Ultima oră
Situaţia lui Dario Bonetti la Dinamo se complică! Reacţia oficială din partea conducerii ”câinilor” Situaţia lui Dario Bonetti la Dinamo se complică! Reacţia oficială din partea conducerii ”câinilor”
Kingsley Coman a fost operat pentru o "mică problemă cardiacă"
Kingsley Coman a fost operat pentru o "mică problemă cardiacă"
VIDEO ǀ Transfer de Liga 1 la ”U” Cluj! ”Şepcile roşii” au adus un închizător cu experienţă în primul eşalon dintr-o ţară exotică VIDEO ǀ Transfer de Liga 1 la ”U” Cluj! ”Şepcile roşii” au adus un închizător cu experienţă în primul eşalon dintr-o ţară exotică
Budescu, tot mai aproape de revenire. E în lot pentru partida cu FC U Craiova Budescu, tot mai aproape de revenire. E în lot pentru partida cu FC U Craiova
Mircea Rednic, şanse mici să revină la Dinamo în perioada următoare. ”A fost doar o discuţie de principiu” Mircea Rednic, şanse mici să revină la Dinamo în perioada următoare. ”A fost doar o discuţie de principiu”
Cupa Davis: România - Portugalia se vede în direct pe Look Sport. Filip Jianu deschide disputa de la Cluj-Napoca Cupa Davis: România - Portugalia se vede în direct pe Look Sport. Filip Jianu deschide disputa de la Cluj-Napoca

VIDEO | Fenerbahce - Rizespor 1-0. Debut nefast pentru Şumudică, care a fost eliminat

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 30 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19940094/1/sumudica-fener.jpg

Rizespor, echipa antrenată de către Marius Şumudică, a pierdut meciul din deplasare cu Fenerbahce Istanbul, scor 0-1, în etapa a 22-a din Superliga Turciei, în direct pe Look Sport 2.

Autogolul portarului Akkan, din minutul 45, a decis soarta meciului. Akkan a deviat mingea în poartă după lovitura liberă a lui Enner Valencia.

Rizespor a jucat în inferioritate numerică din minutul 86, după eliminarea lui Baiano Fabricio.

Fenerbahce a controlat jocul, având o posesie a mingii de 63%, iar raportul ocaziilor de gol a fost 15-6 pentru echipa din Istanbul.

Marius Şumudică a protestat faţă de deciziile arbitrului şi a fost eliminat în minutul 69. 

A fost meciul de debut pentru Şumudică, care a semnat un contract pe un sezon şi jumătate cu Rizespor.

Rizespor a avut mari probleme de lot. Nu mai puţin de 13 jucători au fost indisponibili, printre care şi căpitanul Abdullah Durak. Majoritatea sunt infectaţi cu COVID-19.

Fenerbahce a urcat pe primul loc în campionatul Turciei, în timp ce Rizespor se află pe poziţia a 13-a.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19940094/2/clasament-rize.jpg

mail-share icon Email
viewscnt