Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

VIDEO ǀ Final de sezon palpitant în RES. Titlul la clasa GT s-a decis până în ultimul viraj

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 8 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20459085/1/res.jpg

Credit foto: Sorin Mirea

Campionatul naţional de anduranţă a tras cortina peste sezonul 2021, în direct pe Look Sport. Miza a fost la categoria GT Open.

Câştig de cauză au avut Florin Tincescu şi Camil Perian, de la 360.ro. Mihai Zamfir, pe un Porsche 911 GT3 Cup şi Dao Racing-Dragoş Argeşeanu/Augustin Drăghiceanu, la volanul unui Mercedes AMG GT4 au completat podiumul pe Motor Park.

Engage Racing cu Emil Nestor/Horia Platona pe o Norma M20 s-a impus la clasa mare, după o primă jumătate de cursă controlată de proaspătul campion al vitezei în coastă, Alex Mirea, care a pilotat în tandem cu Gabi Stoican. Modelul Radical SR 10 s-a comportat extraordinar, dar la o alimentare a izbucnit un incendiu sub partea din spate şi astfel cei doi au ieşit din calcule.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele