Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

VIDEO | Florin Răducioiu, prezentat oficial de Dinamo. ”Am obligaţia să îi ajut pe aceşti băieţi!”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 5 ian 2022
mail-share icon Email

Antrenorul Flavius Stoican şi noul team manager Florin Răducioiu au fost prezentaţi miercuri de oficialii lui Dinamo. Tehnicianul şi oficialul au misiunea de a redresa echipa, care iernează pe penultimul loc în Casa Liga 1.

Răducioiu a declarat că este bucuros că a revenit la echipa unde s-a format şi a punctat faptul că are obligaţia de a-i ajuta pe jucători.

„Prezentul nu este prea frumos. M-am reîntors la Dinamo! Sunt bucuros şi o să încerc să îl ajut pe Flavius. Sunt sigur că el o să reuşească, o să motiveze echipa. Avem nevoie să câştigăm meciurile cu orice preţ, o să facem tot posibilul să salvăm echipa din această situaţie. Nu sunt un tip care vorbeşte foarte mult, îmi plac mai mult faptele. O să fac tot ce pot ca să îl ajut pe Flavius. Trebuie să începem foarte bine aceste meciuri, este foarte important”, a spus Florin Răducioiu.

Am acceptat această provocare pentru că este un club care m-a format. Iată că mă reîntorc pe postul de team-manager. Am obligaţia să îi ajut pe aceşti băieţi! Au fost nişte probleme de natură contractuală, aveam un contract de publicitate şi de asta nu am venit mai devreme, ăsta a fost singurul impediment. Sunt un tip optimist, dar nu e de glumă”,
a spus Raducioiu, cu ocazia prezentarii.

Lotul dinamoviştilor a efectuat miercuri dimineaţă (ora 9:30) vizita medicală, programată la "Chiajna Medical Center" şi va efectua după-amiază (ora 17:00), în cantonamentul de la Săftica, prima şedinţă de pregătire sub comanda noului antrenor principal Flavius Stoican.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele