Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | FCSB – Universitatea Craiova 4-1. 'Roş-albaştrii' au făcut spectacol în primul derby al sezonului! Moruţan şi Markovic au reuşit goluri superbe

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 25 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20309403/16/rps9877.jpg

FCSB a câştigat meciul cu Universitatea Craiova, scor 4-1, pe Arena Naţională, în etapa a doua din Liga 1, în direct pe Look Sport+ şi pe www.primaplay.ro. Andrei Ivan şi Alexandru Cîmpanu s-au accidentat în prima repriză. Olimpiu Moruţan şi Jovan Markovic au înscris goluri senzaţionale.

FCSB a condus cu 3-0 la pauză, după reuşitele lui Olimpiu Moruţan (7’), Octavian Popescu (16’) şi Andrei Cordea (43’).

În repriza a doua, Alex Mateiu a fost protagonistul nefericit al unui autogol, în minutul 60.

Jovan Markovic, introdus pe teren în minutul 56, a reuşit o acţiune superbă în minutul 64 şi a stabilit scorul final.

Rezumatul meciului

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20309403/23/clasament.jpg

Pentru ambele echipe urmează returul din preliminariile UEFA Europa Conference League, joi. FCSB înfruntă Şahtior Karagandy în deplasare, după victoria cu 1-0 din tur. Universitatea Craiova joacă în Bănie cu echipa albaneză Laci, după eşecul cu 1-0 din tur.


FCSB - Universitatea Craiova 4-1 (Moruţan 7', Octavian Popescu 16', Cordea 43', Mateiu - autogol 60' / Markovic 64'), pe Look Sport+

  • FCSB: Vlad – Haruţ, A. Creţu, Vucur, Şerban (Perianu 81') – Ovidiu Popescu, Moruţan, Tănase (cpt) (Ondrasek 68') – Cordea (Dumitru 68'), Dumiter (Oaidă 46'), Octavian Popescu (Coman 63').
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Bancu (cpt), Bălaşa, Găman, Conte (Vlădoiu 56') – Mateiu, Bic (Markovic 56') – Ivan (Gustavo 17'), Nistor, Cîmpanu (Baiaram 28') – Koljic.

Rezerve neutilizate:

FCSB: Straton – V. Creţu, Vînă, Radunovic. Antrenor: Dinu Todoran.

Universitatea Craiova: Lazar – Vătăjelu, Marius Constantin, Căpăţînă, Screciu. Antrenor interimar: Dragoş Bon.


Min. 90+3: S-a încheiat partida! Victorie categorică pentru FCSB!

Min. 83: Craiova putea să primească un penalty, după un contact în careu între Creţu şi Gustavo. Fundaşul FCSB nu l-a văzut pe brazilian şi s-a ciocnit de el, în careu.

*Căpitanul FCSB, Florin Tănase, cântă alături de galerie, după ce a fost înlocuit.

Min. 81: Înlocuire la FCSB! A ieşit Şerban, care acuză probleme musculare, şi a intrat Perianu.

Min. 68: Dublă schimbare la FCSB! Au ieşit Tănase şi Cordea, au intrat Ondrasek şi Cristi Dumitru.

Min. 64: GOL pentru Craiova! 4-1! A înscris Markovic, după o fază frumoasă în care a driblat doi adversari şi a şutat din unghi, sub bara transversală.

Min. 62: Schimbare la FCSB! A ieşit Octavian Popescu, a intrat Florinel Coman.

Min. 60: GOL pentru FCSB! 4-0! Florin Tănase a pătruns în careu şi a vrut să şuteze către colţul lung, dar mingea a fost trimisă în poartă de către Mateiu, care a încercat să respingă.

Min. 58: Cartonaş galben pentru Moruţan, pentru un fault din spate!

Min. 56: Dublă schimbare în echipa Craiovei! Au ieşit Bic şi Conte, au intrat Vlădoiu şi Markovic.

Min. 48: Craiova a cerut penalty, după un duel în careu între Gustavo şi Creţu! Brazilianul a încercat să lovească mingea cu capul şi a fost împins uşor de către Creţu.

Min. 46: A început repriza a doua! A ieşit Dumiter, a intrat Oaidă.

Min. 45+3: S-a încheiat prima repriză! 3-0 pentru FCSB! Craiova este în criză, fără antrenor şi fără liderul Alex Cicâldău.

Min. 43: GOL pentru FCSB! 3-0! A înscris Andrei Cordea, cu un şut din careu, la colţul scurt! A fost eroarea imensă a lui Nicuşor Bancu, care a pierdut mingea.

Min. 39: Ocazie pentru FCSB! Cordea a depăşit un adversar şi a şutat de la 20 de metri, din poziţie centrală, dar execuţia a fost slabă, iar Pigliacelli n-a avut emoţii.

Min. 35: Ocazie pentru Craiova! Nistor a şutat din afara careului, cu stângul, iar mingea s-a dus mult peste poartă.

Min. 28: Schimbare în echipa Craiovei! A ieşit Cîmpanu, accidentat, şi a intrat Baiaram.

Min. 18: Ocazie pentru FCSB! Octavian Popescu i-a pasat lui Florin Tănase în careu, dar căpitanul ‘roş-albaştrilor’ n-a reuşit să trimită mingea către poartă, din poziţie bună.

Min. 17: Schimbare în echipa Craiova! A ieşit Andrei Ivan, accidentat, şi a intrat Gustavo Vagenin.

Min. 16: GOL pentru FCSB! 2-0! A înscris Octavian Popescu, cu un şut plasat din careu, după pasa lui Cordea.

Min. 7: GOL pentru FCSB! 1-0! A înscris Olimpiu Moruţan, cu un şut fabulos de la aproximativ 25 de metri. Portarul Pigliacelli n-a avut nicio şansă!

Min. 5: Ocazie imensă pentru Craiova! Andrei Ivan a scăpat singur spre poarta lui Vlad, dar a încercat un lob, iar mingea s-a dus pe lângă poartă.

UPDATE 21:30 A început meciul de pe Arena Naţională! Sunt aproximativ 5.000 de spectatori în tribune.

UPDATE 21:00 Iată ce au declarat cei doi antrenori la flash-interviu, cu puţin timp înaintea partidei de pe Arena Naţională.

Dinu Todoran

Dragoş Bon

UPDATE 20:10 Surprize mari în primul '11' al FCSB! Ioan Dumiter, atacantul transferat de la Sepsi, debutează. Fundaşul stânga Sorin Şerban (21 de ani), adus de la FCSB 2, va juca abia al patrulea meci pentru prima echipă a 'roş-albaştrilor'.

De cealaltă parte, fundaşul Valerică Găman (32 de ani) debutează pentru Craiova, după transferul de la Astra.

UPDATE 19:50 Delegaţia Craiovei a ajuns la Arena Naţională.


LIVE VIDEO | Derby-ul etapei este transmis de Look Sport+. FCSB – Universitatea Craiova se joacă duminică, de la 21:30

Cele două contracandidate la titlu ale campioanei en-titre CFR Cluj au parte de un început de sezon cu probleme. FCSB a obţinut doar o remiză cu FC Botoşani, scor 0-0, în prima etapă a Ligii 1, meci în care căpitanul Florin Tănase a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 61, neputând să îl învingă pe portarul Eduard Pap, care a scos balonul trimis moale de lângă bară. Craiova, însă, şi-a câştigat toate cele trei puncte cu FC Argeş, graţie golului marcat de Andrei Ivan în minutul 55, care a stabilit scorul final al partidei, 1-0 pentru ”lei”.

În cupele europene rezultatele celor două echipe sunt oarecum inversate. Eurogolul lui Andrei Cordea din minutul 38 a făcut ca FCSB să evite un nou rezultat dezamăgitor şi să pornească în returul turului doi preliminar al Conference League ca principală favorită cu Şahtior Karagandy, după un 1-0 înregistrat pe Arena Naţională. Universitatea Craiova a pierdut, însă, cu acelaşi scor deplasarea de pe terenul modestei Laci din Albania şi este în pericol să producă o nouă surpriză neplăcută în cupele europene, după ce la doar un an distanţă a fost eliminată de Lokomotiv Tbilisi, scor 2-1, în manşă unică din cauza pandemiei de COVID-19, în turul întâi preliminar al Europa League.

Partida se anunţă a fi extrem de disputată. În ultimele zece confruntări în Liga 1 dintre cele două formaţii, FCSB s-a impus de şase ori, Universitatea Craiova de trei ori, iar o singură partidă s-a terminat la egalitate. Oltenii au însă două victorii consecutive în faţa rivalilor roş-albaştri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele