Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

VIDEO | Fenerbahce - Rizespor 1-0. Debut nefast pentru Şumudică, care a fost eliminat

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 30 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19940094/1/sumudica-fener.jpg

Rizespor, echipa antrenată de către Marius Şumudică, a pierdut meciul din deplasare cu Fenerbahce Istanbul, scor 0-1, în etapa a 22-a din Superliga Turciei, în direct pe Look Sport 2.

Autogolul portarului Akkan, din minutul 45, a decis soarta meciului. Akkan a deviat mingea în poartă după lovitura liberă a lui Enner Valencia.

Rizespor a jucat în inferioritate numerică din minutul 86, după eliminarea lui Baiano Fabricio.

Fenerbahce a controlat jocul, având o posesie a mingii de 63%, iar raportul ocaziilor de gol a fost 15-6 pentru echipa din Istanbul.

Marius Şumudică a protestat faţă de deciziile arbitrului şi a fost eliminat în minutul 69. 

A fost meciul de debut pentru Şumudică, care a semnat un contract pe un sezon şi jumătate cu Rizespor.

Rizespor a avut mari probleme de lot. Nu mai puţin de 13 jucători au fost indisponibili, printre care şi căpitanul Abdullah Durak. Majoritatea sunt infectaţi cu COVID-19.

Fenerbahce a urcat pe primul loc în campionatul Turciei, în timp ce Rizespor se află pe poziţia a 13-a.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19940094/2/clasament-rize.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri