Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

VIDEO | Florin Gardoş s-a accidentat din nou, în meciul contra fostei sale echipe

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19563066/4/gardos-craiova-clinceni.jpg

Fundaşul Florin Gardoş s-a accidentat pe finalul meciului Universitatea Craiova – Academica Clinceni, scor 0-1, în etapa a 8-a din Liga 1. Gardoş (31 de ani) a vorbit despre reîntâlnirea cu foştii colegi de la Craiova.

Aseară, Academica Clinceni a dat lovitura în Bănie. Argentinianul Juan Bautista Cascini a înscris în minutul 57.

Florin Gardoş s-a accidentat în minutul 86, după un contact în careu cu Dan Nistor, şi a fost înlocuit. Fundaşul central a suferit o contractură la piciorul drept şi a precizat că nu este nimic grav.

Până acum câteva luni, au fost colegii mei (n.a. - jucătorii Universităţii Craiova). Dacă fotbalistic nu mi-a mers foarte bine, în vestiar am avut o relaţie foarte bună cu toată lumea... şi cu cei din conducere... într-adevăr, a fost puţin ciudat.

Cred că, în sezonul ăsta, aproape în fiecare meci am arătat că suntem o echipă solidă şi luăm foarte greu gol. Adevărul e că au fost şi decizii de arbitraj împotriva noastră, adică la meciul cu CFR şi la cel cu FCSB.

Aveam nevoie şi de un meci în care să luăm 3 puncte, după atâtea egaluri... aveam senzaţia aia că nu pierdem, dar nici nu urcam în clasament”, a spus Gardoş.

Florin Gardoş a jucat la Universitatea Craiova din iunie 2019 până în august 2020, însă a bifat doar 11 partide, din cauza accidentărilor.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele