Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

VIDEO | Galatasaray se impune la limită pe terenul lui Fenerbahce şi trece pe primul loc în Turcia. Gazdele au avut un gol anulat prin VAR

Superlig Publicat pe 6 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19952934/1/1200x627-galatasaray-0-0-fenerbahce-mac-sonucu-1569701341073.jpg

Derby-ul Turciei, Fenerbahce – Galatasaray, este transmis de către Look Sport sâmbătă, de la ora 18:00. Fazele interesante şi importante ale jocului din etapa a 24-a, din Super Lig, vor fi redate şi de către site-ul www.looksport.ro.

Fenerbahce – Galatasaray 0-1 (Abdallah 54)

Min. 90 + 10: Caner Erkin (Fenerbahce) vede cartonaşul galben. La scurt timp, arbitrul fluieră finalul meciului. Galata se impune pe terenul marii rivale şi preia şefia clasamentului în Super Lig. 

Min. 90: Arbitrul dictează nouă minute de prelungiri. 

Min. 81: Linnes (Galatasaray) primeşte cartonaşul galben

Min. 75: Arbitrul îi anulează prin VAR golul egalizator lui Tufan de la Fenerbahce.

Min. 54: GOL Galata! Abdallah deschide scorul pentru oaspeţi şi îi aduce pentru moment pe primul loc în Turcia.

Min. 28: Saracchi (Galatasaray) încasează un galben.

Min. 17: Yandas (Fenerbahce) vede cartonaşul galben.

Echipele de start:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19952934/3/galata-fener.png

Fenerbahce - Galatasaray se joacă sâmbătă, de la 18:00, la Look Sport. Turcia fierbe înaintea meciului care poate schimba lidera

Chiar dacă fanii turci nu vor fi prezenţi pe stadion din cauza pandemiei de coronavirus, asta nu înseamnă că meciul nu va fi unul incendiar. Se întâlnesc cele mai titrate echipe din istoria ”Ţării Semilunei”, iar duelul va fi unul cu miză extrem de ridicată: supremaţia în Super Lig.

Fenerbahce, câştigătoare a 19 titluri naţionale, se clasează pe primul loc cu 48 de puncte şi un golaveraj de 45-24. Galatasaray, campioană de 22 de ori, e pe locul doi, adunând 45 de puncte şi un golaveraj de 46-18.

Dat fiind faptul că în tur cele două echipe au remizat 0-0, o victorie a Galatei ar conduce la o răsturnare a primelor două poziţii în ierarhia Super Lig. Un egal ar putea să o avantajeze pe Beşiktaş, ocupanta locului 3, tot cu 45 de puncte, care are un meci mai uşor de disputat acasă cu Konyaspor, în această etapă.

Granzii Turciei au toate motivele să ofere un meci spectaculos şi disputat la cote maxime, caracteristic spiritului şi pasiunii derby-urilor dintre cele două echipe, care traversează şi o formă foarte bună.  Fener are patru victorii şi un egal în ultimele cinci meciuri, iar Galata patru victorii şi o înfrângere.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele