Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | FCSB - Sepsi 1-1. Debut nefast pentru Edi Iordănescu! Oaspeţii au ratat un penalty în repriza a doua

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 23 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20369595/11/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-23-08-2021.jpg

FCSB şi Sepsi Sfântu Gheorghe au remizat, scor 1-1, pe Arena Naţională, în etapa a şasea din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. A fost debutul lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a 'roş-albaştrilor'. Oaspeţii au ratat un penalty în repriza a doua.

Adnan Aganovic a deschis scorul pentru Sepsi în minutul 36, din lovitură liberă de la 18 metri. Mingea a trecut prin zidul ‘roş-albaştrilor’.

În repriza a doua, FCSB a presat, iar Florin Tănase a egalat în minutul 58, cu o lovitură de cap din unghi.

În minutul 65, Ovidiu Popescu a comis un penalty, dar execuţia lui Bogdan Mitrea a fost anticipată de către portarul Andrei Vlad.

Raportul ocaziilor de gol a fost 9-6 pentru FCSB, iar cel al şuturilor pe poartă a fost 5-4 pentru gazde. La meci au asistat 7.558 de spectatori.

FCSB are 9 puncte şi ocupă locul 6 în clasament, în timp ce Sepsi are 5 puncte şi e pe poziţia a 13-a.

În runda următoare, FCSB joacă la Cluj cu CFR, iar Sepsi evoluează pe teren propriu cu FC Botoşani.


FCSB - Sepsi 1-1 (Tănase 58' / Aganovic 37'), pe Look Sport+

  • FCSB (4-3-3): Vlad – V. Creţu, Vinicius, Cristea, Radunovic – Ov. Popescu, Olaru, Oct. Popescu – Cordea, Tănase (cpt), Coman (Mamut 71').
  • Sepsi (4-3-3): Niczuly - Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea (cpt), Tamas (Dumitrescu 89') - Aganovic (Aşkovski 78'), Fofana (Tincu 56'), Păun - Golofca (Eder Gonzalez 78'), Bojic (Chunchukov 46'), Ştefănescu.

Rezerve neutilizate:

FCSB: Straton – Miron, Haruţ, Oaidă, Dumiter, Musi. Antrenor: Edi Iordănescu.

Sepsi: Began - Botorok, Ispas, Bărbuţ. Antrenor: Leo Grozavu.


Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20369595/21/clasament-fcsb.jpg

Min. 90+4: S-a încheiat meciul! 1-1!

Min. 87: Ocazie pentru Sepsi! Ninaj a trimis mingea cu capul către Chunchukov, care a şutat către colţul scurt, dar Andrei Vlad a avut o paradă excelentă.

Min. 85: Dublă schimbare la FCSB! Au ieşit Cordea şi Ovidiu Popescu, au intrat Ovidiu Perianu şi Ianis Stoica.

*7.558 de spectatori asistă la partida de pe Arena Naţională.

Min. 73: Cartonaş galben pentru Creţu (FCSB)!

Min. 71: Schimbare la FCSB! A ieşit Florinel Coman, accidentat, şi a intrat Ivan Mamut. Coman s-a accidentat în urma faultului comis de către Ştefănescu, care a primit cartonaşul galben.

Min. 68: Tănase a cerut penalty, dar arbitrul a considerat că a fost vorba despre o simulare.

Min. 67: Penalty ratat de Sepsi! Andrei Vlad a apărat şutul lui Bogdan Mitrea. 

Min. 66: Penalty pentru Sepsi! Ovidiu Popescu a vrut să degajeze mingea, dar l-a lovit pe Păun!

*FCSB are o galerie însemnată la acest meci!

Min. 62: Ocazie pentru FCSB! Cordea a şutat cu stângul din afara careului, fără probleme pentru portarul Niczuly.

Min. 58: GOL pentru FCSB! 1-1! A înscris Florin Tănase, cu o lovitură de cap, din unghi. În urma unui corner, Iulian Cristea a trimis mingea către Tănase, cu capul.

Min. 57: Ocazie pentru FCSB! Florinel Coman a executat slab lovitura liberă, pe centrul porţii.

Min. 56: Schimbare la Sepsi! A ieşit Fofana, accidentat, şi a intrat Tincu.

Min. 54: Cartonaş galben pentru Ninaj (Sepsi)! Urmează o lovitură liberă periculoasă pentru FCSB, la 20 de metri de poartă.

Min. 47: Ocazie pentru Sepsi! După o eroare a lui Vinicius, Tamas a sprintat către careul FCSB şi a şutat peste poartă.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la Sepsi: a ieşit Bojic, a intrat Chunchukov.

Min. 45+2: S-a încheiat prima repriză!

Min. 44: Ocazie pentru FCSB! Florin Coman a încercat un şut din unghi, din afara careului, dar mingea a atins plasa laterală a porţii.

Min. 37: GOL pentru Sepsi! 0-1! A înscris Adnan Aganovic, din lovitură liberă de la 18 metri. Mingea a străpuns zidul 'roş-albaştrilor'.

Min. 36: Fault comis de către Florin Tănase la marginea careului! Urmează o lovitură liberă periculoasă pentru Sepsi.

Min. 31: Ocazie pentru Sepsi! Golofca a driblat un adversar în careu şi a şutat către colţul lung, dar mingea s-a dus pe lângă bară.

*Antrenorul oaspeţilor, Leo Grozavu, priveşte meciul din tribune, fiind suspendat. Robert Ilyeş conduce echipa de pe margine.

*La meci asistă şi selecţionerul Mirel Rădoi! România va disputa trei meciuri în luna septembrie.

Min. 21: Ocazie pentru FCSB! În urma unui corner, Vinicius a trimis o lovitură de cap pe centrul porţii, fără emoţii pentru Niczuly.

Min. 20: Ocazie pentru FCSB! Cordea a depăşit un adversar şi a pătruns în careu, apoi i-a pasat în centru lui Tănase, care a şutat slab, pe centrul porţii.

*Anghel Iordănescu este în tribunele Arenei Naţionale şi are emoţii la debutul fiului său, Edi, la FCSB. Lângă fostul selecţioner stă fiica lui, Maria Iordănescu.

Min. 9: Cartonaş galben pentru Ovidiu Popescu!

UPDATE 21:30 A început meciul de pe Arena Naţională! Sunt destul de mulţi spectatori.


Obligat să câştige încă de la debut pentru a nu se distanţa de CFR Cluj, Edward Iordănescu va păstra sistemul 4-3-3 folosit şi de Dinu Todoran şi-i va acorda lui Iulian Cristea şansa de a-şi revitaliza imaginea. Cel mai probabil, Florinel/ Coman va fi jucătorul ofensiv rămas pe banca de rezerve!

Ambele echipe cu pretenţii au dezamăgit după primele cinci etape. FCSB are doar opt puncte cumulate din 15 posibile şi ocupă doar un modest loc şase. ”Roş-albaştrii” sunt obligaţi să câştige meciul cu Sepsi pentru a putea ţine pasul cu rivala CFR Cluj! În cazul unei noi înfrângeri, după cea cu Rapid, formaţia patronată de Gigi Becali va ajunge la 10 puncte distanţă de campioana ultimelor patru ediţii din Casa Liga 1. Preluarea funcţiei de antrenor de către Edi Iordănescu ar putea conduce la o nouă faţă a FCSB, chiar dacă meciul cu Sepsi va fi debutul fiului fostului selecţioner Anghel Iordănescu. Edi Iordănescu este cunoscut pentru un stil de joc ofensiv şi o organizare bună defensivă. Chiar dacă nu se pot face miracole peste noapte, FCSB poate să îşi surprindă plăcut fanii. Mai ales că aducerea unui antrenor real contribuie automat la motivarea fotbaliştilor pentru a-şi câştiga locul în primul 11.

Sepsi Sfântu Gheorghe stă mult mai rău în clasament decât adversara sa de luni. Revelaţia campionatului trecut ocupă doar locul 14, ce duce la barajul pentru menţinerea în Casa Liga 1, cu doar patru puncte câştigate. Băieţii lui Leo Grozavu au înregistrat trei eşecuri consecutive în primul eşalon, iar în acest moment par a fi departe de o echipă cu pretenţii la play-off sau de o formaţie care a jucat în preliminariile unei competiţii europene, fie ea şi Conference League. Revenirea lui Claudiu Petrila (20 de ani) la CFR Cluj, după ce împrumutul i-a expirat, este cea mai pare pierdere suferită de Sepsi. Pe lângă cele cinci goluri marcate în 27 de meciuri, Petrila a arătat la Sepsi că este un fotbalist capabil să facă diferenţa pe fază ofensivă prin tehnica sa peste media campionatului românesc. Rămâne de văzut dacă Sepsi se va redresa şi îşi va reveni la echipa care speria pe oricine în sezonul trecut sau va continua în această stagiune să fie o grupare de subsolul clasamentului.

Ultimele zece dueluri directe dintre cele două echipe s-au terminat de patru ori cu victoria celor de la FCSB, de alte patru ori cu un rezultat de egalitate, iar de două ori s-a impus Sepsi Sfântu Gheorghe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele