Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

VIDEO | Gabi Tamaş, mesaj clar pentru fanii lui Dinamo. ”Sunt dezamăgit de atitudinea lor, pentru mine nu mai există”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 19 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20302613/1/tam.jpg

Dinamo a început nou sezon al Ligii I cu victorie uriaşă, după ce a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), FC Voluntari. Căpitanul Deian Sorescu a reuşit toate cele trei goluri ale trupei lui Dario Bonetti, care a avut parte de o revenire perfectă pe banca ”câinilor”.

Gabi Tamaş a răbufnit la finalul partidei, după ce suporterii lui Dinamo, fosta sa echipă, l-au înjurat pe toată durata partidei.

„Dinamo e o echipă imprevizibilă, cu toate că are multe probleme. Am văzut şi astăzi. Păcat că nu am reuşit să închidem jocul. Au înscris ei prin execuţiile frumoase ale lui Sorescu. Capul sus, ştergem cu buretele, sâmăbătă avem meci.

La ce execuţii a avut Sorescu, ce era să facă experimentaţii din echipă? Am avut ocazii, dar nu am ştiut să închidă jocul.

Fanii mă iubesc, tot stadionul mă iubeşte, le mulţumesc pentru urările făcute, mergem înainte. Da, sunt dezamăgit de atitudinea lor, pentru mine nu mai există.

Obiectivele noastre rămân aceleaşi: să nu mai rămânem cu emoţii până în ultimul moment”, a declarat veteranul ilfovenilor, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele