Ultima oră
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie

VIDEO | Fericiţi, dar fără bani. Reacţia sinceră a lui Pancu, după succesul cu CFR Cluj. ”Suntem neplătiţi de când am venit la Iaşi”.

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2020
mail-share icon Email

CFR Cluj a fost eliminată, duminică, de echipa Poli Iaşi în 16-imile de finală ale Cupei României. Ieşenii s-au impus cu scorul de 1-0.

Daniel Pancu a fost foarte fericit pentru succesul înregistrat în Gruia, dar a ţinut să precizeze situaţia grea a echipei. Jucătorii sunt neplătiţi de foarte mult timp, iar lucrurile nu dau semne de redresare.

De asemenea, acesta a ţinut să laude reuşita lui Calcan, pe care îl consideră un fotbalist excelent, dar care a fost lovit de ghinionul unei accidentări foarte grave.

”Este o victorie meritată, mai ales după această suferinţă a jucătorilor, că suntem neplătiţi de când am venit la Iaşi. După cum se antrenează trebuie să vină şi răsplata.

CFR a jucat cu multe rezerve, dar sunt convins că CFR dorea să meargă mai departe.

Jucăm din nou cu ei duminică, vor fi puţin obosiţi, dar le doresc să câştige cu ŢSKA Sofia şi apoi să joace calificarea cu Young Boys Berna.

Extraordinar golul lui Calcan, e un jucător foarte bun, a avut ghinion să se accidenteze, are nevoie de jocuri pentru tonusul de competiţie, are ambele picioare, sper să marcheze în continuare şi să câştigăm puncte,”
a declarat tehnicianul moldovenilor, la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele