Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | FCSB - Poli Iaşi 3-1. Moruţan, candidat la golul sezonului! Octavian Popescu, la prima reuşită în Liga 1

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 30 ian 2021
mail-share icon Email

FCSB a câştigat meciul de pe Arena Naţională cu Poli Iaşi, scor 3-1, în etapa a 20-a din Liga 1, în direct pe Look Sport+. 'Roş-albaştrii' au un avans de patru puncte în fruntea clasamentului. Octavian Popescu (18 ani) a înscris primul său gol în Liga 1.

Forţa ofensivă a FCSB se menţine şi în absenţa lui Dennis Man, transferat la Parma. 'Roş-albaştrii' şi-au creat 24 de ocazii de gol şi au avut o posesie a mingii de 62%.

Florin Tănase a deschis scorul în minutul 26. Căpitanul FCSB a ajuns la 14 goluri în acest sezon al Ligii 1 şi l-a egalat pe Dennis Man în fruntea clasamentului golgheterilor.

În debutul reprizei a doua, Poli Iaşi a egalat prin Doru Popadiuc, în minutul 51.

Golul serii şi unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului a fost reuşit de către Olimpiu Moruţan, în minutul 67. Introdus pe teren în minutul 46, mijlocaşul a şutat senzaţional cu stângul către vinclul porţii.

Finalul de meci a marcat o premieră pentru Octavian Popescu (18 ani), care a înscris primul său gol în Liga 1, în minutul 90. 

FCSB este singura echipă neînvinsă pe teren propriu în acest sezon al Ligii 1 şi se menţine pe primul loc în clasament, cu un avans de patru puncte faţă de CFR Cluj, care joacă luni cu Chindia Târgovişte.

Poli Iaşi are patru eşecuri consecutive şi rămâne pe ultimul loc al clasamentului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19938455/18/clasament-fcsb.jpg


Min. 90+4: Final de meci! FCSB - Poli Iaşi 3-1

Min. 90+3: Ocazie pentru FCSB! Florinel Coman a şutat în forţă din afara careului, dar portarul Brănescu a respins mingea în corner.

Min. 90: GOL pentru FCSB! 3-1! A înscris Octavian Popescu, care a driblat un adversar în careu şi a şutat la colţul scurt. Este primul gol în Liga 1 pentru jucătorul în vârstă de 18 ani.

Min. 76: Ocazie mare pentru FCSB! Florinel Coman a fost lansat excelent de către Olimpiu Moruţan, a încercat să-l dribleze pe portarul Brănescu, dar a fost blocat.

Min. 74: Schimbare la Poli Iaşi! A ieşit Frăsinescu, accidentat, şi a intrat Vega. Atacantul costarican debutează în Liga 1.

Min. 69: Cartonaş galben pentru Miron (FCSB)! Fundaşul a avut o intrare extrem de dură şi putea fi eliminat.

Min. 68: Dublă schimbare la Poli Iaşi! Au ieşit Popa şi Rodney Lopes, au intrat Mihalache şi Vanzo.

Min. 67: GOL pentru FCSB! 2-1! A înscris Olimpiu Moruţan, cu un şut senzaţional de la marginea careului. Mingea s-a dus către vinclul porţii şi a atins bara transversală.

Min. 62: Cartonaş galben pentru Flores (Poli Iaşi)

Min. 60: Ocazie mare pentru Poli Iaşi! Rodney Lopes Cabral a primit mingea în careu, în partea dreaptă, dar a şutat mult peste poartă.

Min. 59: Schimbare la FCSB! Iese Oaidă, intră Simion.

Min. 57: FCSB cere penalty, după un duel în careu între Olaru şi Passaglia. La reluarea fazei s-a putut vedea că Passaglia l-a faultat pe Darius Olaru.

Min. 56: Ocazie pentru FCSB! Moruţan a şutat puţin pe lângă poartă, de la marginea careului.

Min. 51: GOL pentru Poli Iaşi! 1-1! A înscris Popadiuc, după ce portarul Vlad a respins în faţă şutul lui Rodny Lopes.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la Poli Iaşi: a ieşit Mensah, a intrat Popadiuc. Înlocuire şi la FCSB: a ieşit Şut, a intrat Moruţan.

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! FCSB - Poli Iaşi 1-0

Min. 45+1: Ocazie pentru FCSB! Octavian Popescu a pătruns în careu şi a şutat puţin pe lângă poartă.

Min. 45: Ocazie pentru FCSB! Florinel Coman a şutat din lovitură liberă de la 20 de metri, dar portarul Brănescu a respins mingea.

Min. 40: Ocazie pentru FCSB! Florin Tănase a şutat peste poartă, din lovitură liberă de la 20 de metri.

Min. 34: Ocazie pentru FCSB! Octavian Popescu a şutat în forţă din afara careului, cu piciorul stâng, iar portarul Brănescu a respins mingea cu greutate.

Min. 32: Dublă ocazie pentru FCSB! Octavian Popescu a scăpat singur cu portarul Brănescu, a şutat la colţul lung, dar Brănescu a respins mingea, care a revenit la Octavian Popescu. Tânărul mijlocaş a şutat peste poartă.

Min. 29: Ocazie pentru FCSB! Florinel Coman a şutat puternic de la 18 metri, dar portarul Brănescu a reţinut mingea.

Min. 26: GOL pentru FCSB! 1-0! A înscris Florin Tănase, din pasa genială a lui Octavian Popescu. Căpitanul FCSB a reuşit să-l păcălească pe portarul Brănescu din câţiva metri de poartă.

Florin Tănase a ajuns la 14 goluri în acest sezon al Ligii 1 şi l-a egalat pe Dennis Man în fruntea clasamentului golgheterilor.

Min. 13: Schimbare la Poli Iaşi! A ieşit Moisa, a intrat Dylan Flores.

Min. 11: FCSB a cerut penalty! Tănase a pătruns în careu şi a căzut după un contact cu Passaglia. La prima vedere, arbitrul Barbu a luat decizia corectă de a lăsa jocul să continue.

Min. 9: Ocazie pentru FCSB! Florin Coman i-a pasat spectaculos în careu lui Florin Tănase, care a şutat din voleu, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

UPDATE 20:15 A început meciul de pe Arena Naţională!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19938455/3/echipe-fcsb-iasi.jpg

UPDATE 19:10 Iată echipele de start! Noua achiziţie a FCSB, atacantul Ante Vukusic, nu este nici măcar rezervă.

FCSB: Vlad - Ovidiu Popescu, Cristea, Miron, Radunovic - Olaru, Şut, Oaidă - Octavian Popescu, Tănase, Coman

Iaşi: Brănescu - Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu - Moisa, R. Popa, Passaglia - Rodny Lopes, Duranovic, Mensah

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19938455/2/echipa-fcsb.jpg


FCSB are o misiune aparent uşoară sâmbătă, pe Arena Naţională, împotriva ultimei clasate din Liga 1, Poli Iaşi, care a rămas fără antrenor după plecarea lui Daniel Pancu. 'Roş-albaştrii' trebuie să se descurce fără golgheterul campionatului, Dennis Man, care s-a transferat la Parma.

  • Meciul FCSB – Poli Iaşi va începe la ora 20:15, în direct pe Look Sport+.

FCSB este liderul Ligii 1, fără înfrângere în ultimele şase meciuri. De cealaltă parte, Poli Iaşi are trei eşecuri consecutive şi caută un nou antrenor. Până atunci, echipa este pregătită de către Adrian Kerezsy.

În meciul tur, Poli Iaşi a reuşit o victorie incredibilă pe teren propriu cu FCSB, scor 5-2, dar FCSB avea numeroase probleme de lot.

Antrenorul FCSB, Toni Petrea, are la dispoziţie un vârf de careu, croatul Ante Vukusic (29 de ani).

FCSB este echipa cu cele mai multe goluri înscrise în acest sezon al Ligii 1, 44. Totodată, este singura echipă care încă nu a pierdut pe terenul propriu.

Se anunţă un meci aproape imposibil pentru Poli Iaşi, care este una dintre puţinele echipe fără victorie în 2021. În cele patru meciuri jucate în acest an, a primit cel puţin un gol de fiecare dată.

Poli Iaşi nu se simte bine în deplasare. În precedentele 12 meciuri jucate pe teren străin, a primit cel puţin un gol în 11 dintre ele.

"Sper ca terenul să fie foarte bun mâine, să nu mai avem parte de surprize neplăcute. Întâlnim o echipă care luptă să se salveze de la retrogradare, care nu are nimic de pierdut. Cu siguranţă, vor veni şi vor încerca să se închidă foarte bine, să ne blocheze şi să speculeze orice situaţie de contraatac.

Trebuie să fim concentraţi 100% şi să decidem meciul cât mai repede posibil. Sper să avem o posesie bună, o circulaţie bună a mingii, pentru a desface apărarea adversă. Ambiţia jucătorilor de la Iaşi va fi una destul de mare, pentru că se aşteaptă un nou antrenor. Vor să dovedească noului antrenor că au valoare şi vor fi foarte motivaţi", a spus Toni Petrea la conferinţa de presă.

Echipele probabile

FCSB: Vlad – Radunovic, Miron, Cristea, Ovidiu Popescu – Tănase, Şut, Olaru – Octavian Popescu, Coman, Moruţan.

Poli Iaşi: Brănescu – Buşu, Baxevanos, Frăsinescu, Onea – Passaglia, Mihalache, Francisc Cristea – Flores, Mensah, Djuranovic.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele