Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

VIDEO | Florin Tănase a lipsit în amicalul cu CS Mioveni! Care este motivul

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 15 ian 2022
mail-share icon Email

Doar o remiză albă a putut să obţină FCSB în amicalul cu CS Mioveni, singura partidă de acest tip pe care ”roş-albaştrii” au desfăşurat-o în pauza de iarnă. 

FCSB a bifat o partidă modestă la Buftea, fără ocazii în prima parte a jocului şi cu o dominare timidă în actul secund fără vreo schimbare pe tabela de marcaj. 

Tănase va continua la FCSB, după ce transferul a picat, însă nu a fost folosit în acest duel. Potrivit GSP, căpitanul are o contuzie la picior şi nu a riscat. A contat destul de mult şi faptul că terenul pe care s-a jucat a fost unul sintetic.

Tănase va putea fi văzut la treabă cu CFR Cluj, săptămâna viitoare, în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele