Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

VIDEO ǀ Fenerbahce a reuşit să câştige derby-ul absolut NEBUN cu Galatasaray! Moruţan a oferit o pasă de gol, Cicâldău a avut ocazii uriaşe

Stranieri Publicat pe 21 nov 2021
mail-share icon Email

Fenerbahce a reuşit să câştige incredibil derby-ul cu Galatasaray, 2-1, după ce a jucat în inferioritate numerică timp de 20 de minute şi a fost dominată autoritar. Cel puţin în repriza a doua. 

  • Confruntarea incendiară din campionatul Turciei a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro

Gazdele au deschis scorul în minutul 16, prin Akturkoglu, care a primit un assist din partea românului Olimpiu Moruţan. Egalarea a fost restabilită în 31, de starul Mesut Ozil. 

Apoi, elevii lui Fatih Terim au început să controleze tot mai mult jocul şi au avut numeroase ocazii de a trece în avantaj. Neinspiraţia de la finalizare, dar şi ghinionul într-o mare măsură, a făcut ca scorul să rămână neschimbat. 

Moruţan a ieşit de pe teren în 65, dar celălalt român a rămas pe teren, Alexandru Cicâldău. Mijlocaşul a avut de asemenea ocazii foarte mari de a marca. 

În 82, Fener a rămas în inferioritate numerică. Nu a fost suficient pentru Galata. Crespo a trimis un şut formidabil în 90+4 şi a reuşit golul victoriei. 

Partida s-a întins până în minutul 90+12.

Galatasaray - Fenerbahce 1-2

Final de meci.

Min. 90+4. GOOOL FENERBAHCE! Incredibil. Oaspeţii au marcat în inferioritate numerică şi fără ocazii în repriza a doua. Crespo a trimis un şut formidabil şi a înscris.

Min. 90: Ocazie mare Galata! După o incursiune de faze în apropierea porţii lui Fener, mingea a fost expediată cu putere şi s-a oprit în zona exterioară a bării.

Min. 84: Diagne a marcat pentru gazde, dar reuşita a fost anulată după consultarea VAR. A fost fault în atac înainte ca mingea să intre în plasă.

Min. 83: Tisserand a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Min. 80: Ocazie mare Galata! Diagne a ratat singur cu portarul, dar dintr-o poziţie destul de incomodă.

Min. 78: Ocazie mare Galata! Cicâldău a primit o pasă perfectă în careu, dar şutul expediat s-a oprit în acelaşi Kim.

Min. 77: Ocazie Fener! Voleul puternic din prima nu nimereşte poarta.

Min. 70: Ocazie mare Galata! Cicâldău a trimis un şut foarte bun din afara careului, dar a fost respins la limită de portar.

Min. 65: Moruţan a fost înlocuit cu Diagne!

Min. 57: Ocazie uriaşă Galata! Poarta era goală, dar coreeanul Kim a respins magnific mingea şi a făcut ca scorul să rămână neschimbat.

Min. 47: Ocazie Galata! Moruţan şi-a făcut bine mingea pe şut, dar balonul a trecut puţin pe lângă bara laterală.

Pauză.

Min. 33: Între fotbalişti s-a iscat un mic scandal.

Min. 31: GOOOL Fenerbahce! Mesut Ozil a scăpat singur cu portarul şi şi-a arătat clasa la finalizare.

Min. 16: GOOOL Galatasaray! Akturkoglu a deschis scorul după ce a primit o pasă perfectă de la Olimpiu Moruţan, în zona punctului cu var.

Min. 11: Ocazie mare Galata! Feghouli este lăsat singur, primeşte bine mingea şi ajunge până în faţa porţii. Trage bine, dar portarul reuşeşte să respingă. Mingea fusese recuperată la mijloc de Cicâldău.

Min. 10: Oaspeţii au început mai bine, dar fără faze periculoase până acum.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Galatasaray: Muslera - Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt - Feghouli, Cicâldău, Kutlu - Moruţan, Dervisoglu, Akturkoglu 
  •  
  • Fenerbahce: Ozer - Tisserand, Kim, Novak - Kahveci, Yandas, Sosa, Zajc, Kadioglu - Ozil, Berisha 

---------

Meciul face parte din etapa a 13-a, iar formaţia românilor începe, la prima vedere, cu prima şansă. Asta dacă ne luăm strict după locurile din clasament. Galatasaray e pe 4, cu 21 de puncte, iar Fenerbahce e pe 7, cu 20 de puncte. În plus, în ultimele opt meciuri directe, Galata nu a pierdut!

S-au înregistrat şase remize şi două victorii pentru formaţia jucătorilor noştri. În februarie a avut loc ultima dispută directă, în care Galatasaray s-a impus la limită, cu scorul de 1-0.

Al treilea român la Galatasaray? Dennis Man vrea să plece de la Parma

Dennis Man şi-a anunţat agenţii că îşi doreşte să plece de la Parma, fiind nemulţumit că de trei meciuri consecutive este ţinut rezervă neutilizată în Serie B.

Galatasaray, echipa românilor Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, este formaţia care este interesată de serviciile lui Man. Cea mai titrată echipă din ”Ţara Semilunei” l-a vrut pe Man încă din perioada de mercato din vară, însă Parma solicita pentru el 20 de milioane de euro, sumă considerată mult prea mare. Situaţia lui Man s-a schimbat de atunci, iar mutarea se poate realiza doar pentru 11 milioane de euro, potrivit impresarului Giovanni Becali.

Jurnaliştii turci de la Hurriyet susţin că apripa dreapta în vârstă de 23 de ani şi-a dat acordul să plece de la Parma, iar negocierile între cele două formaţii vor fi reluate din iarnă.

Dennis Man a discutat cu Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău despre cum merg lucrurile la Galatasaray, conform sursei citate, chiar la antrenamentele echipei naţionale pentru meciurile cu Islanda şi Liechtenstein. Auzind doar referinţe pozitive, fotbalistul cu două goluri în şase meciuri din Serie B, din acest sezon, a fost convins să se alăture vicecampioanei Turciei. Totul depinde acum de negocierile dintre Parma şi Galatasaray.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele