Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Final dramatic la Moscova! CSM Bucureşti ratează calificarea în semifinalele Ligii Campionilor! Cristina Neagu, în lacrimi

Handbal Publicat pe 11 apr 2021
mail-share icon Email

CSM Bucureşti a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin! La Moscova, în direct pe Look Sport+, ŢSKA a reuşit o victorie la cinci goluri diferenţă, scor 24-19, şi a mers mai departe graţie golurilor înscrise în deplasare. La Bucureşti, CSM s-a impus cu 32-27.

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 9 goluri din 15 aruncări.

Portarul CSM-ului, Jelena Grubisic, a făcut un meci foarte bun, având un procentaj al paradelor de 39%.

De la ŢSKA Moscova s-au remarcat Sara Ristovska şi Darya Dmitrieva, cu 7, respectiv 6 goluri. Şi portarul Masson de Souza a fost în zi de graţie, aparând 40% dintre aruncări.

La finalul partidei, Cristina Neagu nu şi-a ascuns dezamăgirea faţă de acest eşec şi a izbucnit în lacrimi.


ŢSKA Moscova - CSM Bucureşti 24-19, pe Look Sport+ (27-32 în meciul tur)

Min. 60: Final de meci! 24-19! CSM Bucureşti ratează calificarea în semifinalele Ligii Campionilor!

La ultima fază a meciului, Cristina Neagu a aruncat mingea în zid. Omoregie s-a accidentat grav.

 

Min. 59: 23-19! Timeout cerut cu un minut înainte de final! Urmează momente cruciale pentru CSM Bucureşti, care nu trebuie să piardă la 5 goluri diferenţă.

 

Min. 58: 23:18! Cristina Neagu înscrie de la 7 metri! 

Min. 56: 23-16! La acest scor, ŢSKA Moscova merge în EHF Champions League Final4. Ristovska şi Dmitrieva sunt cele mai bune marcatoare, cu 7, respectiv 6 goluri.

 

Min. 50: 20-15! Timeout cerut de către antrenorul echipei ruse!

Min. 47: 18-14! Cristina Neagu a ajuns la 7 goluri, dar continuă suferinţa pentru CSM.

Min. 43: 18-13! Momente dificile pentru CSM Bucureşti, care riscă să rateze calificarea în semifinale.

Min. 34: 14-11! Rusoaicele se distanţează pentru prima dată la trei goluri.

Min. 31: A început repriza a doua! 

Min. 30: Pauză la Moscova! Echipa gazdă este în avantaj, scor 12-11! Cristina Neagu a înscris cele mai multe goluri, 6.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20108173/5/goluri-prima-rep.jpg

in. 20: 7-9! CSM Bucureşti a preluat controlul jocului.

Min. 15: 5-5! Neagu (2 goluri), Dembele, Omoregie şi Moisa au marcat pentru CSM.

Min. 10: 3-3! Echilibru în startul partidei, dar şi multe ratări ale bucureştencelor. Cristina Neagu a reuşit primul gol.

Min. 4: 0-1! Prima reuşită a fost semnată de către Omoregie, pentru CSM Bucureşti.

UPDATE 17:03 A început meciul!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20108173/3/echipe-csm.jpg

UPDATE 16:50 Iată imagini cu sosirea echipei CSM Bucureşti la sala din Moscova.


CSM Bucureşti joacă cu calificarea pe masă, duminică, de la ora 17:00, în direct pe Look Sport+, contra rusoaicelor de la TSKA Moscova. În tur, fetele noastre s-au impus cu un sec 32-27.

Diferenţa de scor putea fi şi mai mare, dar ”tigroaicele” s-au relaxat prematur şi au cedat din ecartul care la în minutul 45 era de 9 goluri şi care practic ar fi tranşat soarta calificării, care încă se joacă. Adi Vasile a prefaţat partida şi a subliniat importanţa avantajului obţinut în manşa tur, la care se adaugă starea de spirit excelentă din vestiarul echipei sale.

”Suntem pregătiţi, avem o stare bună şi dorinţă de a începe meciul şi de a ne califica în Final Four. Avantajul de cinci goluri este important, dar este genul de avantaj care nu te poate linişti.

Tânărul tehnician nu stă la adăpostul diferenţei din tur şi se aşteaptă duminică la o confruntare extrem de dificilă, contra unei echipe care va presa pe toată durata partidei.

„Trebuie să fim megaconcentraţi şi să abordăm meciul la victorie. Este bine că am putut să simţit pe pielea noastră cum joacă ŢSKA, partida va fi grea, echilibrată şi dură. 60 de minute trebuie să fim concentraţi şi să jucăm la intensitate maximă şi psihic, şi fizic”, a explicat Adi Vasile, la conferinţa de presă.

Partidele din returul sferturilor de finală vor avea loc sâmbătă, între Gyor - Buducnost (30-19 în tur) şi Metz - Brest (24-34), respectiv duminică, între ŢSKA Moscova - CSM Bucureşti (27-32). Dubla dintre Rostov - Vipers este programată sâmbătă şi duminică, pe terenul formaţiei ruse.

EHF a anunţat, vineri, că tragerea la sorţi a meciurilor din semifinale, la Turneul Final 4 de la Budapesta, va avea loc marţi, 13 aprilie, de la ora 18.30 (ora României).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele