Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

VIDEO | FK Csikszereda – ”U” Cluj 3-1. Ciucanii bifează prima victorie din sezon, contra unei favorite la promovare

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20393019/1/u-csi.jpg

FK Csikszereda a reuşit prima victorie a sezonului, contra celor de la Universitatea Cluj, scor 3-1. ”Şepcile roşii” au făcut o primă repriză bună şi au condus la pauză, dar totul s-a rupt în actul secund, când elevii lui Erik Lincar au fost de nerecunoscut.

-------------------------------

FK Csikszereda – ”U” Cluj 3-1 (Bărăbaş 47, Jebari 61, Jelena 85 / Ribeiro 25)

Echipele de start:

Csikszereda: Gyenge – R. Takacs, Kelemen, Vereguţ, Bor – Csuros (cpt.), L. Kovacs – Gal-Andrezly, Jebari, Schieb – Jelena

”U” Cluj: Gorcea – Gîţ, Gugu (cpt.), Vomir, Mitrea – Ribeiro, Dican – Haită, Blejdea, M. Ciobanu, Boiciuc

Minutul 85: GOL Csikszereda! Jebari sprintează şi trimite la Gal-Andrezly, care pasează pe culoar la Jelena, care securizează victoria ciucanilor. Atacantul maghiar punctează şi în campionat, după ce la mijlocul săptămânii trecute a reuşit un ”hattrick” în Cupa României.

Minutul 61: GOL Csikszereda! Gal-Andrezly este din nou decisiv, acesta trece de un adversar şi trimite la Jebari. Decarul gazdelor şutează imparabil la colţul lung, iar ciucanii întorc soarta partidei în 14 minute.

Minutul 47: GOL Csikszereda! Gal-Andrezly trece prin defensiva şi scoate la nou intratul Marius Bărăbaş, care egalează cu o execuţie similară cu cea a lui Ribeiro, de la prima reuşită a partidei. Fotbalistul ciucanilor a punctat la a doua atingere de balon.

Minutul 27: Portughezul Ribeiro iese din nou la rampă. Mijlocaşul trimite o centare, apărarea ciucană este din nou prinsă pe picior greşit, mingea ajunge la Blejdea, care ratează din câţiva metri cu capul.

Minutul 25: GOL ”U” Cluj! Gîţ pătrunde excelent în banda dreapta şi trimite pe joc în careu, Sergio Ribeiro este fără marcaj şi înscrie cu latul la colţul lung.

Minutul 6: Jebari centrează în careu dintr-o lovitură liberă din dreapta. Gîţ încearcă o deviere pe spate, dar execuţia nu este cea dorită de fundaş şi e foarte aproape să marcheze în proprie poartă. Gorcea salvează cu un reflex de senzaţie.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------

Penultimul meci al etapei din Liga 2 se joacă la Miercurea-Ciuc, de la ora 16:00, în direct pe Look Sport+. Cei de la ”U” Cluj pleacă favoriţi în faţa lui FK Csikszereda.

”Şepcile roşii” au şansa să urce pe locul doi în campionat, dacă va învinge la Miercurea-Ciuc, o formaţie aflată în mare suferinţă. Elevii lui Valentin Suciu sunt pe penultimul loc şi nu au niciun punct marcat, o situaţie catastrofală pentru clubul care în stagiunea trecută reuşea să se califice în play-off.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele