Ultima oră
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul

VIDEO | Florin Tănase a confirmat negocierile pentru transferul său: ”Sunt discuţii în Emirate, vedem după sărbători”

FCSB Publicat pe 6 dec 2021
mail-share icon Email

Florin Tănase a recunoscut, la finalul partidei FCSB – UTA (scor 2-1) că există negocieri pentu transferul său. Căpitanul vicecampioanei din Casa Liga 1 poate ajunge în această iarnă în ţările arabe, dar deocamdată nu e nimic clar.

Deşi se părea că va ajunge la Galatasaray, iată că Tănase e mai aproape de un campionat în care poate câştiga uşor milioane de euro pe an, dar care îl poate trage în jos şi îl poate scoate din circuitul echipei naţionale. Rămâne de văzut cum vor volua discuţiile, negocierile pentru vânzarea lui Florin Tănase.

Sunt discuţii în Emirate, dar momentan sunt focusat 100% pe cele trei meciuri rămase. Deocamdată sunt aici, există discuţii, dar vom vedea după sărbători”, a spus Florin Tănase, după partida cu UTA, de pe Arena Naţională.

Un Anunţ surprinzător era făcut în presa din Turcia, chiar pe 1 decembrie! Potrivit jurnaliştilor pulicaţiei Aspor, Galatasaray este interesată de transferul lui Florin Tănase (26 de ani), căpitanul FCSB-ului. Mulţumiţi de prestaţiile lui Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, turcii l-ar dori şi pe Florin Tănase.

Apoi, şi alte publicaţii de presă sportivă din Turcia începeau să obţină informaţii din interiorul clubului, cu privire la interesul Galatei pentru Tănase.

Florin Tănase va fi noul star al lui Galatasaray. Galatasaray a început negocierile cu FCSB pentru starul Floirn Tănase. Gruparea CimBomBom e disperată să-l transfere pe fotbalist în iarnă”, notează publicaţia ASpor, citată de Telekom Sport.

Tănase, liber să plece pentru 3 milioane de euro? 

În trecut, impresarul Ioan Becali declara că Florin Tănase poate pleca în Germania, cu condiţia să se achite clauza de reziliere de trei milioane de euro. Acesta nu a dezvăluit numele echipelor interesate de decarul vicecampioanei.

Am anunţat cluburile din Germania, care au fost interesate şi în trecut de el, că, de două săptămâni, Tănase e liber pentru 3 milioane. Cine are 3 milioane şi se va înţelege cu băiatul, îl va avea.

Între timp, Tănase e aici, a prelungit, dă goluri la FCSB, salvează echipa în momente în care echipa nu prea merge. E un punct bun pentru FCSB cu noul antrenor, s-a văzut că FCSB a jucat alt fotbal ieri, dar să sperăm că Iordănescu, încet-încet, îi va pune pe linia de plutire şi va micşora avantajul pe care CFR îl are faţă de ei”, spunea Ioan Becali în august.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele