Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

VIDEO | 'Fenomenul' Mbappe, record în Liga Campionilor! Francezul a înscris două goluri cu Başakşehir

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 9 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19645430/4/mbappe-psg.jpg

Kylian Mbappe a înscris două goluri pentru PSG în victoria de pe 'Parc des Princes' cu Istanbul Başakşehir, scor 5-1, în ultima rundă din faza grupelor Ligii Campionilor. Atacantul francez în vârstă de 21 de ani a stabilit un record în competiţie, fiind cel mai tânăr jucător care ajunge la 20 de goluri înscrise.

Mbappe a înscris în minutele 42 (din penalty) şi 62 şi a oferit pasa de gol pentru reuşita lui Neymar din minutul 38.

Au fost primele reuşite pentru atacantul francez în acest sezon al Ligii Campionilor.

La 21 de ani şi 355 de zile, Kylian Mbappe a ajuns la 20 de goluri înscrise în Liga Campionilor. Este un nou record, fiind cel mai tânăr jucător din istorie care atinge această bornă. Precedentul record îi aparţinea lui Leo Messi.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19645430/3/mbappe.jpg

mail-share icon Email
viewscnt