Ultima oră
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad

VIDEO | Fotbal spectacol în Bundesliga! RB Leipzig vs. Bayern Munchen, sâmbătă de la 19:30 pe Look Sport + şi Look 4K. Bavarezii, fără Lewandowski; echipele probabile

Bundesliga Publicat pe 3 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20091094/1/bayern-munchen-aaaaaa.jpg

Sâmbătă de la 19:30 se poate decide, în mare măsură, lupta la titlul în Bundesliga. Look Sport + şi Look 4K transmit partida care poate tranşa campionatul în Germania. Primele două clasate, Red Bull Leipzig şi Bayern Munchen se întâlnesc în meci direct, în etapa a 27-a. 

Bayern este pe primul loc, cu 61 de puncte, şi a terminat cu victorii ultimele patru etape din campionat. Vestea proastă e că nu poate conta pe cel mai bun jucător. Robert Lewandowski s-a accidentat în meciul câştigat, duminică, de naţionala Poloniei cu Andorra, scor 3-0, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Lewandowski, care a şi marcat de două ori, a ieşit de pe teren după o oră de joc.

Bayern, fără Lewandowski

El a părăsit gazonul şchiopătând, iar acum, după analize amănunţite, s-a aflat şi verdictul medicilor care e unul destul de blând. El va absenta nu mai puţin de o lună. Bayern va fi nevoită să se descurce, aşadar, pentru o perioadă de timp fără el.

Robert Lewandowski va absenta în jur de patru săptămâni, în urma problemelor de la ligamentele piciorului drept”, anunţă Goal.

Oficialii celor de la Bayern Munchen s-au temut că ar putea fi ceva de durată. ”Inima mea tocmai s-a oprit. Să sperăm că nu s-a întâmplat mare lucru. Primele prognoze nu arată atât de rău”, a spus Uli Hoeness, oficial al bavarezilor.

Paulo Sousa, selecţionerul Poloniei, a vorbit la finalul partidei despre cu Andorra despre ce s-a întâmplat cu atacantul. Ce probleme medicale are mai exact: ”A simţit o mică durere la genunchi, aşa că a pus nişte gheaţă pe el. Trebuie să se odihnească acum şi să doarmă bine. Sperăm că nu este nimic grav”.

RB Leipzig, parcurs excelent în ultima perioadă 

De partea cealaltă, RB Leipzig are un parcurs şi mai bun, de şase victorii şi un rezultat de egalitate în ultimele şapte etape. Distanţa dintre cele două prime clasate din Bundesliga este de numai patru puncte.

Bavarezii nu au reuşit să câştige meciul tur, de pe teren propriu, fiind 3-3. De altfel, chiar ultimele trei meciuri directe s-au încheiat aşa.

Echipele probabile:

  • Leipzig: Gulacsi – Klostermann, Orban, Halstenberg – Kampl – Adams, Olmo, Sabitzer, Haidara – Nkunku, Forsberg
  • Bayern: Neuer – Pavard, Boateng, Sule, Hernandez – Goretzka, Alaba – Sane, Muller, Gnabry – Moting

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele