Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

VIDEO ǀ FCSB s-a impus în faţa Botoşaniului, cu 3-1. Gheorghe, Stoica şi Tănase au semnat revenirea formaţiei lui Toni Petrea

FCSB Publicat pe 21 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20472171/1/fc-botosani-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-15-07-2021.jpg

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1.

  • Au marcat V. Gheorghe ’78, Stoica ’86 şi Tănase ‘90+4 pentru FCSB, respectiv Braun ’24 pentru oaspeţi.

Echipele utilizate:

  • FCSB: Vlad – V. Creţu, Vinicius, Miron, Ov. Popescu – Olaru (Gheorghe ’69), Ad. Şut, Tănase – Cordea (Stoica ’69), Keşeru (Budescu ’59), Oct. Popescu (Oaidă ’90). Antrenor: Toni Petrea
  • FC Botoşani: E. Pap – Racoviţan, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu – Papa (Fili ’22, Tîrcoveanu ’88), Edjouma – Braun, E. Florescu , Santos (Jaja ’62) – Ongenda. Antrenor: Marius Croitoru

În clasamentul Ligii 1, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte, iar FCSB este pe locul doi, cu 34 de puncte. FC Botoşani ocupă poziţia a cincea, cu 27 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul patru, FC Rapid. Poziţia a treia este ocupată de Universitatea Craiova, care are 28 de puncte.


Meciul în format live-text+video 

FCSB – FC Botoşani 3-1 (Gheorghe 78; Stoica 86; Tănase 90+4 / Braun 24) 

Echipele de start:

  • FCSB: Vlad - V. Creţu, Vinicius, Miron, Ov. Popescu - Olaru, Ad. Şut, Fl. Tănase - Cordea, Keşeru, Oct. Popescu.
    Rezerve: Straton, Haruţ, Budescu, I. Cristea, I. Stoica, V. Gheorghe, Perianu, Oaidă, Radunovic.
    Antrenor: Toni Petrea.
  • FC Botoşani: E. Pap - Racoviţan, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu - E. Papa, Edjouma - Braun, E. Florescu - Santos – Ongenda.
    Rezerve: M. Contra, Patache, M. Roman, Kage, Fili, D. Croitoru, Petkovski, Tîrcoveanu, Souza.
    Antrenor: Marius Croitoru.

Min. 90+3: Final de meci.

Min. 90+4: GOOOL FCSB! Tănase marchează şi el, la ultima fază, cu un şut din careu. 

Min. 90: Final incendiar de meci. Se joacă de la o poartă la alta, iar cea mai mare şansă îi aparţine lui Stoica. Trage pe lângă, cu poarta goală.

Min. 86: GOOOL FCSB! Stoica marchează din câţiva metri, din centrarea lui Budescu.

Min. 78: GOOOL FCSB! Intrat între timp pe teren, Gheorghe marchează superb, din întoarcere, de la 16 metri.

Min. 64: FC Botoşani are puţine ocazii la poarta FCSB-ului, dar periculoase. Fili trage milimetric pe lângă, balonul aproape că şterge bara.

Min. 58: Prima şansă importantă a FCSB-ului din repriza a doua. Pasă cu călcâiul a lui Keşeru, şut peste poartă al lui Tănase.

Min. 46: Începe repriza a doua. 

Min. 45+2: Pauză pe Arena Naţională. Prestaţie dezamăgitoare pentru FCSB. FC Botoşani, joc pragmatic.

Min. 37: FC Botoşani trece pe lângă golul de 2-0. Vlad scoate de lângă bară şutul foarte bun şi trimite în corner. Faza fixă nu aduce nimic periculos.

Min. 33: FCSB arată rău pe faza de atac, pase previzibile, joc lent, fără element surpriză. FC Botoşani a venit cu o strategie clară la Bucureşti, joacă la eroarea adversarului.

Min. 24: GOOOL FC Botoşani! La prima ocazie, moldovenii marchează. La finalizare, Braun.

Min. 16: FCSB are probleme în 30-ul advers. Până acum, balonul circulă bine dar apoi elevii lui Toni Petrea nu găsesc variantele cele mai bune.

Min. 9: FCSB atacă, dar până acum fără ocazie notabilă la poarta moldovenilor. Formaţia lui Croitoru iese cu greu din propria jumătate.

Min. 1: Începe partida! 


LIVE VIDEO ǀ FCSB - FC Botoşani se vede la Look Sport+, duminică, de la 20:30. Primul test pentru Toni Petrea

FCSB a terminat sezonul regular pe locul doi, cu 31 de puncte, la opt lungimi distanţă de lidera şi campioana en-titre CFR Cluj. Cu 26 de goluri marcate, ”roş-albaştrii” au al doilea cel mai bun atac din Casa Liga 1 după Universitatea Craiova (28 de goluri, locul 3, 28 de puncte). Chiar dacă a legat şapte victorii consecutive în primul eşalon, şir stricat de remiza albă din ultima rundă cu FC Voluntari, Edi Iordănescu a fost gonit de la FCSB de afirmaţiile ostile ale patronului Gigi Becali. Va fi, aşadar, primul meci de la revenire pentru Toni Petrea, singurul antrenor care a câştigat un trofeu cu FCSB în ultimii şase ani (Cupa României, în sezonul 2019-2020).

Chiar dacă nu are un buget solid de transferuri şi îşi vinde constant cei mai buni fotbalişti, FC Botoşani a reuşit să se menţină pe poziţiile fruntaşe ale clasamentului la finalul turului sezonului regular din Casa Liga 1. Elevii lui Marius Croitoru se clasează pe locul patru, cu 27 de puncte câştigate, şi un golaveraj de 14-11. Formaţia moldavă nu are, însă, deloc un palmares îmbucurător contra ”roş-albaştrilor” în ultimele zece jocuri din întrecerea internă: şase înfrângeri, trei egaluri şi o singură victorie.

Echipele probabile:

  • FCSB (4-3-3): Vlad - Creţu, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Ov. Popescu, Tănase - Cordea, Keşeru, Oct. Popescu
  • Rezerve: Straton, Haruţ, Şut, Budescu, Dumiter, Cristea, Stoica, Gheorghe, Oaidă
  • Absenţi: Coman, Panţâru, Şerban, Burlacu, Mamut (accidentaţi)
  • Antrenor: Toni Petrea
  •  
  • FC Botoşani (4-3-3): Pap - Braun, Racoviţan, Dawa, Ţigănaşu - Papa, Edjouma, Ongenda - Roman I, Mateus, Kage
  • Rezerve: Contra, Petkovski, Croitoru, Sila, Florescu, Fili, Şeroni, Lupeta, Dragu
  • Antrenor: Marius Croitoru
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele