Ultima oră
Man şi Coman, la super ofertă! Cât cere Becali pe perlele sale: "Îi dau şi cu atât!" Man şi Coman, la super ofertă! Cât cere Becali pe perlele sale: "Îi dau şi cu atât!"
Un fost mare sportiv a decedat din cauza COVID-19! Un fost mare sportiv a decedat din cauza COVID-19!
VIDEO | Giani Kiriţă nu îl consideră "trădător" pe Nistor: "El a fost vândut" VIDEO | Giani Kiriţă nu îl consideră "trădător" pe Nistor: "El a fost vândut"
De ce a plecat Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic, după event! Motivul real De ce a plecat Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic, după event! Motivul real
Ce echipe joacă in campionatul Belarusului? Ce echipe joacă in campionatul Belarusului?
FIFA ia decizia care pune punct speculaţiilor! Marile campionate se vor putea juca până la capăt, indiferent când se iese din izolare FIFA ia decizia care pune punct speculaţiilor! Marile campionate se vor putea juca până la capăt, indiferent când se iese din izolare

VIDEO | FRANKFURT SE ÎNCURCĂ LA MAINZ DUPĂ CE A AVUT MECIUL ÎN MÂNĂ

Bundesliga Publicat pe 3 dec 2019
mail-share icon Email

Mainz a reuşit să se impună pe teren propriu în meciul cu Eintracht Frankfurt, după ce oaspeţii au condus cu 1-0 la pauză şi au controlat jocul. În direct pe Look Plus, echipa din Frankfurt a deschis scorul prin austriacul Martin Hinteregger, în minutul 34 şi părea că se îndreaptă spre victorie. A fost de ajuns o greşeală de proporţii comisă de Kohr, care a văzut cartonaşul roşu cu un minut înainte de pauză, pentru ca raportul de forţe din teren să se schimbe.

Cu avantajul omului în plus pe teren, Mainz a atacat mai mult în repriza secundă, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Mai întâi, Onisiwo a restabilit egalitate, 1-1, la 5 minute de la reluarea jocului, iar ungurul Szalai a stabilit scorul final, 2-1 în favoarea gazdelor, din minutul 69.

După acest eşec, Frankfurt rămâne pe locul 10 cu 17 puncte, în timp ce Mainz face 15 puncte şi urcă pe locul 12.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele