Ultima oră
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund

VIDEO | Finalistele din Cupa Italiei se decid în direct pe Look Sport şi Look Sport+! Juventus - Inter, marţi, Atalanta - Napoli, miercuri

Fotbal Internațional Publicat pe 9 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19963291/1/coppa-italia.jpg

Meciurile retur din semifinalele Cupei Italiei, Juventus Torino - Inter Milano şi Atalanta - Napoli, sunt programate marţi şi miercuri, în direct pe Look Sport şi Look Sport+. Napoli este deţinătoarea trofeului, dar Juventus are cele mai multe Cupe în palmares, 13.

În tur, Juventus s-a impus la Milano cu 2-1, iar Napoli şi Atalanta au remizat, 0-0.

  • Juventus - Inter este programat marţi, 9 februarie, de la ora 21:45, pe Look Sport+. Atalanta - Napoli se joacă miercuri, 10 februarie, de la ora 21:45, pe Look Sport.

Juventus are şase victorii consecutive în toate competiţiile şi este mare favorită să ajungă în finala Cupei. Totuşi, echipa lui Andrea Pirlo nu poate uita eşecul din Serie A cu Inter Milano, scor 0-2, pe 17 ianuarie.

Deşi meciul se va juca fără spectatori, Juventus are un avantaj psihologic. Inter Milano n-a mai câştigat la Torino din noiembrie 2012!

La capitolul probleme de lot, vor lipsi Arthur, Bonucci, Morata şi Ramsey de la Juventus, respectiv Sanchez şi Vidal de la Inter.

Echipele probabile

Juventus: Buffon - Cuadrado, Demiral, De Ligt, Danilo - Chiesa, Rabiot, Bentancur, Bernardeschi - Kulusevski, Cristiano Ronaldo.

Inter: Handanovic - Skriniar, de Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozovic, Gagliardini, Young - Lukaku, Lautaro Martinez.


Atalanta şi Napoli nu au un sezon strălucit în Serie A (locurile 6 şi 7) şi sunt în acest moment în afara locurilor de Liga Campionilor şi Europa League. Prin urmare, Cupa Italiei poate fi şansa singurei realizări din acest sezon.

Ambele echipe au înscris foarte multe goluri în acest sezon de campionat: Atalanta - 48 de goluri în 21 de meciuri, Napoli - 44 de goluri în 20 de meciuri.

De la Atalanta vor absenta Hateboer şi Sutalo, iar pentru Napoli nu vor putea evolua Ghoulam, Koulibaly, Manolas şi Mertens.

Echipele probabile

Atalanta: Gollini - Toloi, Palomino, Djimsiti - Maehle, De Roon, Freuler, Gosens – Pessina - Ilicic, Zapata.

Napoli: Ospina - Hysaj, Di Lorenzo, Maksimovic, Mario Rui - Demme, Bakayoko - Politano, Zielinski, Insigne - Lozano.

mail-share icon Email
viewscnt