif, Ciocan, Larie, Junior, A. Sarr, Deaconu, Morar, Ze Manuel.
  • Antrenor: Mihai Teja. 

Min. 90 + 4: Fluier final. FCSB învinge Gaz Metan cu 1-0!

Min. 90 + 2: GOOOL FCSB! Florin Tănase reia cu capul în plasa porţii lui Pleşca şi ajunge la a 17-a reuşită în campionat. Decarul şi căpitanul FCSB-ului a fructificat o centrare perfectă venită de la Olimpiu Moruţan.

Min. 90: Vor fi 4 minute de prelungiri. 

Min. 83: Dublă schimbare la Mediaş! Ies Chamed şi Gabriel Moura şi intră Ronaldo Deaconu şi Junior. 

Min. 79: Schimbare la FCSB! Iese Octavian Popescu, intră Ionuţ Vînă.

Min. 75: Schimbare la Gaz Metan! Iese Valente şi intră Trif. 

Min. 74: Valente (Gaz Metan) vede cartonaşul galben. 

Min. 73: Gaz Metan cere penalty! Iulian Cristea lasă eronat mingea să treacă şi este deposedat. Medieşenii acuză că Miron îl împinge pe Chamed, la limita liniei de marcare a suprafeţei de pedeapsă.

Min. 72: Schimbare la Gaz Metan. Iese Romeo şi intră Ze Manuel. 

Min. 67: Olimpiu Moruţan trage de la distanţă, însă pe lângă poarta lui Pleşca.

Min. 62: Gaz Metan cere penalty pentru o tragere de tricou făcută de Miron. 

Min. 57: Ratare mare FCSB! Moruţan îi centrează lui Vukusic, care deviază subtil pentru Octavian Popescu. Tânărul mijlocaş nu poate introduce mingea în poartă din 2 metri.

Min. 56: Dublă schimbare la FCSB! Intră Panţâru şi Simion, ies Radunovic şi Şut. Toni Petrea încearcă să rezolve problemele din flancul stâng al defensivei roş-albaştrilor. 

Min. 50: Adrian Şut vede cartonaşul galben pentru un fault dur. 

Min. 47: FCSB cere penalty pentru un fault la Ovidiu Popescu. 

Min. 46: A început a doua repriză! Gaz Metan începe în ofensivă. 

Min. 45 + 3: Arbitrul fluieră finalul primei reprize. FCSB - Gaz Metan este 0-0 la pauză.

Min. 45 + 2: Gabriel Moura (Gaz Metan) vede galben.

Min. 45 + 1: Mihai Pintilii, secundul celor de la FCSB, vede cartonaşul roşu.

Min. 44: Posibil penalty pentru Gaz Metan! Miron îl calcă involuntar pe Roberto Romeo.

Min. 42: Florin Tănase, căpitanul FCSB, execută dezamăgitor o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri. 

Min. 38: Baco (Gaz Metan) vede cartonaşul galben.

Min. 37: Toni Petrea face o schimbare ofensivă! Iese mijlocaşul central Oaidă şi intră atacantul Vukusic.

Min. 34: Ratare uriaşă a lui Chamed de la Gaz Metan! Fotbalistul medieşenilor primeşte o centrare, este complet nemarcat, dar trimite pe lângă cu capul o minge pe care scria gol.

Min. 30: Ocazie FCSB! Adrian Şut trage din careu puternic, însă mingea este deviată în corner fără să creeze un pericol foarte mare. Faza se termină cu un fault în atac făcut de Tănase.

Min. 26: Oaidă vede cartonaşul galben, încercând să oprească un contraatac al Gazului.  

Min. 26: Ocazie FCSB! Octavian Popescu se află într-o poziţie foarte bună, însă aşteaptă prea mult şi îşi închide unghiul. Şutul său este respins de veteranul Pleşca. Ulterior, Tănase a tras, însă faza s-a terminat doar cu un corner.

Min. 15: Încă o ocazie pentru Gaz Metan! E rândul lui Iulian Cristea să alunce în centrul defensivei FCSB, iar balonul ajunge la acelaşi Adama Sarr, care finalizează pe lângă poarta apărată de Andrei Vlad. Goalkeeper-ul roş-albaştrilor era bătut.

Min. 13: Ocazie mare Gaz Metan! Medieşenii trimit o centrare de pe partea lui Radunovic, Miron cade şi trece pe sub minge, iar balonul ajunge la proaspăt intratul Adama Sarr, care trage dintr-o poziţie ideală direct în braţele lui Andrei Vlad.

Min. 9: Prima schimbare făcută de Mihai Teja la Gaz Metan! Iese Plumbuitu, în vârstă de 17 ani, şi intră în locul lui Sarr. 

Min. 6: Prima şansă pentru FCSB! Olimpiu Moruţan finalizează greşit o acţiune în care a pătruns bine în careu, nereuşind să îi dea efectul dorit balonului. 

Min. 1: A început meciul!


FCSB are un meci complicat acasă, contra celor de la Gaz Metan Mediaş, duminică, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+.

Trupa lui Toni Petrea şi-a revenit după o perioadă cu trei eşecuri consecutive şi a rămas pe primul loc în Casa Liga 1, la egalitate cu cei de la CFR, care în această etapă vor juca la Arad, contra celor de la UTA.

Medieşenii nu au o situaţie tocmai fericită în clasament, fiind pe locul 12, cu doar două puncte peste cei de la Dinamo. ”Găzarii” sunt însă o echipă inconstantă, care pot produce oricând rezultate bune cu echipele din fruntea clasamentului.

Florinel Coman a primit un cartonaş galben FC Botoşani şi va fi suspendat, pentru confruntarea cu ardelenii.

Situaţie complicată pentru ”perla” de la FCSB

Florinel Coman este în centrul unui scandal important, după ce a încălcat legea, după ce a fost oprit de poliţie, pentru că gonea cu o viteză nepermisă pe porţiunea respectivă de drum. Mai mult, s-au găsit nereguli şi la permisul de conducere, iar gândul său ar putea să nu mai fie în totalitate la FCSB şi la fotbal. Dan Alexa şi Ioan Ovidiu Sabău au vorbit la Fotbal Look despre acest episod.

Dan Alexa: ”Poate că a luat permisul fără să se gândească la consecinţe. E important să îşi înveţe lecţia, pentru că se putea întâmpla mai rău. Poate Doamne fereşte făcea un accident şi lucrurile se complicau. E important ca el să îşi înveţe lecţia. E important şi să fie ajutat în această situaţie. Poate să fie o pată în cariera lui. Poate să apară acest episod în CV-ul lui, când va vrea să se transfere”.

Sabău: ”A greşit, trebuie ajutat. Trebuie să înţeleagă şi el că ce a făcut nu e bine. E o victimă pentru că anturajul în care se află, nu îl văd atât de matur la vârsta lui. E influenţat foarte uşor. Probabil că nu are nici sfătuitori foarte buni. E cunoscut, are bani, îl ştie lumea. Ceilalţi din echipă trebuie să vorbească cu el. Un gest de acest fel te poate termina. Poate să îţi distrugă cariera. Clubul trebuie să îl ajute. Sper să fie atât de matur încât să tragă anumite concluzii de aici şi să nu uite. Trebuie să fie un exemplu pentru ceilalţi, să nu facă aşa ceva”.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele