Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Florin Răducioiu a început treaba la Dinamo. Francezul Balthazar Pierret, propus de fostul internaţional

Dinamo Publicat pe 13 ian 2022
mail-share icon Email

Florin Răducioiu a trecut la treabă şi Dinamo este pe cale să facă primul transfer la recomandarea fostului internaţional. Astfel, Răducioiu l-a propus conducerii pe Balthazar Pierret, francez de 21 de ani, care ultima dată a jucat în divizia a 3-a din Franţa, la Boulogne.

Propunerea lui Florin Răducioiu a fost acceptată, pentru că jucătorul va ajunge joi în România, conform Fanatik, urmând să discute anumite aspecte cu ”câinii” şi părţile să vadă dacă pot ajunge la un acord.

Balthazar Pierret este mijlocaş central, are 1.86 m şi este cotat la 300.000 de euro. În acest sezon a jucat, la Boulogne, 10 meciuri, dar în ultimele etape de anul trecut nu a fost nici măcar în lotul echipei.

Înainte de Boulogne, jucătorul urmărit de Dinamo a mai evoluat şi la Nice B.

Prezentul nu este prea frumos. M-am reîntors la Dinamo! Sunt bucuros şi o să încerc să îl ajut pe Flavius. Sunt sigur că el o să reuşească, o să motiveze echipa. Avem nevoie să câştigăm meciurile cu orice preţ, o să facem tot posibilul să salvăm echipa din această situaţie. Nu sunt un tip care vorbeşte foarte mult, îmi plac mai mult faptele. O să fac tot ce pot ca să îl ajut pe Flavius. Trebuie să începem foarte bine aceste meciuri, este foarte important.

Am acceptat această provocare pentru că este un club care m-a format. Iată că mă reîntorc pe postul de team-manager. Am obligaţia să îi ajut pe aceşti băieţi! Au fost nişte probleme de natură contractuală, aveam un contract de publicitate şi de asta nu am venit mai devreme, ăsta a fost singurul impediment. Sunt un tip optimist, dar nu e de glumă”, spunea Raducioiu, cu ocazia prezentarii la Dinamo, de zilele trecute”, a spus Florin Răducioiu.

Igor Jovanovic, la Dinamo?!

Igor Jovanovic (fundaş central, 32 de ani) este al treilea transfer al iernii pentru Dinamo. Stoperul croat (foto dreapta, în tricoul Astrei), care a mai jucat în Casa Liga 1 la Sepsi OSK (2018/2019) şi Astra (2020/2021) se va alătura lotului condus de Flavius Stoican în cursul zilei de duminică, după cum a anunţat Iuliu Mureşan.

"Da, l-a rezolvat. Vine duminică", a fost anunţul scurt al administratorului special al lui Dinamo, pentru GSP.ro.

Cotat la 200.000 de euro, Jovanovic vine la Dinamo din prima ligă a Lituaniei, unde a jucat şapte meciuri pentru Suduva în actuala ediţie a acestui campionat, asta după ce apăruse de zece ori în tricoul Astrei în sezonul trecut, în care giurgiuvenii au luat drumul ligii secunde.

Jovanovic a ajuns prima oară în România în vara lui 2018, când Sepsi l-a luat de la finlandezii de la Lahti, urmând să-l cedeze liber, după 34 de meciuri. Croatul a semnat apoi cu grecii de la Panetolikos şi a trecut şi prin Coreea de Sud, la Seongnam, înainte de a semna cu Astra.

Experimentatul fundaş central născut la Zagreb este a treia achiziţie pe care Stoican o face în linia defensivă, după Răzvan Patriche, venit de la Academica Clinceni, şi Marius Tomozei, fostul fundaş dreapta al celor de la UTA Arad.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele