Ultima oră
Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă

VIDEO | FCSB - Sepsi, 1-1. Roş-albaştrii au ratat dramatic victoria, la ultima fază, într-o partidă în care covăsnenii le-au dat serioase emoţii

Superliga Publicat pe 21 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19740274/7/c1.jpg

 

  • FCSB - Sepsi s-a terminat 1-1, live pe Look Sport+, după 90 de minute foarte tensionate la Mogoşoaia. Gazdele au deschis scorul prin Iulian Cristea, iar Fofana a egalat pentu oaspeţi.
  • Echipa lui Toni Petrea termină 2021 cu 34 de puncte, dar poate fi egalată de Craiova în fruntea clasamentului din Casa Liga 1. Sepsi e a patra, cu 27 de puncte.
Jocul contondent impus de Leo Grozavu, cu acoperirea terenului şi respectarea ordinii în defensivă, i-a pus probleme FCSB-ului pe startul de partidă de la Mogoşoaia. Man, Coman şi Moruţan nu au avut timpul şi spaţiul necesare pentru a-şi pune în practică tehnica individuală superioară adversarului, Sepsi a stat sus şi a presat, iar prima jumătate de oră a dat impresia că echipa lui Toni Petrea va avea mult de muncă. Doar că o neatenţie a apărării covăsnene la o centrare a lui Coman, din stânga, i-a permis lui Iulian Cristea (30) să marcheze cu capul şi să deblocheze meciul pe care l-a scos din zona de confort a lui Leo Grozavu. Doar că Sepsi nu e degaba pe locul patru, iar trupa din Covasna ştie cum să reacţioneze după un gol încasat. Mai întâi a ratat Mitrea, cu capul, apoi Ştefan a creat faza din care Fofana (37) a restabilit egalitatea cu un şut plasat, la care Vlad nu a putut ajunge. Imediat, Octavian Popescu s-a prăbuşit în careu după un duel cu Vaşvari, Feşnic nu a dictat penalty, iar decizia a atras proteste vehemente ale FCSB-iştilor, în frunte cu Toni Petrea.
 
Începută după un scandal la pauză în care au fost implicaţi oficialii ambelor echipe, repriza a doua a revenit la ritmul de dinaintea golului lui Cristea, iar Sepsi a arătat că are antidot pentru jocul ofensiv al FCSB-ului. Jocul s-a reaprins în minutul 74, când Şafranko a tras în Vlad din câţiva metri, apoi Feşnic a lăsat jocul liber la un duel în careul FCSB-ului între Moruţan şi Nouvier. Pe final, Niczuly a rezolvat o mare ocazie a lui Moruţan, iar excursia FCSB-ului la Mogoşoaia s-a terminat nedecis, scor 1-1.

FCSB - Sepsi s-a terminat 1-1 (I. Cristea 29 / Fofana 37)

  • FCSB: A. Vlad - V. Creţu, G. Miron, I. Cristea, Ov. Popescu - Moruţan, Ov. Perianu, Olaru - D. Man, Fl. Coman, Oct. Popescu 
  • Rezerve: Straton - Panţîru, G. Simion, Briceag, Vînă, Buziuc, C. Dumitru, Oaidă, Ad. Şut 
  •  
  • Sepsi: Niczuly - Delgiannidis, Bouhenna, Bg. Mitrea, Fl. Ştefan - Csiszer, Fofana, Vaşvari, Aganovic - Safranko, M. Ştefănescu 
  • Rezerve: Jesus Fernandez - Nouvier, Andrezly, Golofca, L. Fulop, Petrila, Purece, Achahbar, Tincu

Min. 90 + 3: Fluier Final. FCSB - Sepsi s-a terminat 1-1.

Min. 90 + 2: Ocazie uriaşă pentru FCSB! Niczuly respinge un voleu al lui Moruţan, care este lobat de jucătorul FCSB-ului imediat, însă un apărător scoate de pe linia porţii. 

Min. 90: Arbitrul acordă trei minute de prelungiri. 

Min. 87: Olimpiu Moruţan reuşeşte o preluare acrobatică în careul advers, însă şutul său este blocat. Moruţan a cerut penalty pentru henţ. 

Min. 83: A patra schimbare la FCSB! Iese golgheterul Dennis Man, care a făcut o partidă ştearsă, şi intră în locul său Alexandru Buziuc. Banderola de căpitan este preluată de Olimpiu Moruţan. 

Min. 78: Triplă schimbare făcută de Leo Grozavu, care îşi epuizează mutările. Ies Nouvier, Aganovic şi Sarafanko. Intră Golofca, Purece şi Fulop.  

Min. 74: Schimbare la FCSB! Intră Ionuţ Vînă în locul lui Octavian Popescu. 

Min. 73: Fază controversată în careul FCSB-ului! Sepsi cere penalty la o fază în care Andrei Vlad are o dublă intervenţie salvatoare, iar al treilea şut se duce peste poartă. 

Min. 72: Andrei Vlad are mult noroc, iar Sepsi ratează incredibil! Portarul FCSB-ului scoate o minge trimisă pe direcţia lui din 6 metri, după ce a respins slab un şut.

Min. 69: Bogdan Mitrea (Sepsi) vede şi el cartonaşul galben.    

Min. 63: Toni Petrea nu riscă şi îl introduce pe Ionuţ Panţîru îl locul lui Ovidiu Popescu. 

Min. 62: Schimbare la Sepsi! Intră Petrila în locul lui Ştefănescu. 

Min. 61: Ovidiu Popescu vede cartonaşul galben, fiind nevoit să faulteze ca să oprească un contraatac periculos al oaspeţilor.

Min. 56: Ocazie Sepsi! Nouvier recuperează o minge de la Ovidiu Popescu şi trimite milimetric pe lângă bară, dintr-o poziţie centrală, de la aproximativ 25 de metri. 

Min. 53: Marius Ştefănescu (Sepsi) încasează cartonaşul galben. 

Min. 46: Fundaşul dreapta de la FCSB, Valentin Creţu, primeşte cartonaşul galben. Este primul avertisment primit de un jucător în această partidă.

Min. 46: Leo Grozavu a fost eliminat de Horaţiu Feşnic şi va vedea restul meciului din tribună. 

Min. 46: A început a doua repriză! Toni Petrea a efectuat prima schimbare la FCSB. Simion l-a înlocuit pe Perianu.


Min. 45 + 2: Arbitrul fluieră finalul primei reprize!

Min. 45: Centralul partidei dictează două minute de prelungiri. 

Min. 41: FCSB cere penalty pentru un fault al lui Vaşvari la Octavian Popescu, dar Feşnic lasă jocul liber.

Min. 39: Ocazie Sepsi! FCSB tremură serios după ce a încasat golul egalizator. Defensiva roş-albastră respinge cu mare efort mingea din propriul careu. 

Min. 37: GOOOOL Sepsi! Fofana profită de o pasă bună venită de la Florin Ştefan şi îl execută pe Andrei Vlad cu un şut puternic şi plasat la colţul scurt. 


Min. 36: Ocazie Sepsi! Aganovic a trimis o centrare periculoasă în careul FCSB-ului, însă cu un mare noroc balonul ajunge în braţele lui Andrei Vlad. 

Min. 29: GOOOOL FCSB! Iulian Cristea deschide scorul, la prima ocazie a roş-albaştrilor, dintr-o centrare primită de la Florinel Coman din lovitură liberă. Apărarea lui Sepsi a dat dovadă de naivitate la o fază fixă.  

Min. 28: FCSB începe să avanseze teritorial. Chiar dacă Sepsi continuă să joace tare, oaspeţii nu mai pot menţine presingul extrem de agresiv din primele 15 minute. Totuşi, lipsesc marile ocazii ale meciului din ambele părţi. 

Min. 17: Olimpiu Moruţan execută o lovitură liberă şi trimite mingea în careul lui Sepsi. Defensiva covăsnenilor respinge stângaci, însă faza nu creează niciun pericol. 

Min. 14: Prima schimbare la meciului are loc la Sepsi. Iese Csiszer, intră Nouvier.

Min. 14: Antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu, vede cartonaşul galben pentru proteste la adresa centralului Horaţiu Feşnic. 

Min. 5: Ocazie Sepsi! Fofana reia cu capul periculos cu capul o centrare venită din corner şi trimite mingea în plasa exterioară a porţii lui Andrei Vlad.  

Min 2: Sepsi începe partida cu un presing avansat şi pune presiune pe FCSB. De cealaltă parte, roş-albaştrii încearcă să îşi impună jocul lor clasic bazat pe posesie. 

Min. 1: A început meciul.


FCSB are nevoie neapărat de o victorie pentru ca roş-albaştrii să fie siguri că termină turul campionatului pe primul loc în clasament, indiferent de rezultatul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova, meci transmis tot de Look Sport, marţi, de la 21:00. FCSB a demonstrat până acum că este o echipă capabilă să câştige meciuri cruciale, spre deosebire de sezoanele precedente, însă şi Sepsi s-a dovedit a fi o nucă tare.

Covăsnenii sunt mult peste obiectivul lor şi sunt siguri că vor ocupa o poziţie de play-off la finalul primei părţi a sezonului regulat, deşi în precedenta stagiune s-au aflat în grupa de play-out, care poate să ducă la retrogradarea în eşalonul secund. Asta nu înseamnă însă că băieţii lui Leo Grozavu nu vor da tot ce au mai bun pentru a-şi consolida poziţia în clasament, locul 4, şi pentru a încheia cu o victorie o primă parte de campionat aproape perfectă pentru aceştia.

Meciul se anunţă a fi unul extrem de disputat şi de echilibrat între echipele care s-au bătut nu demult pentru adjudecarea Cupei Românei în ultimul act al competiţiei.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele