Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Fenerbahce - Rizespor 1-0. Debut nefast pentru Şumudică, care a fost eliminat

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 30 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19940094/1/sumudica-fener.jpg

Rizespor, echipa antrenată de către Marius Şumudică, a pierdut meciul din deplasare cu Fenerbahce Istanbul, scor 0-1, în etapa a 22-a din Superliga Turciei, în direct pe Look Sport 2.

Autogolul portarului Akkan, din minutul 45, a decis soarta meciului. Akkan a deviat mingea în poartă după lovitura liberă a lui Enner Valencia.

Rizespor a jucat în inferioritate numerică din minutul 86, după eliminarea lui Baiano Fabricio.

Fenerbahce a controlat jocul, având o posesie a mingii de 63%, iar raportul ocaziilor de gol a fost 15-6 pentru echipa din Istanbul.

Marius Şumudică a protestat faţă de deciziile arbitrului şi a fost eliminat în minutul 69. 

A fost meciul de debut pentru Şumudică, care a semnat un contract pe un sezon şi jumătate cu Rizespor.

Rizespor a avut mari probleme de lot. Nu mai puţin de 13 jucători au fost indisponibili, printre care şi căpitanul Abdullah Durak. Majoritatea sunt infectaţi cu COVID-19.

Fenerbahce a urcat pe primul loc în campionatul Turciei, în timp ce Rizespor se află pe poziţia a 13-a.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19940094/2/clasament-rize.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri