Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

VIDEO | Galatasaray – Trabzonspor 1-2. Golul lui Cicâldău, anulat pe final! Trupa din Istanbul, la doar trei puncte de retrogradare

Superlig Publicat pe 23 ian 2022
mail-share icon Email

Galatasaray a suferit a zecea înfrângere a sezonului în Superlig, 1-2 cu Trabzon în direct la Look Sport 3, într-un meci în care Alexandru Cicâldău a marcat din penalty, iar trupa Cim Bom-Bom a condus cu 1-0 până în minutul 84. După a patra înfrângere consecutivă, echipa din Istanbul a ajuns pe locul 15, la trei puncte de retrogradare!
 
Partida contra liderului autoritar din campionatul Turciei trebuia să fie momentul în care jucătorii Galatei fac pace cu suporterii, iar lucrurile au început bine. În minutul 29, gazdele au primit penalty, iar două minute mai târziu Alex Cicâldău l-a transformat pentru 1-0.
 
Galata a rămas la cârma jocului şi a dat senzaţia că se îndreaptă spre cel mai bun meci al acestui sezon cenuşiu, dar totul s-a schimbat pe final. În minutul 84, Bakasetas a marcat pentru 1-1, cu un şut violent din interiorul careului.
 
Dacă Alex Cicâldău a stat pe teren până în minutul 71, Moruţan a intrat târziu, în minutul 88, şi nu a putut decât să priveascăc modul în care colegul său, Taylan Antalyali, îi pasează decisiv lui Edin Visca. Bosniacul nu a ratat, iar Trabzon a plecat cu trei puncte care i-au înfuriat la culme pe fanii Galatei!
 
În timp ce Trabzonspor adună 54 de puncte şi se distanţează la nouă lungimi de Konyaspor, echipa de pe locul al doilea, Domenec Torrent şi jucătorii săi sunt pe poziţia a 15-a, cu doar 27 de puncte. Distanţa până la Antalyaspor, echipa de pe locul al 17-lea, primul retrogradabil, e de doar trei puncte, în timp ce Adana Demirspor, formaţia de pe locul al patrulea, ultimul de Europa, are 37 de puncte!

VIDEO: Galatasaray - Trabzonspor 1-2 (Cicâldău pen. 31 / Bakasetas 84, Visca 90)

  • Galatasaray: Ozturk - Boey, Nelsson, Marcao, Bayram - Antalyali, Cicâldău - Kilinc, Kutlu, Akturtoglu - Dervisoglu
  • Trabzonspor: Cakir - Peres, Denswil, Hugo, Puchacz - Tokoz, Ozdemir - Visca, Bakasetas, Nwakaeme - Cornelius
Minutul 90: GOL TRABZONSPOR! Coşmar pentru Galata: Taylan Antalyali greşeşte flagrant aproape de propria poartă, iar bosniacul Edin Visca nu stă pe gânduri, îl execută pe Ozturk şi întoarce scorul!



Minutul 88: Moruţan e trimis pe teren în locul lui Emre Kilinc.

Minutul 84: GOL TRABZONSPOR!
Grecul Bakasetas prinde un şut excelent din interiorul careului de 16 metri, cu stângul, iar execuţia e mult prea rapidă pentru ca Ozturk, al treilea portar al Galatei, să mai poată interveni. Imediat se remarcă însă Cakir, celălalt goalkeeper, care respinge cu greu şutul lui Ryan Babel.



Minutul 71: Alex Cicâldău e scos de pe teren de Domenec Torrent, care-i face loc lui Sofiane Feghouli, algerianul proaspăt întors de la Cupa Africii pe Naţiuni.

Minutul 53: Ocazie a lui Trabzon!
Excelent lansat pe contraatac, danezul Cornelius trage violent la colţul lung, dar ratează ţinta şi semnează cel mai important moment ofensiv al liderului din Superlig.



Minutul 45+1: Lovit cu cotul în figură de fundaşul Victor Hugo, Cicâldău sângerează şi are nevoie de intervenţia medicilor Galatei pentru a trece peste momentul neplăcut.



Minutul 39: Mare ocazie a Galatei! Kutlu şutează de la distanţă, mingea e deviată şi pare că-l păcăleşte pe Cakir, dar portarul lui Trabzon are un reflex senzaţional şi respinge în ultimul moment.



Minutul 31: GOOOOL CICÂLDĂU! Internaţionalul român îşi asumă şi de această dată responsabilitatea executării penalty-ului, bate în stânga lui Cakir, care sare în dreapta, şi deschide scorul!
 

 
Minutul 29: Penalty pentru Galatasaray! Kerem Akturkoglu cade şi el în careul advers, Attila Karaoglan face iniţial semn că jocul poate să continue, apoi schimbă decizia cu ajutorul VAR: 11 metri pentru gazde!



Minutul 14: Emre Kilinc se prăbuşeşte de lângă Anthony Nwakaeme, fostul jucător de la U Cluj şi Petrolul, şi cere penalty, dar arbitrul Attila Karaoglan lasă jocul să continue.



18:00: Start joc la Istanbul!

17:30: Avem echipele de start.
În timp ce Alexandru Cicâldău ocupă locul obişnuit de la mijlocul terenului, Domenec Torrent l-a lăsat pe bancă pe Olimpiu Moruţan, preferându-l pe Emre Kilinc în flancul drept al atacului.
 
Printre fotbaliştii consideraţi nedemni să poarte tricoul fostei câştigătoare a Cupei UEFA se numără şi cei doi români, Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău. De altfel, presa turcă a scris că transferul celor doi reprezintă o mare eroare şi că başkanii încearcă să scape acum de ei.
 
Între timp, Galatasaray a ajuns la trei înfrângeri consecutive, iar din ultimele 5 meciuri a pierdut 4. Echipa pregătită de Torrent primeşte acum vizita liderului, Trabzonspor, cea mai bună echipă din campionat. În acest moment, trupa din Trabzon are 51 de puncte, cu 23 mai multe decât Galatasaray, iar între cele două se cască o adevărată prăpastie, de 13 poziţii.
 
Galatasaray – Trabzonspo se joacă duminică, de la ora 18.00, şi va fi transmis în direct de Look Sport 3 şi PrimaPlay.ro. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele