Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League

Fotbal Internațional Publicat pe 5 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19383133/1/freiburg-gladbach.jpg

Freiburg a trecut de Mönchengladbach, vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0. în uvertura rundei cu numărul 30 din Bundesliga. Aflate în prima jumătate a clasamentului, cele două echipe au obiective asemănătoare în acest final de sezon. Doar că, dacă Gladbach se bate pentru un loc în UEFA Champions League, gazdele de azi sunt angrenate în lupta pentru o poziţie care să le permită în toamnă să joace în Europa League.

După o primă repriză albă, prersărată cu ocazii imense de ambele părţi, Freiburg a reuşit să marcheze unicul al partidei în minutul 58. Italianul Vincenzo Grifo a executat excelent o lovituă liberă de la circa 30 de metri şi i-a pus mingea pe cap lui Petersen care s-a desprins de marcaj şi l-a executat pe Sommer. A fost şi inspiraţia lui Christian Streich, pentru că antrenorul lui Freiburg l-a introdus pe autorul golului abia cu un minut înainte, în locul lui Sallai. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, exact 10 minute mai târziu Mönchengladbach a mai încasat o lovitură grea. Asta pentru că francezul Alassane Plea, cel mai bun jucător în meciul disputat anterior de Gladbach (4-1 cu Union Berlin) a văzut al doilea cartonaş galben lăsându-şi echipa în inferioritate.

După acest succes, Freiburg face 41 de puncte şi se menţine pe locul 8, dar se apropie la un singur punct de poziţia a şasea, deţinută de Wolfsburg, care duce în Europa League. În schimb, Gladbach rămâne pe locul 4, cu 56 de puncte, ultimul care asigură prezenţa în grupele UEFA Champions League. 

 

 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri