Ultima oră
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei
O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari

VIDEO | FCSB, învinsă de un fotbalist pe care l-a dat afară şi de un jucător al CFR-ului. A pierdut cu Sepsi şi a ratat şansa să se distanţeze în fruntea play-off-ului

FCSB Publicat pe 25 apr 2021
mail-share icon Email

 

FCSB a fost învinsă, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 2-1, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului din Casa Liga 1. Gazdele au marcat prin Octavian Popescu, în minutul 68.

Pentru Sepsi au înscris Petrila ’28 şi Mitrea ’81.

Echipele utilizate:

  • FCSB: Vlad – Creţu, Haruţ (Cristea ’48), Miron, Panţîru (Radunovic ’33) – Ov. Popescu (Perianu ’70), Şut, Oaidă (Vînă ’46) – Moruţan, Fl. Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea
  • Sepsi: Niczuly – Radoslav, Bouhenna, Mitrea – Petrila (Nouvier ’70), I. Păun, Vaşvari (L. Kovacs ’87), Ninaj (Gonzalez ’70), F. Ştefan – Safranko, Golofca (Aganovic ’82). Antrenor: Leo Grozavu

Clasamentul în play-off, la finalul etapei a treia:

  1. FCSB – 39 puncte
  2. CFR  Cluj– 38 puncte
  3. U Craiova – 34 puncte
  4. Sepsi – 27 puncte
  5. FC Botoşani – 25 puncte
  6. Academica Clinceni – 22 puncte

Meciul în format live-text + video: 

FCSB - Sepsi 1-2 (Oct. Popescu 68 / Petrila 29, Mitrea 81)  

Min. 90+5: Final de meci. 

Min. 88: Şansă importantă pentru FCSB. Moruţan face o cursă bună în dreapta, intră în careu, întoarce în centru pentru Perianu, dar şutul acestuia se duce puţin pe lângă poartă.

Min. 87: Schimbare la Sepsi. Intră Kovacs, iese Vaşvari.

Min. 81: GOOOL Sepsi! Mitrea marchează cu tibia, în urma unui corner.

Min. 74: Tănase scapă singur cu Niczuly, care iese în întâmpinarea lui. Mijlocaşul FCSB-ului cade în careu, Colţescu dictează iniţial penalty, dar apoi îşi schimbă decizia şi dă simulare. Îi acordă cartonaş galben căpitanului bucureştenilor. Conform reluărilor, decizia centralului e una corectă. Nu e contact între Tănase şi Niczuly

Min. 70: Schimbare la FCSB. Iese Ov. Popescu, intră Perianu.

Min. 68: GOOOL FCSB! Oct. Popescu marchează din careu, după un contraatac.

Min. 64: Jucătorii FCSB-ului sunt neputincioşi, iar acest lucru e sesizabil şi prim prisma ieşirilor nervoase. Elevii lui Toni Petrea protestează la câteva decizii ale lui Colteşcu.

Min. 54: Şansă foarte mare pentru Sepsi. Petrila centrează din stânga, Ninaj reia cu capul de la marginea careului mic, dar Vlad scoate spectaculos. Apărarea FCSB-ului, în coninuare visătoare în ciuda schimărilor.

Min. 50: FCSB intră bine în partea a doua. Are câteva ocazii destul de bune, prin Vînă şi Oct. Popescu.

Min 46: Repriza a doua începe cu două schimbări la FCSB. Intră Cristea şi Vînă, ies Haruţ şi Oaidă.  

Min. 45+2: Final de primă repriză. Sepsi controlează şi ultimele minute. Avantajul de pe tabelă e meritat.

Min. 43: Aproape de dublarea avantajului Sepsi. Safranko trage bine din interiorul careului, lateral stânga, dar balonul trece puţin pe lângă.

Min. 38: Una dintre puţinele faze terminate cu şut pe poartă de FCSB îi aparţine lui Moruţan. Mijlocaşul gazdelor trage de la distanţă, dar o face modest. Niczuly reţine fără probleme.

Min. 33: Schimbare la FCSB. Panţîru nu mai poate continua, intră Radunovic.

Min. 29: GOOOL Sepsi! Petrila deschide scorul!

Min. 19: Golofca, din nou periculos la marginea careului. Şi de această dată fundaşii FCSB-ului stau bine şi resping în afara terenului.

Min. 10: Sepsi controlează meciul, are posesia şi atacurile sunt destul de periculoase. Acţiunile vin în special în benzi, cu precădere în partea dreaptă, unde se apără Panţîru.

Min. 6: Golofca primeşte o pasă în careu, la 16 metri, dar Miron vine din spate şi respinge în tuşă.

Min. 3: Sepsi are o primă şansă de gol. Petrila centrează în careu, din dreapta, dar Safranko şi Golofca nu ajung şi apărătorii FCSB-ului resping.

Min. 1: Începe partida! 


FCSB a câştigat, aşadar, confruntările cu Botoşani şi Academica Clinceni. Sepsi a scos doar un punct până acum, după 0-0 cu U Craiova şi 0-1 cu CFR Cluj, însă este de aşteptat să pună probleme formaţiei pregătite de Toni Petrea.  În opinia lui Mirel Albon, formaţia din Sfântu Gheorghe va pune probleme FCSB-ului, pentru că a fost impresionat de prestaţiile bune pe care le-a avut până acum.

Play-off-ul pentru FCSB începe din etapa următoare. Până acum, a întâlnit două echipe care au făcut meciuri slabe, FC Botoşani şi Clinceni. Din acest moment lucrurile se vor schimba şi cred că nu îi va fi uşor FCSB-ului, pentru că momentan a întâlnit două echipe sub nivelul ei.

Va întâlni Sepsi, o echipă care chiar joacă, a pus probleme Craiovei. Cred că FCSB şi CFR Cluj vor lua titlul doar dacă iau puncte multe cu Craiova şi Sepsi. Cea care va face asta, va lua şi campionatul. Eu aşa zic”, a declarat Mirel Albon în cadrul emisiunii Fotbal Look, de pe Look Sport+.

În sezonul regulat, s-au înregistrat două rezultate de 1-1 între FCSB şi Sepsi. 

Echipele probabile:

  • FCSB: Vlad – Creţu, Haruţ, Cristea, Panţîru – Ov. Popescu, Şut, Perianu – Moruţan, Tănase, Oct. Popescu
  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ştefănescu – Păun, Vaşvari, Ştefan – Fulop, Safranko, Nouvier

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele